Az enyém egy nagyon megbízható motor volt,szerettem nagyon!
Hát ez egy jó kérdés hogy melyiket lenne érdemes venni úgy hogy terepen és közúton is szeretnéd használni.
A Supermoto szett drágább mint az enduró az biztos.
Ilyen téren az RXV lenne előnyben,de az meg közuton nem tudja azt amit az SXV.
Én igazából az SXV-t venném de azért mert többet mennék vele műuton mint terepen.
A tiéd mennyire volt megbízható?
Melyiket érdemes venni ha terepen is és aszfalton is szeretném majd használni? Melyiket egyszerűbb illetve melyiket érdemesebb átalakítani néha?
Igen van bőven!
Az SXV erősebb,más beállításokkal jön ki mint az RXV,mert ugye terepre felesleges ekkora erő az RXV550 65LE-vel adják ki,de ezen persze lehet állítatni ha van kedved hozzá,én is ezt tettem annó.
Az RXV-nél viszont a nyomaték jelentkezik elöbb alacsonyabb fordulaton adja le a nyomatékát,így alul jobban húz.
Az RXV450 5600fordulatnál már leadja a Max nyomatékot az SXV450 6400-nál teszi ezt meg.
Anita! Adom a bőrruhás emberke címét és a számát: Iszak Tamás Székesfehérvár, Károly János u 13.
06/30 652 5702 06/22 397 914 nyitvatartás: H-P: 10-18, Szo: 9-12
Hát ez egy jó kérdés hogy melyiket lenne érdemes venni úgy hogy terepen és közúton is szeretnéd használni.
A Supermoto szett drágább mint az enduró az biztos.
Ilyen téren az RXV lenne előnyben,de az meg közuton nem tudja azt amit az SXV.
Én igazából az SXV-t venném de azért mert többet mennék vele műuton mint terepen.