Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor kitalálom, metz driftech vagy misi pilot slick vagy dunlop kr nem tudom hányszáz
titok
Te mi van veled? nem jó a GG?
A futómű tunyinghoz csak azt akarnám hozzátenni, hogy a yzf-emben csak belerekattam előle 20W olajat, a hátúlját kicsit +spanoltam és készen is volt az esem gép...openben nyert is egy pár futamot nekem....sűrű olaj sokat tud segíteni a dolgokon,a Fehér Gézáék meg tudják jól prütykölni és nem is dolgoznak aranyárban
Hi huligánok.

Keresek eladó lc4 supermotot 2005évjárattól. Minden lehetőség érdekel.

gun@citromail.hu
milyen papucsról beszélünk?

Bocsi Sanya hogy nem hívtalak,csak közbejött egy kis malőr...elszakadt a vezlánc
*h
Üdv!

Most vagyok supermoto vásárlás előtt és ki is van nézve egy debreceni gép csak kéne róla info.
Nincs közöttetek debreceni aki ismerhet egy fekete narancs matricás akra kipuffos LC4-et?
Egy embert találtam aki segítene de ő meg rosszul adta meg a címét. :-(
Ha valaki ismei Koos Krisztian/kriszlc4-et akkor az küldje már el az elérhetőségét mailba ide: hami.ricsi@gmail.com mail cím vagy telefonszám kellene.
Köszönöm szépen!

Esetleg ha tudtok szervizkönyves 15ezerkm környéki 640-es ktm-et akkor is szólhattok!
Köszi.
Ugye-ugye,mondtam,hogy lefosod a bokádat ettől ...Roofnak is mondtam, hogy kidobta a lóvét a zablakon, 1/3ából kapott volna sokkal jobbat de,én csak tanácsot tudok adni ..... nem ...sokan azt hiszik mikor kérdeznek 1 nagyon komolyat és válaszolsz vmi 1xűt,hogy kamuzól mert ehhez a tempóhoz biztos vmi hyper-super tuning kell meg új gumi meg stb...de soxor csak 1 jól ajlékony csukló elég
Jó estét!
Na hát azért én sem tétlenkedtem hétvégén,BASSZA+! Hozzáteszem most már jó gumival! Kösz Sanya tényleg besz....m a gumától!
Basszus... j.
Nem koedukált motorozás lesz .... most ki után fogok loholni...? .
Szeva Luki,
Open lesznek lecsekkoltam..
Itt több hozzáértő ember van lenne egy kérdésem hozzátok.
Supermoto vásárlásán is gondolkodik egyik haverom,milyen gépet ajánlotok neki nem pályázni kell neki hanem közutra.
én mennék, de nem tudom hogy hogyan leszek nyitva.
itt vannak a képek is(a buksiról csak ilyen képem van)
szia Kisfiam
Szia!

Én sajna dolgozom.
na szevasztok,vége az infonak.... majd estére talán lesznek fejlemények,aztán mondom hogy mi a zsír a géppel..csőőő
Hló Mindenki,

Valaki pénteken Május 2.-án nem jön szupermocorogni Visontára?
nem lehet megoldani.... hogy őszinte legyek,nem is akarnám megoldani...na mind1
hivatalosan ezt meglehet oldani? gondolok itt a forgalmira?

lehet hülyének hangzik a kérdés, de nekünk egy amerikábol behozott cbr 600ast 7 évig nemsikerült levizsgáztatni a geci magyar szabványok miatt ugyhogy van egy 18 éves Honda CBR 600asa fateromnak 15000 km-el
pénzügyileg,amúgy csak annyit, hogy 50 1 dugó nekem,a többiről még nem esett szó...a komplett MÜKÖDŐ blokk,nem füstöl meg semmi,pedig 70 pénz...igencsak elgondolkodtató.
oksa, csak gondoltam szólok. Beszéljétek meg aztán értesíts.