Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(figyelem, csak vicc!) te meg annyira csúnya voltál kiskorodban, hogy ostorral kellet ütni az oroszlánt, hogy megtámadjon!
Nem, csak nekem is ilyesmi van, ezért kérdem.
Jóképű?!? Bazzeg még az oroszlán is sírva falná fel

/Ahogy zozi a másik topikban megállapította: Degecz nevű település szülöttje vagyok. Ma este különösen /
hinni tudod hol kell nem?
ezt a fejet
soha nem szereltem gumit jobb hangulattal és lelkesedéssel,mint ott akkor
mostanába se tudunk menni semerre rooftop, tegnap este besült az rs az összekötőn, azthittemmg kis olajjal beérek, tévedtem
ejj ki ez a jóképű gumis gyerek?
lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu
Mi az e-mail címed?
a jó öreg Jeff Ward is olyan mocorgóval megy mint Te. Bár szerintem bármit adnának alá, jól menne vele!
mind 660 SMC-t, mind SXV 450-et tudok eladót. keress meg E-mailben. (nyugalom az SMC nem az enyém!)
Cső Imi!

A memóriám az mutatja, Nyirád + yamaha az Dani Müller. Lehet, hogy ő európai géppel is ugyanott lenne mint a yamakkával. A hondás arc passz, hogy ki lehet és most nem nézünk utána. De persze jó gépek azok.
nagyon szivesen,ez a gumma a képen ráadásul a soft és nem hiszed el,de 8 pályanap van benne
Börnikém, köszönöm a fáradozást. ez jóval másabb profil mint a maxxis. héten rendlelek is valahonnan egy újat. vagy michelin, vagy dunlop.
Ez így igaz sajnos.
Borsatya!
2-3 héten belül szükségem lenne valami streetlegal 160-as hátsógumira (műszakira kell úgyhogy nagyon kopott se lehet)...kb. mi a kínálat
Hali!

És kb mekkora így a profilmélység? Utcán használnám, végülis a minta csak arra kell, hogy ne szúrjak szemet a rendőröknek.
És pontosan milyen típusok és milyen méretek ezek?

emailre is írhatsz, wins03@gmail.com

Egyébként jövő héten Bp-n vagyok, ha Neked valamikor alkalmas, akkor élőben is megnézném, mert érdekel a dolog.
Lucas ujra megkapod a dicséretet
itt a gumi amit beszéltünk nézd med a profilját,igaz eléggé balosra van már gyúrva mégsem annyira "hegyes"
Van egy első és két hátsó gumim eladó. Használtam, vágtam bele mintát és 15 a 3db.
(motogp gumi).
A japán gyártók nem fordítanak figyelmet a supermotora, nincs is megvehető modell v. replica.

Csak a memória felfrissítésére Nyirádon és Tökölön egy YZF és egy CRF mindent vitt. A pilóta és a motorozhatóság a lényeg !

(Egyébként MX1 vb-t eddíg csak japán motor nyert.)
Sziasztok!

Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Egyébként nem supermotora, hanem sv650-re kellene a gumi, de ha a méret megegyezik, akkor gondolom ez nem számít... Vagy igen?
Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com

Üdv, Peti
ja bocsi...sziasztok
szia dani...nézd m eg a képeket gasgasba szerinted milyenek ?
Nyugi...volt hasonló alkatú haveromnak TE250-e...úgy nézett ki