A memóriám az mutatja, Nyirád + yamaha az Dani Müller. Lehet, hogy ő európai géppel is ugyanott lenne mint a yamakkával. A hondás arc passz, hogy ki lehet és most nem nézünk utána. De persze jó gépek azok.
És kb mekkora így a profilmélység? Utcán használnám, végülis a minta csak arra kell, hogy ne szúrjak szemet a rendőröknek.
És pontosan milyen típusok és milyen méretek ezek?
emailre is írhatsz, wins03@gmail.com
Egyébként jövő héten Bp-n vagyok, ha Neked valamikor alkalmas, akkor élőben is megnézném, mert érdekel a dolog.
Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Egyébként nem supermotora, hanem sv650-re kellene a gumi, de ha a méret megegyezik, akkor gondolom ez nem számít... Vagy igen?
Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com
/Ahogy zozi a másik topikban megállapította: Degecz nevű település szülöttje vagyok. Ma este különösen /
soha nem szereltem gumit jobb hangulattal és lelkesedéssel,mint ott akkor
A memóriám az mutatja, Nyirád + yamaha az Dani Müller. Lehet, hogy ő európai géppel is ugyanott lenne mint a yamakkával. A hondás arc passz, hogy ki lehet és most nem nézünk utána. De persze jó gépek azok.
2-3 héten belül szükségem lenne valami streetlegal 160-as hátsógumira (műszakira kell úgyhogy nagyon kopott se lehet)...kb. mi a kínálat
És kb mekkora így a profilmélység? Utcán használnám, végülis a minta csak arra kell, hogy ne szúrjak szemet a rendőröknek.
És pontosan milyen típusok és milyen méretek ezek?
emailre is írhatsz, wins03@gmail.com
Egyébként jövő héten Bp-n vagyok, ha Neked valamikor alkalmas, akkor élőben is megnézném, mert érdekel a dolog.
itt a gumi amit beszéltünk nézd med a profilját,igaz eléggé balosra van már gyúrva mégsem annyira "hegyes"
(motogp gumi).
Csak a memória felfrissítésére Nyirádon és Tökölön egy YZF és egy CRF mindent vitt. A pilóta és a motorozhatóság a lényeg !
(Egyébként MX1 vb-t eddíg csak japán motor nyert.)
Tapadós gumit (akár slicket is, ha lehet mintásat vagy utólag vágva) keresek 160/60-17-es méretben. 165/60 még okés.. Egyébként nem supermotora, hanem sv650-re kellene a gumi, de ha a méret megegyezik, akkor gondolom ez nem számít... Vagy igen?
Ha valakinek van ilyen, írjon egy emailt, mert érdekelne a dolog!
wins03@gmail.com
Üdv, Peti