Esetleg jártok valamikor Fehérváron? Megbeszélem a tesómékkal, hogy vegyék át nekem vagy este megjön a párom és megbeszélem vele, hogy szaladjon le érte, de még az is lehet, hogy együtt lenézünk.
úgy valahogy...csak hát nehogy zsákbacica legyen a 620as blokk...meg azért az ügye picit illegális lenne...de ha meg már benne lenne 1 620as blokk,akkor meg nem adnám el már...az ki visz a világból is
most egyik szemed sir a másik nevet jol mondom gyuri -
a pénz miatt jobban járnál ha nem kéne blokkot cserélni,viszont ha mégis kell,akkor csak egy 620 sziv fog kalapálni alattad
nekem az első telómat most csinálták meg (a GO-GO előtt 2 héttel) : szimmering csere + olaj + munkadíj alig volt 10 felett - a hátsóhoz nem jött meg a alkatrész, de az még egy ötöst dobott volna rajta, azt mondták. az első most teljesen rendben van, jól szuperál hogy így mondjam, a hátsó... hát azt látta mindenki a GO-GO-n, milyen jó
Azért első körön egy villaolajcserével megpróbálkozhatsz, az nem kerül olyan sokba (1 l olaj 2500 Ft és maximum 2 l kell)! Persze ehhez tudni kell, most milyen van benne.
Erre csak azt tudom mondani, hogy tavaly mikor Kakucson voltunk a Zoli EXC-nek is elpattogott az eleje és egy párszor majdnem elesett emiatt. Ezért vett SXS telókat, de supermotoban nem tudta kipróbálni, mert eladta a motorral együtt.
a pénz miatt jobban járnál ha nem kéne blokkot cserélni,viszont ha mégis kell,akkor csak egy 620 sziv fog kalapálni alattad
szorítok Neked, hogy ne kelljen kicserélni az egész blokkot
az enyémmel HAZAÉRTEM! rendben van a lánckerék. sanya, ahogy mondtad is, jobb mint volt! thx, hogy kicsit megpuhítottad ott a mestert
már tavaly évvégén is azon gondolkodtunk, hogy lekellene cserélni a dokit, mert nem bírja velem tartani a lépést
Egyik haveromnak épített a srác olyan futóművet a DR-Z-jébe hogy beszarás! Mondjuk nem is volt olcsó...
azt hiszem kezdem kinőni szegényt