Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hól vannak szervízek magyarórszágon,van sok helyen?
Győrben,Veszprém,Fehérvár?
Csak a tréfaputtony kinyilt picit
Természetesen úgy húzod a gázt, ahogy akarod. Nyilván az üó. is, a régebbi modelleken 10 az újjakon 15 óra üvegelést jelent. Városi használatnál ezt nem mindig lehet megcsinálni ezért vki mondjuk 1000 km-enként cserélni. Persze az olajszintet minden indulásnál csekkolni kell!
Szóval ha rendesen betartod az olajcsét és persze a bizonyos eltelt üzemórák utáni ellenörzéseket, akkor a Berged is örülni fog, meg te is És ugye a drágább néha olcsóbb
De ha magánszemélytől veszed, mindenképp kérdezz rá Promotonál, hogy ott lett-e az a motor szervizelve!
Illetve van még 1 iggen hozzáérő személy, aki nagyon vágja a Berget, anno ő is Promotoban dolgozott.
Szóval, ha a 2 hely egyikén volt szervizelve, akkor jó. Biztos más is ért hozzá, de érted sztem ..
Nekem közútra kellene műszakis változatban.
Miért arra nem jó ez a gép?
Mert azt írtad hogy akkor van baj ha nem vesenymotorként húzzák a gázt.
amugy pályára simán vállalnám a gépezetet. ha jól tudom, sanya is ilyennel megy, csak egyel korábbi kiadással.
Az olajcserét 15 óránként kell megejteni a korábbi 10 helyett. Baja akkor van 1 ilyen gépnek ha vki nem versenymotorként kezeli(a gázt ), na meg akkor ha nem szakszervízben nyúlnak bele a blokkba. Többnyire itt követik el az emberkék a hibát, utána meg megy a fikázás..
1ik HusaberG-es emberkének 950 üzemóra után lett előszőr széthúzva a blokk, hogy fényezzük 1 kicsit a márkát.. Endúroról van szó, de akkoris
Ja, és az én képem is teljesen megbítható, picit szivárog az olaj a blokkból, de a 2002es széria az ilyen(biztos nem az összes) és ennyi.
amugy ez üzemórás versenymotor. azért azt tartsd szem előtt.
Majd rákérdezek!
2006-os évjáratú kellene igazán olyan 1550000Ft-ig bezárólag kevés km-el.
erről SANYA mester tud neked tökéletes felvilágosítást adni! ő az igazi fenegyerek ilyen téren.
Hogy te milyen vicces vagy öcsém!
De hány nyújtóméter és hány lovas? ? ? ? ? ? ? ?
Srácok erről a mociról vélemény valakitől.
Ez in nagyon bejön,szép is meg erős is,viszont azt nem tudom hogy megbízható e.
Vannak e vele apró,idegesítő,gondok vagy esetleg nagyobbak is?
Az olajcsere mennyi üzmóránként van előírva neki?
innye mekkorát gyógyult a kezem egy éjszaka alatt már tudok fogni!
Borogassad tesó,meg pihentessed!
Meg amit gondolsz,csak gyógyulj báz+
Azért az szép, hogy ilyen nagy esés után még felkelsz és utána is nyomod Höhö, hát ezt én fotóztam
ez már a baleset után volt. akkor még nem fájt...ennyire.
hát persze, akkora hátszéllel, hogy majd elvitte az országot!
13 év esés kelés óta megtanultam, hogy még csak most jön a fekete leves. de azért igazán rendes vagy hogy figyelmeztetsz.majd filmezek sokat. persze szigoruan SM és BMX filmek!
A java csak éjszaka következik.

Dobj be egy Tramadol-t!
egész időben sikerült végezned
jah és nem vagyok valami sírós tipus, de ez most kib*szottúl fáj
szerencsére cserben hagyott a rutinom sem törés, sem repedés nem látható, bár az orvos azt mondta, hogy ha a fájdalom marad3-4nap múlva is ilyen, akkor ismét röntgen, mert lehet valmi apró repedés, ami most a duzzanattól nem látszik.
a csomagolásra gondoltam
10-W40 semisynt
A a doboza kék