Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én tavaly voltam így,mikor voltam 1X Kakucson.Mondom,ezen mit élveznek?Hozzáteszem,voltunk vagy öten,de mindenki ment értelmesen,csak én botladoztam ott össze-vissza.
Go-Go-n megértettem
Hey Foxy leányzó!Mit tettél magaddal?Bőrön keresztül is megsérültél?Mellesleg a multkor elfelejtettem megköszönni a kölcsön sisakot!Köszönöm!Jobbulást!
Május 11.-én megyek Kukucskára eddig úgy néz ki, bár tegnap annyira nem tetszett, valahogy Visonta után elég gagyi.
mindjárt rakok fel róla képet, szinesedik már a drága
Ok... rajtaleszek...
Na milyen a zoldalasod már?
Szevasz Sanya mester!
Feltenném az 1-es kérdést!Esetleg mikor jössz megint visontára?
2-es kérdés:A husádban ugye nem olyan első teló van mint nekem?Azért kérdezem, mert még nekem nem volt benne cserélve olaj, holott szerintem már időszerű lenne és gondoltam el tudnál látni egy kis tanáccsal!Előre is kösz mindent!
sajna most nem láthatjátok a doki szexi hátsóját.................. , de ami késik, nem múlik
dugó-szelep meg kellett hogy maradjon, minden jóravaló dugóban benne a szelep helye vészforgatókönyvnek. Amúgy csá. Azért nem erős nyakat, mert neked nem kell
Stét!
Visszatettem a zuccai gumikat.Hogy azok milyen szarok...
Szép estét srácok!
Már nem győzőm a sok faszságot
sokat motoroztál ma hogy ennyire fáradt vagy,ugye? nézzétek győzit
Elől megy a cápa, mögötte a rája, a remény hal meg utoljára
reménykedem hogy talán nem vert szét mindent...ha igen,akkor lehet egyszerűbb venni bele egy 620as blokkot
6534422266777-788641022-31561667
Elment,nem
Múgy ez a Börni haveromnak ment És egyébként egy pár sört ittunk csak
úgy vélte hogy még elmegy... mert csak félúton volt a feszítője...

Amúgy azt is akarom mondani mikor az a vadállat Ottika bekopogott az ablakon emlékszel? énis ottvoltam egyik nap:) Céges kocsival voltál:)
Nah figyusz tényleg lenne egy nagy kérdésem nem tudsz egy fasza supermotot szerezni nekem 50ccm vagy max 125ccm-st de 50-es papirokkal Bocsi h zavartalak Cső légy yó
Aszem 10 ropi egy vez lánc ez már nem fért beja keretbe...a szrelőd nem tanácsolta
Ez nem barkóba,lőlek tarkóba
nem,ez a necces,hogy tényleg nem gyilkoltam csak ugye új szelepek...volt rendes kompresszió,aztán gondolom nem bírta el
Semmi baj a GG vel, csak szeretnék egy lc4 et...dupla cső rlz.

Viccen kívül, régóta ktm et akarok, csak a GG-t nagyon jól meg tudtam venni, és jókor is.
Godolom vissza 2 padló gáz volt,sokáig bírta