Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanya, még egy dolog. Ezen a képen a láb pozíció nem jó, igaz? Minden képemen így van, a többiek sokkal kijjebb teszik.
Basszameg miért nem esett vasárnap is az eső?
...esőbe még jó volt mert nem vót hideg de,a 25-30fokot folyamatos flaszterezés mellett nem bírja hátúl a szofty
Mert nagyon kened neki,ez a gyorsaság ára...én is használt gummával mentem és még rakok bele vagy 1-2 edzést osztán kuka
Nah királyság, fiatal vagyok még és tapasztalatlan . Keresem az öreg rókákat, Hmmm nem is tudtam, hogy még vagyunk páran egriek. :) MSN-re feljöhetnél majd, mert ott jobb megbeszélni ezeket ;-)
Hát gyrerkek nem hittem volna,hogy egy 70%-os soft slick a pályán nem bír ki 100km-t!Rohadtul szenvedtem vele futam közben és a végére meg is lett az eredménye.
Ez maradt belőle!
Szia! Mehetünk, benne vagyok! De Egerben van SMLaca és Rooftop is. Mr. Yamaha is ide jár suliba.
ez jó

Én sajna nem is láttam mert a kezdő futam után le kellett lépnem.
Sziasztok!
Azért ez nem egészen így van mert azok a srácok akik a profi kategoria elejében mentek ők 2éve még a MAGYAR bajnokságban indultak. Főleg az ópen illetve 1-2 a királykategoriában. Ők saját maguktól jelentkeztek a profi kategoriába. Természetesen a jelentős tapasztalataiknak köszönhetően meg is nyerték a kategoriájukat. De éppen profi múltukra tekintettel lemontak a díjaikról és felajánlották a mögöttük beérkező versenytársaiknak. Szerintem jó fej dolog volt tölük.
Haliho Slash-! Felvettelek MSN-re, Egerben lakok én is, SuperMotozom :D csak társaságot próbálok találni, mert egyedül szar :P koccolhatnánk 1x-2x! Nem nagyon ismerek Egerben még SMeseket.
A pajtásom készített vagy 400 klassz képet, ezen a haladó és a profi verseny képei is ott vannak. Meg egy csomó rólam, azt ignoráljátok. De ezen sokan megtalálják magukat.
Sajnos a kezdő futamról lekéstek.

http://picasaweb.google.hu/koc...

Aki nem olvasta volna korábban, van ott még egy album még 100 képpel:

http://picasaweb.google.com/ko...
Mármint a rajtnál..
Amugy az vicces volt hogy pont előttem áltál és gázhuzásra a füstöd majdnem lefújt a motorról nagyon nagy volt
naaa
Ugyanezt mondta g.gábor hogy nem irta be magát senki profiba és akkor odaszólt a Börni hogy dehogynem én igen. Meg még egy páran.
Félreértés ne essk senkivel nincs bajom, amugy azért csak rád emlékeztem mert jellegzetesen megtetszett a motorod mert nagyon fasza. És ugyemlékeztem mintha te lettél volna az első3-ban . Meg azért kérdeztem hogyha crossozol akkor van fogalmad a motorozásról és hogy ezért nem e lett volna ugymondván"élvezetesebb a versen" vagyis nagyobb kihivás mondjuk a haladók között mert a g.gábor is 2.szor ült sm en és beválalta a haladó szintet. Engem nem bánt a dolog meg nemzavar meg semmi nemkell félreérteni.
Minden képp ...majd Roofal dumálok,hogy szedje össze a jelentkezőket és megdumálunk egy 7 végét
Helloka!Akkor előtte bedobok min 6 karéj zsíroskenyeret!
Szerintem ezen ne bánkódjatok. Nem kell komolyan venni a "versenyt". Jól szórakoztunk, ez a lényeg. Én pl. úgy választottam kategóriát, hogy megkérdeztem, hogy Foxy melyikben indul (mert állandóan letapos).
Nem tudom, láttátok-e, hogy pl. a profiba senki sem jelentkezett, úgy tették át a kolléga urakat oda.
4.50-es 160-asgumival
Neked milyen széles a hátsó felnid?
amúgy,ha figyeltélvolna,csak a 4.lettem.....és még előttem voltak hárman,azokkal nincs bajod?
Ez lecsúszott a végéről
Ájj Érteni..
Ki mikor megy ismét Visontára? Sanya te? Megnézném mien íveket hasunálsz
A szakácsa azt üzente, hogy legközelebb egy boros rekesznyit küld!
Nemszokás?
na akkor én ma jó nagy paraszt voltam mert beraktam magamról párat