Csak hogy tisztázzuk ezt az SXV/RXV szervizesdit.
Itt a gyári szervízfüzet SXV/RXV 450-550-re ugynaz. Ebben a 76. oldaltól (7. fejezet Kötelező karbantartások) vannak leírva.
Olajcserére én azt vaszem ki belőle, hogy először 500 km, aztán minden 3000 km után kell elvégezni. Aprilia SXV/RXV 450-550 szervízkönyv
csao Slash köszi a képeket
Szerintem valamilyen szinten reklám hogy a KTM kizárólag Motorex olajat ajánl a motorjaiba.Én pl. egy időben Motul -lal hajtottam,de valamiért mégis visszapártoltam a Motorex-hez.
Valamiért az a legjobb hozzá ez tény
Jó reggelt Supermoto fórum!
Kellemes Május 1-i pályanapos motorozást kivánok minden 1-es résztvevőnek! A mai napon családi program, de szombaton gokartland!Aki csak tud, majd jöjjön!
nekem castrol r4 volt benne eddig..de lehet átállok vmi másra...sokan mondják hogy a ktm nem kedveli annyira mondjuk nem mintha bármi bajom lett volna vele...
Mesterek. Van nekem egy 640LC4-em. És van egy ügyfelem, aki olajat forgalmaz, és így nekem olajjal fizet. Olyanban, amilyet kérek, csak az általa forgalmazott egyetlen márka (nem motorex) legyen. Szerintetek mennyire kell betartanom azt, hogy Motorexet töltsek a kismotorba?
Mert így elég gazdaságtalan a dolog, hogy itt áll 40 liter motorolaj, az életben nem használom el az autóban, közben meg fizetek a Motorexért.
Olyan ez, mint a Renaultnak az Elf, vagy vegyem komolyan?
Itt a gyári szervízfüzet SXV/RXV 450-550-re ugynaz. Ebben a 76. oldaltól (7. fejezet Kötelező karbantartások) vannak leírva.
Olajcserére én azt vaszem ki belőle, hogy először 500 km, aztán minden 3000 km után kell elvégezni.
Aprilia SXV/RXV 450-550 szervízkönyv