Az eröltetést úgy értem, hogy egy jó féktávon a hátulja sodródik magától, a csúszókuplung segít a kontrollban. Ha látványosan mész akkor a hátsó fékkel rásegítesz és áldozol néhány métert a látványért.
Szevasztok!
Tudom némileg primitiv kérdés de tudnátok segiteni abban az eljárásban hogy ha keresztbe akarom vágni a motort gáz nélkül annak mi a folyamata? Sima motorfékkel csak pattog a kerék, gázzal természetesen megy a csusztatás, de annélkül?
Üdv.
Most beszéltem Rooftop főszervezővel, lát benne fantáziát ezért pár nap haladékot kér mert egyeztet azokkal akik a pályát lefoglalták és utána tőle lehet mindent megtudni. Egyenlőre csak annyit lehet tudni hogy 2008.07.05-06 Écs Rába ring. Az egész pálya le van foglalva de osztozni kell másokkal rajta.
Hú gyerekek! Azt hiszem mindenki lefossa a bokáját, ha meglátja azokat a képeket ami a Moto a Go Go vasárnapi versenynapján készültek, egy profi fotós jóvoltából!Slash kolléga hamarosan fel fogja tölteni az anyagot! NAGYON KÖSZÖNJÜK A PROFI KÉPEKET, A FOTÓS KOLLÉGÁNAK!
Licencesek, nem licencesek külön
voltam tegnap is Kakucson.
Mi lesz 11-én?
Hogy értve kár eröltetni? Én csak utcán szeretnék játszadozni
11.-én megnézed Kakucsot ugye?
Egyébként a keresztbemenés a tempóval jön magától, kár eröltetni.
Ez ennyire nagy dolog lett volna? Azt hittem mindenki igy járkál
Tudom némileg primitiv kérdés de tudnátok segiteni abban az eljárásban hogy ha keresztbe akarom vágni a motort gáz nélkül annak mi a folyamata? Sima motorfékkel csak pattog a kerék, gázzal természetesen megy a csusztatás, de annélkül?
Most beszéltem Rooftop főszervezővel, lát benne fantáziát ezért pár nap haladékot kér mert egyeztet azokkal akik a pályát lefoglalták és utána tőle lehet mindent megtudni. Egyenlőre csak annyit lehet tudni hogy 2008.07.05-06 Écs Rába ring. Az egész pálya le van foglalva de osztozni kell másokkal rajta.
Engem érdekelne az a pálya... több info valahol róla?
Tetem fel egy SM szettet ha valakit érdekelne...
http://www.kepesmotor.hu/felni...