Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt néztem ki, persze nyáron lenne esedékes: XT660X

Miket kell amúgy vásárlás előtt megnézni?
Azért kezdem a kérdezősködést ilyen korán mert mire a vásárlásra kerül a sor lesz vmi "tudásom" !
vedd meg nyugodtan!persze megfelelő körültekintés után.
az a blokk nagyjából megölhetetlen!
Nem voltál az
Lehet hülyeséget kérdeztem nem anyira értek így a motorokhoz! Nem KM függő?
Csak azért kérdezem mert kinéztem egy 2005-et 10.000km-el! Nekem a 2005-ös xt660x tetszik!
52300 +/- 10.

sorry, ha geci voltam...
Sziasztok!
Hány KM-el szabadm ég megvenni egy Yamaha XT660X-et? Hány KM-ig megbízhatóak ezek a gépek?
Ahogy nézem még az előző is megvan!
Mintha azt írtad volna hogy már eladtad!
Most találtam ezt a friss hirdetést.
Itt van.
Ez a tiéd igaz?
Azért ezt az ólommadarat nem nevezném éppen könnyűnek. Menetkészen 200kg fölött van
hello egy kérdés valaki rakott drz-e tipusra yosimura dobot vélemény érdekel vagy finster dob a jo?
Hypermotard , de nem egészen supermoto senem sportmotor.Az aprilliának is van ilyenje.
Szerintem nincs
Van szerintetek olyan szupermoto esetleg enduro ami könnyű erős utcára kiadott és nem üzemórás?
Nyugodtan jöhetsz Kakucsra 1 kézzel is lehet a zászlót lengetni, motorozni úgysem lesz időd!
Sok jó ember kis helyen is Hogy be tud rúgni...
Örülök hogy javul a csuklód!Nekem másnapra mindíg csak jobban fájik
Tegnap kimentem a rallyra motorral.Vizes füvön,sárban utcai gumikkal.Na az a sport apám....
semmi gond! bárkivel megesik!
Addig sajna nem amíg nem lesz mocim,bár itt állna már a garázsban.
Ezek a legszebb mocik a Supermotok között száomra,persze nem azt jelenti hogy a legjobb is!
Láttam SXV/RXV hez 1000$ -ért Akra EVO Titán rendszert, de oldalra kivezetett egydobos.
Miben számít hogy magyarországon vették-e vagy sem? Van különbség a külföldi és a magyar között?
Azt tudom hogy álunk magyarországon nagyon drágák az Akrák. Külföldön jóval olcsóbban meglehet kapni. De pl vannak más márkák amik szintén olcsóbbak és szerintem sokszor jobbak is, legalábbis hangra nekem jobban tetszenek.
Hangos?
Hány dB? Sportmotorokon elég halk szokott lenni, bár lehet hogy szupermoton és endurón hangosabb.
A kerék és a gumi szett is elkelt, de van neki több használt gumi, keresd az apróban!
Sajnos a gépelést is, mint sok minden mást is gyakorolnom kell még! Sajnálom ha ezzel valakit megbántottam.
Egyébként én a Husaberg oldalát találtam az egyetlennek, ahol a gyári oldalon fenn volt az Users Manual és a Repair vagy kinek hogy tetszik Workshop Manual. Remélem most gépelési hiba nélkül!
Van 2 gyári SM kupum esetleg az nem érdekel?
Igen csak az ára végett nem venném,amúgy nagyon jó rendszerek.
Az elöbb voltam fent a hivatalos oldalukon,nem semmi.
Gyógyulj...de hát én is aludni megyek mert nincsen villany a motromon