Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hmm,akkor tévedtem,de köszi a felvilágosítást
ötletek esetleg? ktm/husaberg/husqvarna?
alig van 6os blokk
mondja már meg hogy a husabergeken télleg nincs hütőventillátor?
mer a bátyám ezt mondja de nem hiszem h nincs mer akkor simán megsülnének a városban...
mi a igazság?
A drz csak 5 gangos
Sziasztok! Supermono építésen töröm a fejem és segítségeteket kérném: mondjatok 400-600 köbcentiig, 4ütemű, 1 hengeres, 4 szelepes, 6 sebességes, vizes blokkokat,amik forgalomba helyezhető motorokban voltak és bontottan azért 150-ért többet nem kérnek értük! :) Például drz 400 szimpatikus. Köszi!
Szerintem kezdetnek nem is rossz!
Én sem tudok sokkal többet csak annyit hogy az egyik kollégám szervez oda hétvégi motoros programot. Kérdeztem tőle hogy nem mehetnénk mi is gondoltam elférünk, megbeszélték és úgy döntöttek hogy jöhetünk.
Gorazs urat, ha minden igaz!
a többi pályához tényleg közel van!
Azt nem tudod hogy több infóért kit kell kérdezni
A többi pályához képest ez nekem még realtive (60km) közel van!
Feketeerdő. Mosonmagyaróvár mellett. Hooligan territóriumában !
írtad hogy közel laksz pontosan hol?
heló!
Ha ezen a pályán lesz akkor engem érdekel!
Részemről sajna nem
Szép reggelt Motosok!

Megy ma valaki pályázmi esetleg?-ha igen, akkor hova?
Bocsi de elértettem az időpontot Júli 5-6. Écs Rába ring.

11.én akkor lesz Kakucs?
Picsába, hogy mindig elgépelem!
Apropó! Nem tud valaki véletlenül olyan SM szettet, ami YZ 250-be berakható? A cimbimnek kellene!
A másik kérdés, pályára (pl. Écsre) fel lehet menni, ha nem vagy bőrcuccban, meg a motoros sincsenek bukógombák (sehol)? A go-go-n, ahogy láttam egyik sem volt "követlemény"!
Engem érdekel a dolog! A Rábaring ráadásul szerintem nagyon fasza, szép helyen van, meg nem mellékesen közel is van hozzám! Én mindenképpen ott leszek! Figyelemmel kísérem a további fejleményeket!
na fasza a képet meg b*szott feltölteni. mind1. a napokban kaptam még 500 képet, azt hamarosan fel ftpzzük!
ez még a GO-GOn volt. Sanyának szikrázik a talpa!
mutant=421
mutant a http://ktmfanklub.tx.hu címen a képekben megtalálod

egyébként kb 160 db kép készült.

Te is voltál? mert akkor erősem gondolkozok, hogy te melyik voltál:D
ugyan már,mi bajuk lehet ezeknek? az enyém kapott most rendesen, vagyis azt hittem, aztán kissebb karcolásokkal megúszta. nem úgy mint én! ráadásul a mai napon terveztem egy idom védőt, LACA hamarosan kivitelezi, aztán megnézem, hogy jó lesz-e?! mármint remélem nem eséssel kell teszetlnem.