Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az SXV is majdnem megbukott a "hangteszten",elszomorító.Pedig szerintem az egyik legjobb pálya supermotozni.
Ezt nem tudom mivel a KTM áraihoz nem igazán tudok hozzászolni.
Azt tudom hogy nem olcsó motorok.
2,1-ért kis alkudozással új motort is lehet venni...úgy tűnik, háztető kolléga se eladni akarja a motort, csak árulni
most írom a beszámolót a MOTO A GO-GO-ról, olyan lesz hogy megkönnyezitek!
szombat délután én is megyek akkor!
Szerintem a szombat jó lesz egy Visontai döntögetésre!
Ha gondolod talizhatnánk Pesten és akkor együtt indulhatnánk egy újabb bevetésre.
Hát az tényleg szép ár érte!
De aki ilyen gépet szereti az ki is ad ennyit érte.
Lassan elnézek már én is felétek!
Remélhetőleg 2hét múlva már kezembe a jogsi,most sajna 1hetet csúsztunk vele mert nem fértünk bele a tegnapi vizsgába.
Igedes is voltam végette jó lett volan ha tegnap megvan,így marad jövőhét hetfő!
nálam minden és mindig eladó! 2.1re gondoltam. tudom magas, de ennek ez az ára. a MOTO A GO-GO főszervezőjének a motorja!
Lecserélnéd az SMC-t SMR-re?
Szió!

Köszike, már csak pár hét és semmi baja.

Csütörtök,szombat szabad. Pénteken és vasárnap délutános vagyok!

Mindjárt meglesem mikorra mondanak jobb időt.
Szép reggelt neked is!
Azt nem is tudtam hogy el akarod adni!
És mennyiért árulod a vasat?
valójában nekem még csak 2600km van benne, de ez alatt semmi problémám nem volt vele. tudom most jön az, hogy miért szeretném eladni. ha esetleg elemegy, akkor jön helyette egy szép 560SMR!
Szép reggelt Motosok!
Milyennek tartod az SMC660-at,megbizható motor?
Miért milyen gondok szoktak vele lenni?
ha jól megfizeted, az enyémet viheted!
"Kicsit sokat kell javítani, mindig van vele ez-az"

Ez valahonnan ismerős
Jó reggelt mindenkinek!

Foxy jobbulást kívánok neked!

Mikor nem dolgozol a hosszú hétvégén? Mehetnénk Visontára. Elvonási tüneteim vannak.
Hi,

Beszéltem a Kecskeméti ring képviselőjével. Sajnos komolyan veszik a 96db-es zajhatárt, így versenymotorokat nem szívesen látnak. Felszereltek egy db mérőt a pálya mellé.
Sajnos akkor ez törölve!
Szombaton valaki Kakucs?
Szép álmokat Mindenkinek!