Lassan elnézek már én is felétek!
Remélhetőleg 2hét múlva már kezembe a jogsi,most sajna 1hetet csúsztunk vele mert nem fértünk bele a tegnapi vizsgába.
Igedes is voltam végette jó lett volan ha tegnap megvan,így marad jövőhét hetfő!
valójában nekem még csak 2600km van benne, de ez alatt semmi problémám nem volt vele. tudom most jön az, hogy miért szeretném eladni. ha esetleg elemegy, akkor jön helyette egy szép 560SMR!
Beszéltem a Kecskeméti ring képviselőjével. Sajnos komolyan veszik a 96db-es zajhatárt, így versenymotorokat nem szívesen látnak. Felszereltek egy db mérőt a pálya mellé.
Sajnos akkor ez törölve!
Szombaton valaki Kakucs?
Azt tudom hogy nem olcsó motorok.
Ha gondolod talizhatnánk Pesten és akkor együtt indulhatnánk egy újabb bevetésre.
De aki ilyen gépet szereti az ki is ad ennyit érte.
Remélhetőleg 2hét múlva már kezembe a jogsi,most sajna 1hetet csúsztunk vele mert nem fértünk bele a tegnapi vizsgába.
Igedes is voltam végette jó lett volan ha tegnap megvan,így marad jövőhét hetfő!
Köszike, már csak pár hét és semmi baja.
Csütörtök,szombat szabad. Pénteken és vasárnap délutános vagyok!
Mindjárt meglesem mikorra mondanak jobb időt.
És mennyiért árulod a vasat?
Ez valahonnan ismerős
Foxy jobbulást kívánok neked!
Mikor nem dolgozol a hosszú hétvégén? Mehetnénk Visontára. Elvonási tüneteim vannak.
Beszéltem a Kecskeméti ring képviselőjével. Sajnos komolyan veszik a 96db-es zajhatárt, így versenymotorokat nem szívesen látnak. Felszereltek egy db mérőt a pálya mellé.
Sajnos akkor ez törölve!
Szombaton valaki Kakucs?