Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor azt adta tovább nekem! Mert én kaptam tőle pár hasznos tanácsot amit még egyszer köszönök, működött, mert többen szóvá tették, hogy látszik a különbség.
Tudom, nem szokás magunkról képeket idetenni, de ezeknek annyira örülök, hogy meg szeretném mutatni.
És kérdezném megint, lesz a supermoto suliból valami, mi a terved Sanya?
A jobbal nincsen gond csak a bal fél éve el volt tőrve,ez a bibi
igen köszi még 1szer...a buszon volt 1 felirat amit vagy öt percig tem de,nem tudtam elolvasni
Valaki estére egy kis jó mézes pálinkát?
Na zsír! Az én csuklóm simán bírja a rezót
Jó estét Riderek!
Te Sanya!Azért sokat ért amit elmondtam neked előző este a pálya bizonyos részeiről!Talán ezért tudtál ilyen jól menni, mert megfogadtad a tanácsaimat!De ez látszik is a képen mennyire figyeltél a részletekre![

Van..ellensúlyozza a főtengely mozgását aszem
Lehet hülyeséget kérdezek de van ezekben kiegyenlitő tengely? És ha van miaz ? mert a CRM-embe van
Te voltál a 14-es?
Qurva jó lett , csak a fájós csuklóm nem bírja a nagyobb rezonanciát,majd orvosoljuk,vagy a motoron vagy rajtam
nekem néha leért a baloldali lábtartóm amint itthon megnéztem..
az már ÜBERBRUTÁL NEM ?
Én csak edzeni mentem oda,csak motorozgattam,és tem a jövő zálogait
ez ott volt ahová éjszakára tettük a motorokat
Vega nézd meg közelebbről a gokart szélét
Az ötödik kép az eléggé le van borítva,kafa!

aha
Sziasztok!

Sanya! Milyen lett a bringa?
Köszi rajta vagyok, csak sajna nagyon messze van a legközelebbi pálya nemtudom mikor tudok legközelebb ijen hétvégén részt venni, de nagyon jólenne.
Lehet nem jól olvastad azt írtam"mikor megelőztetek" mert én erre emléxem
Nyomatok én is képeket még
Sanya mien helyezést értél el?
Jó volt,így tovább.......
Háztető úrnak + GRATULA a kitartásért, mekkcsinálta amit kitalált ,ez az igazi elszántság
...szegénynek járt is a feje egész nap mint a diszkógömb...akárhova tem mindenhol ő volt...
lendületbe tett valamit ami már régen megállt
Nem megy!
Jók lettek a képek!
Takarogyyyy innen