Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1,1Ma ktm kereskedésben van kirakva!Igaz ott 1,2M-ért
Esetleg tudsz vmit róla?
Aki még ébren van az most segítsen pls :( Lánc kellene nekem a gépemre, mert megnyúlt ( gondolom akkor lánckerék is kell új) foggalmam sincs milyen :S Meg egy hátsó gumi ( a mostani: Pirelli dragon supercors 150/60 ZR 17)
Lukítóóóó!
Ébresztőőőőőőőőőőő!
Na csumi!
Megpróbálok elaludni mielőtt megfájdul a fogam
Hát ja.Elnézve a hasznaltauto-t szívem szerint egy fasza LC4-et ajánlanék neki.Leginkább úgyis közútra kell
Szép álmokat!
Jóccakát mindenkinek!Nemsokára felvált LUKÍTÓ!
Ebben igazad van, szerintem is a régebbi modellek még nem voltak annyira kiforrottak!
Mennyit kérnek azért az LC4-ért?
ahan...............
A pondrók azért vannak ott,hogy tisztíccccccsáák
Hát az újtól nem is tartanék igazánde ezt az egyik spannak ajánlották(remélhetőleg majd megismeritek ),elhívott megnézni,de én magamat annak idején lebeszéltem egy ilyenről.Most nemtom neki mit mondjak,mert igazán sok jót nem hallani,meg nem is elterjedt...
Nekem egy 640LC4 van, közútra elégedett vagyok vele. Kicsit sokat kell javítani, mindig van vele ez-az, de nagyon erős, és szép is.
Oksi, holnap próbálok vele beszélni!
Srácok, még ilyen szexi képeket sem látott rólam senki!
Na látod Foxy,megint tudtam mit mikor és kitől kell kérdezni.Megköszönném ha rákérdeznél!
Cső vazze!Talán Sanyát kérdezd, épp most tesztelte a Husq 450 supermocit a motomixben.
Ha gondolod beszélek majd vele.
A volt párom volt.
Azt én is tervezem, hogy idén próbálok minden hazai pályára eljutni.
Ety kérdés:
Egy Husky TE610-est 2000-es évjáratban meg szabad venni
Én azt hallottam,hogy zsírerős,de szelepszakadós,szervízigényes.Tapasztalások?
Hé Ridrek és Ridernők!Nem tudjátok ki volt az az emberke aki visontán sisakkamerával nyomult 20.-án?Szerintem a profik közé tartozott.Kiváncsi lennék a felvételre!
Tulajdonképpen tavaly azt tervezgettem,hogy az idén minden Sm és goki pályát kipróbálok de ebből nem tudom mi fog megvalósulni?
meg ugye ahol "összeér" a kesztyűm és a rucim ott jött le a zománc a csuklómról
Szió! Igazán nincs mit köszönni! Amúgy eladó lett a buksim, ha esetleg érdekel valakit.
Tegnap voltam Kukucskán motorozni aztán sikerült betakarózni a dokival és lett egy tenyérnyi nagyságú pukli a combobon, ami egyre szebb színeket őlt magára.