Estét mindenkinek!
Hello Foxy!Ma voltunk visontán Freivel ,de még ilyen kedvetlen talán egyszer sem voltam mint ma! Már amikor megláttam,hogy össze van driftelve a pálya a kedvem egyből alábbhagyott ,ráadásul a hátsó nagy jobbosban vastagon letaposott sár figyelt vissza rám ezt sajnos két robogós keményen tapasztalta is!Ezt már csak egy gokiból kifolyt olajcsík tudta tetőzni, ami persze pontosan a legjobb ívre folyt ki!És a nap FÉMPONTTYA az égi áldás ami faszául elöntötte a pályát és még hazafelé is jól megáztunk!Hát így tömörítve ennyi ,de azért két futamot tudtam menni ,persze csak óvatosan!
Hali.
Tudsz valami infót adni erről a pályáról?
Hogy szoktál menni?
Szivessen elmennék én is.
Mondjuk holnap nem jó.
Esetleg egy telefon szám amin lehet érdeklődni a pálya nyitvatartásáról.
Üdv.BoB.
K T M DEDE
Hello Foxy!Ma voltunk visontán Freivel ,de még ilyen kedvetlen talán egyszer sem voltam mint ma! Már amikor megláttam,hogy össze van driftelve a pálya a kedvem egyből alábbhagyott ,ráadásul a hátsó nagy jobbosban vastagon letaposott sár figyelt vissza rám ezt sajnos két robogós keményen tapasztalta is!Ezt már csak egy gokiból kifolyt olajcsík tudta tetőzni, ami persze pontosan a legjobb ívre folyt ki!És a nap FÉMPONTTYA az égi áldás ami faszául elöntötte a pályát és még hazafelé is jól megáztunk!Hát így tömörítve ennyi ,de azért két futamot tudtam menni ,persze csak óvatosan!
voltatok p.ringen?
K T M nemde?
remélem a jövőhéten már meglesz minden papír aztán belerakoma a maradék 500 at aztán elkezdek gondolkodni az sm szetten
Remélem össze futunk valamikor és megkergetjük egymást mint tavaly Kakucson.
Üdv BoB.
www.gokartland.hu
Én mostanában Pestről szoktam legurulni. Nagyon tuti kis pálya, sokkal technikásabb, mint Kukucska.
Pussz!
Foxy
Tudsz valami infót adni erről a pályáról?
Hogy szoktál menni?
Szivessen elmennék én is.
Mondjuk holnap nem jó.
Esetleg egy telefon szám amin lehet érdeklődni a pálya nyitvatartásáról.
Üdv.BoB.
Holnap jön valaki Visontára?
s u p e r m o t a r d @ v i p m a i l . h u
Ez lemaradt.
Nagyon zsír állapotú vas.