Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a cumiztatás az imponálás?
azthittem az már a tettlegesség
ugyan ne aggódj! senki nem akar neked ugrani! az Sm kisívű kanyarokban valójában gyorsabb. csak sok kőagyú nem mindig képes ezt felfogni. ráadásul úgy akarnak "imponálni" női SMeseknél, hogy cumiztatják.
jaja amikor már leköröztelek
Én meg hátraéztem,és Laci.
Bocsi
szivatni? hogy? engem kívülről kerültek ki a supermotosok
dehát ez a pálya nekik fekszik, én az 1000essel csak izzadtam
de mielőtt valaki nekem támad.... imádom a supermotyókat, ha nyernék a lottón (úgylegyen), első dolgom az lenne hogy vegyek 1-et, vagy 2őt?
fúú az nagyon fasza volt
vagyis nekem nagyon bejött amikor előrenáztem és minden méteren motoooooo
Köszi
MOTO A GO-GO-n volt olyan amikor 35 SM ment együtt a pályán. érdekes mód, senki nem félt és rettegett a másiktól.
talán a viselkedésük miatt
Szia!

Megmondom őszintén, hogy én nem kedvelem őket, mert, ha együtt megyünk, akkor általában szivatni szoktak engem ezerrel! Azt nem tudom, hogy miért, talán, mert Nőből vagyok.........................
Szió! Oké rendben, nekem annyira nem sűrgős. Itt is írhatsz, de adok két számot is: 06/20 9 836 940 ez a párom száma, 06/20 2 405 822 pedig az enyém. Ha esetleg nem tudsz érte eljönni, akkor csörögj és kivisszük valamelyik pályára
most miért kellett a gyorsáságisokat leköcs.....zni?
én is voltam már kakucson, és én úgy gondolom nem szabadna a supermotosokkal 1ütt engedni a sportmocisokat, mert ezen a kis pályán nem 1 kategória, de ha elég sokan vannak a supermotosok akkor úgy tudom külön szedik őket.
Szia! Még a korábbi válaszodra reagálnék
Veszekedésről szóse volt
Épp azon vagyok hogy összekapjam a zsetont a cuccra, szóval azonnal jelzek, ha megvan a lé'

Szia
oksi, vettem a címet

beszélő nénivel könnyű ám........................
Küldj e-mailt. Aztán megbeszéljük. szakolczaiandrea@gmail.com

Bármilyen címet mondhatsz oda találok, felrakom a beszélő nénit a motorra aztán megyek érted
tudom és kész
Szerintem minél többet ülsz motoron annál több megoldandó feladat és szituáció adódik, amiket meg kell oldani. Ha jól oldod meg már fejlődtél
Honnan tudod?
nem attól fejlődöm, hogy utcán motozom
Persze hogy jobban fejlődsz mert 3x annyit motorozol odáig utcán!
most már inkább Visontára járok, ott sokkal többet fejlődtem 4 alkalom alatt, mint egész évben Kukucskán , ez azért jelent valamit
Arra emlékszem, hogy tetszett Kakucs, bár ott se találkoztunk túl sokat
akkor nem kérdéses, hogy Visonta a válasz

na jóóóó..... ezt Nektek kell eldönteni, de szerintem nyugisabb Visonta