Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg jártok valamikor Fehérváron? Megbeszélem a tesómékkal, hogy vegyék át nekem vagy este megjön a párom és megbeszélem vele, hogy szaladjon le érte, de még az is lehet, hogy együtt lenézünk.
úgy valahogy...csak hát nehogy zsákbacica legyen a 620as blokk...meg azért az ügye picit illegális lenne...de ha meg már benne lenne 1 620as blokk,akkor meg nem adnám el már...az ki visz a világból is
most egyik szemed sir a másik nevet jol mondom gyuri -
a pénz miatt jobban járnál ha nem kéne blokkot cserélni,viszont ha mégis kell,akkor csak egy 620 sziv fog kalapálni alattad
itt van nálam a sárvédő
pedig nem rossz a ktm... hát nem tudom...ha kell dugó,akkor beledobjuk a 620as blokkot...akkor ultrabrutál hárdkor lesz
tudod jól Kisfiam, hogy én nem KTM-ben gondolkodom

szorítok Neked, hogy ne kelljen kicserélni az egész blokkot
szevasztok Anyucí, az én gépem most patent lesz...jövőre pedig eladó lesz majd ma derül ki,hogy mit vert szét a lánc... reméljük semmit
Jaaaaaaa... és nem is szoktalak letaposni!
azt majd csak jövőre engedhetem meg magamnak úgyis
ejnye Gyuri, most olvasom mi lett a vassal remélem nem lesz nagy gáz, sajnálom, hogy nem tudtunk motozni egyet! de optimizmus optimizmus optimizmus!

az enyémmel HAZAÉRTEM! rendben van a lánckerék. sanya, ahogy mondtad is, jobb mint volt! thx, hogy kicsit megpuhítottad ott a mestert
Hát hobbiból elég sok kell hozzá
7végén nem jártam itt, további képek a GO-GO-ról már vannak fenn? (slash-ét már láttam, fainok)
Ne vegyél már új motort Foxy, mert megint letaposol.
nekem az első telómat most csinálták meg (a GO-GO előtt 2 héttel) : szimmering csere + olaj + munkadíj alig volt 10 felett - a hátsóhoz nem jött meg a alkatrész, de az még egy ötöst dobott volna rajta, azt mondták. az első most teljesen rendben van, jól szuperál hogy így mondjam, a hátsó... hát azt látta mindenki a GO-GO-n, milyen jó
hobbitból? és mennyi kell egy tűzfalhoz?
Azért első körön egy villaolajcserével megpróbálkozhatsz, az nem kerül olyan sokba (1 l olaj 2500 Ft és maximum 2 l kell)! Persze ehhez tudni kell, most milyen van benne.
valamit mindenképp kell csinálni

már tavaly évvégén is azon gondolkodtunk, hogy lekellene cserélni a dokit, mert nem bírja velem tartani a lépést
A kérdés ingyen van, majd eldöntöd hogy megéri-e!
Hát az tuti .De nagyon zsír lett! Tegnap le is teszteltük, elmentünk endurózni
Én tudom ki: http://www.zenithracing.hu/
Egyik haveromnak épített a srác olyan futóművet a DR-Z-jébe hogy beszarás! Mondjuk nem is volt olcsó...
Kérem én hivatalosan tegnap melóztam, ma pedig itthon építkezek hobbiból
ha már veszek egy újabb gépet, csak jobban jártam, mint a dokival

azt hiszem kezdem kinőni szegényt
Róla én is hallottam, csak nem tudom a dokit elvállalná-e, meg ugye erre még gyűjtögetnem kellene.
Erre csak azt tudom mondani, hogy tavaly mikor Kakucson voltunk a Zoli EXC-nek is elpattogott az eleje és egy párszor majdnem elesett emiatt. Ezért vett SXS telókat, de supermotoban nem tudta kipróbálni, mert eladta a motorral együtt.
Te már megint nem dolgozol?