Nah királyság, fiatal vagyok még és tapasztalatlan . Keresem az öreg rókákat, Hmmm nem is tudtam, hogy még vagyunk páran egriek. :) MSN-re feljöhetnél majd, mert ott jobb megbeszélni ezeket ;-)
Hát gyrerkek nem hittem volna,hogy egy 70%-os soft slick a pályán nem bír ki 100km-t!Rohadtul szenvedtem vele futam közben és a végére meg is lett az eredménye.
Ez maradt belőle!
Sziasztok!
Azért ez nem egészen így van mert azok a srácok akik a profi kategoria elejében mentek ők 2éve még a MAGYAR bajnokságban indultak. Főleg az ópen illetve 1-2 a királykategoriában. Ők saját maguktól jelentkeztek a profi kategoriába. Természetesen a jelentős tapasztalataiknak köszönhetően meg is nyerték a kategoriájukat. De éppen profi múltukra tekintettel lemontak a díjaikról és felajánlották a mögöttük beérkező versenytársaiknak. Szerintem jó fej dolog volt tölük.
Haliho Slash-! Felvettelek MSN-re, Egerben lakok én is, SuperMotozom :D csak társaságot próbálok találni, mert egyedül szar :P koccolhatnánk 1x-2x! Nem nagyon ismerek Egerben még SMeseket.
A pajtásom készített vagy 400 klassz képet, ezen a haladó és a profi verseny képei is ott vannak. Meg egy csomó rólam, azt ignoráljátok. De ezen sokan megtalálják magukat.
Sajnos a kezdő futamról lekéstek.
Félreértés ne essk senkivel nincs bajom, amugy azért csak rád emlékeztem mert jellegzetesen megtetszett a motorod mert nagyon fasza. És ugyemlékeztem mintha te lettél volna az első3-ban . Meg azért kérdeztem hogyha crossozol akkor van fogalmad a motorozásról és hogy ezért nem e lett volna ugymondván"élvezetesebb a versen" vagyis nagyobb kihivás mondjuk a haladók között mert a g.gábor is 2.szor ült sm en és beválalta a haladó szintet. Engem nem bánt a dolog meg nemzavar meg semmi nemkell félreérteni.
Szerintem ezen ne bánkódjatok. Nem kell komolyan venni a "versenyt". Jól szórakoztunk, ez a lényeg. Én pl. úgy választottam kategóriát, hogy megkérdeztem, hogy Foxy melyikben indul (mert állandóan letapos).
Nem tudom, láttátok-e, hogy pl. a profiba senki sem jelentkezett, úgy tették át a kolléga urakat oda.
Ez maradt belőle!
Én sajna nem is láttam mert a kezdő futam után le kellett lépnem.
Azért ez nem egészen így van mert azok a srácok akik a profi kategoria elejében mentek ők 2éve még a MAGYAR bajnokságban indultak. Főleg az ópen illetve 1-2 a királykategoriában. Ők saját maguktól jelentkeztek a profi kategoriába. Természetesen a jelentős tapasztalataiknak köszönhetően meg is nyerték a kategoriájukat. De éppen profi múltukra tekintettel lemontak a díjaikról és felajánlották a mögöttük beérkező versenytársaiknak. Szerintem jó fej dolog volt tölük.
Sajnos a kezdő futamról lekéstek.
http://picasaweb.google.hu/koc...
Aki nem olvasta volna korábban, van ott még egy album még 100 képpel:
http://picasaweb.google.com/ko...
Ugyanezt mondta g.gábor hogy nem irta be magát senki profiba és akkor odaszólt a Börni hogy dehogynem én igen. Meg még egy páran.
Nem tudom, láttátok-e, hogy pl. a profiba senki sem jelentkezett, úgy tették át a kolléga urakat oda.
Ki mikor megy ismét Visontára? Sanya te? Megnézném mien íveket hasunálsz
na akkor én ma jó nagy paraszt voltam mert beraktam magamról párat