Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen
Még jó, hogy nem vagyok licenszes
Estét mindenkinek!
Az eröltetést úgy értem, hogy egy jó féktávon a hátulja sodródik magától, a csúszókuplung segít a kontrollban. Ha látványosan mész akkor a hátsó fékkel rásegítesz és áldozol néhány métert a látványért.
Szép estét Motosok!
Amatőr race!

Licencesek, nem licencesek külön
Hello Peti,

voltam tegnap is Kakucson.

Mi lesz 11-én?
És ez a kuplung téma nagyon zsebbe nyulos?
Hogy értve kár eröltetni? Én csak utcán szeretnék játszadozni
Cső Imi!

11.-én megnézed Kakucsot ugye?
A csúszókuplung segít keresztben menni.
Egyébként a keresztbemenés a tempóval jön magától, kár eröltetni.
Na majd akkor megvárom az ö véleményét is.
Ez ennyire nagy dolog lett volna? Azt hittem mindenki igy járkál
hát erről smhooligán úr tudna neked beszélni. de amugy röviden annyi, hogy fékkel is bele kell játszadozni.
Tied 1 kipuffos vagy 2?
Fogalmam sincs a supermotorol... Emlékezetből annyi, hogy anti-hopping kuplung vagy mi a fene kell hozzá... Mészmészmész, aztán vissza 2...
Szevasztok!
Tudom némileg primitiv kérdés de tudnátok segiteni abban az eljárásban hogy ha keresztbe akarom vágni a motort gáz nélkül annak mi a folyamata? Sima motorfékkel csak pattog a kerék, gázzal természetesen megy a csusztatás, de annélkül?
Üdv.
Most beszéltem Rooftop főszervezővel, lát benne fantáziát ezért pár nap haladékot kér mert egyeztet azokkal akik a pályát lefoglalták és utána tőle lehet mindent megtudni. Egyenlőre csak annyit lehet tudni hogy 2008.07.05-06 Écs Rába ring. Az egész pálya le van foglalva de osztozni kell másokkal rajta.
Szeva GORAZS,

Engem érdekelne az a pálya... több info valahol róla?
a mondat vÉgÉre ezt szertettem volna! elnÉzÉst!
Hú gyerekek! Azt hiszem mindenki lefossa a bokáját, ha meglátja azokat a képeket ami a Moto a Go Go vasárnapi versenynapján készültek, egy profi fotós jóvoltából!Slash kolléga hamarosan fel fogja tölteni az anyagot! NAGYON KÖSZÖNJÜK A PROFI KÉPEKET, A FOTÓS KOLLÉGÁNAK!
Helóka Mindenki,

Tetem fel egy SM szettet ha valakit érdekelne...

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Láttam a gépedet a neten tényleg jó áron adod!
köszi a linket, megnéztem a képeket.
Aha,hát ez annyira nem zavar.
És a Husaberg FE600?