Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

másodika nem szombat? upsz, mostanában egy picit össze-vissza vannak a napjaim
én megyek holnap is, meg szombaton is! foxy nem 2dikát beszéltük, hanem 3dikát, szombatot.
A pikkelycsillogtatásban nagyon jó vagyok!
Nincs szükségem tűzkőcserére, nekünk Nőknek ez adott és elnyűhetetlen!
Tom, csak nem igazán értettem miért kellett, amikor én tényleg nem úgy közlekedem........
Ne vedd a szivedre a beszólást! Sokkal jobb vagy náluk!

Ők az utcán mennek úgy, mint az állatok! Ezáltal pedig másokat is veszélyeztetnek.
Találtam egy helyen 3xs-es bőr kesztyűt.
Pikkelycsillogtatás, tűzkőcsere?
Szia! De jó! Van saját testőröm!

Sajnos néha én is sárkány vagyok! De már kezdek leszokni róla!
Mi ( Andi,Rooftop,Én) 2.-ra tervezzük a pályázást..........

Te nem tudnál esetleg 2,-án lejönni?
Május 1-én buli van Visontán... gokart + moci.... VALAKI?
Bocsi..
A ccm megvan..
Szeva,
Nagyon jó a vasad..
pár kérdés... rendszám, ccm, kor,
Ja és még ehhez a gyorsaságis témához visszatérve:

Hétvégén miután sikerült leszedni rólam a dokit , ugye sajnos úgy kellett betolnom a depóba és amikor az említett személyek mellett haladtam el, akkor azért odabökte valaki: "miért kell ilyen állat módon menni"!

Könyörgöm, én megyek állat módon, amikor tökre odafigyeltem mindenre meg mindenkire és azt már ne is tegyem hozzá, hogy rajtam kívül szinte az összes supermotos jobban gurult.

Szóval nem értettem ezt a beszólást.............
Szia!

Valaki merjen csak kötekedni, utánna velem gyűlik meg a baja! Tudok én sárkány is lenni!
Szép reggelt Mindenkinek!

Örök hála, hogy találkozhatam olyan motoros társasággal akik végre befogadnak és nem piszkálnak a tapasztalatlanságom miatt, sőt még segítenek is.

Az összes SuperMotosnak
Jó reggelt mindenkinek és balesetmentes gurulást.
Jó reggelt motorosok!
Hi All!
Hamár megint előkerült az sxv téma. Eladó a vasam!
jahh, és persze az elmaradhatatlan kérdés: a képeket, amiket te lőttél, megosztod majd velünk valahol vagy már meg van osztva, csak lemaradtam? mert azt láttam, amit Slash kolléga feltöltött, de mintha lett volna még pár fotóáppárát
na jó8 mindenkinek!
na mi van az előtérben?
igen - a cseles technika, aki megcsalt odafele menet

amúgy jó lett a beszámoló Luki! megjelenik majd valahol? (bár hol jelenjen meg, ha nem itt... )
na jó8 mindenkinek!
ott nekem nagyon óvatoskodni kell!
hát nagy sebesség alatt már a 120at értem ebben az esteben. szóval érted miért zavar a dolog nagyon. amugy meg akár 180at is szalad a gépezet.