Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló
érdekelne a képen lévő sárvédő, megvan még ugye? és külön odaadod-e ha igen mennyiért... kösz:
András
Üdv mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek ezt a felejthetetlen hétvégét. Nagyon nagyon jól éreztem magam! ! ! ! ! ! ! !
Egyszerüen nagyon jó volt!

Akikkel a pályán tudtam motorozni külön köszönet, hogy vigyáztak rám! ! ! ! ! Na meg a szervezésért is!

Andi
Hello!

"B" kategoriast nem tudod ugy kijatszani, hogy utast is tudjal vinni, max 125-os motort lehet segedmotorkerekparnak minositeni, de azzal nem szallithatsz senkit.Az egyeduli esely a nagyobb kategorias vizsga, abbol vagy "A korl" vagy "A" kategoria.A-korlatra mehetsz 18 ev felett, A-ra 21.Mivel nem rendelkezel semmilyen motoros jogsival, igy ujra kell tenned a kreszt ha jol emlekszem azert a 4 müszaki kerdesert.Talan azt ki tudod jatszani, hogy a kressz nezzek el de nem biztos.Meg vegig kell jatszani a szokasos rutinpalyas bohockodast, meg a forgalmi vezetest.
Nézek én is valamit:
Tudom má!Azér nem ment az rendesen,mer a helyzetjelzőm levette a póvá-t
Egyébként rájöttem hogy egész nap hülyeséget hirdettem Ez is el tud csúszni gázra,csak jól le kell nyomni Az még csak néha-néha megy...
Biker-nek pedig köszönjük az ellátmányt! A többieknek a fahéjas-mézpálinkát,kókuszgolyszlit,a Tokajit meg soroljam?
De kemény...
Még egy adag. Lesz még!
SMLaca pajtás, mikor még vezetett a haladók versenyében. Ez is klassz kép szerintem.
zRider, ezt figyeld, mit kapol! :-) Megvan 3 megás képekben, ha ki akarod tenni a falra :-) Ezzel asszem pályázhatna a pajtásom a legjobb eseményfotós címre :-)
Amúgy hogy van a lábad?
MADE IN KAZINCBARCIKA

ideiglenes
ideiglenes
ideiglenes
ideigl
enes
Mikey a főgrilles, neked meg köszin a sütögetést
KÖSZÖNÖM!
Csak ez a szó jut eszembe,bár ez semmi ahhoz képest amit most ide tudnék árasztani
Köszi Börninek meg Sanyának mégegyszer a segítségeket,Köszi Lukinak a szervezést és köszi mindenkinek az érzést

#72! Bocsi ha túl fárasztó voltam,de végül megértettem(naty nehezen),hogy erről nincs mit dumálni,menni kell.Legközelebb monnyad hogy: kuss,körözzé!
ok, na én megyek, elteszem magam, szerintem holnap délutánig fel se kelek..
üdv mindenkinek!
majd valamikor most nincs kedvem meg nem is tudom a számlaszámom
a segitséget pedig nagyon szivesen.
uhh, most jut eszembe, hogy mire elérhető lett, elfelejtettem átadni neki az üdvözleteteket..
sorry!
az orvosi díjadat meg majd elrendezem én - a mai nap után ez a legkevesebb! hallod nem tudom mi lett volna velem ma nélküled báttya! örök hálám itt is! (aztán majd dobj ám rám egy mailt és holnap utalok ;)
csöcs
ő egy egri profi fotós srác. jó barátom. ezért kaptam tőle 4 képet. de utánna kérdezek neked, hogy hol lehetne megnézni a képeit. most viszont csucsu!mert vagyok!
Látom polya ott sem hazudtolta meg önmagát!
Hány motort sikerült összetörnie?
Oké rendben ahogy gondolod.
Megmondanád hogy hol lehet hozzájutni azokhoz a képekhez amit ez aLehn-Art valaki készitett amint a képalján látom. Neten vagy valahol...
szerintem is megérdemel a főszervező úr egy külön tapsot mindenkitől, ha már ott helyben csak úgy ímmel-ámmal tapsoltunk.

respect

és hogy megtörjem ezt a hivatali hangot, beszarás, hogy milyen jó volt ez a mai nap! örülök, hogy ott voltam, még ha csak így is... még pestig is elértem, ráadásul úgy tűnik, hogy a sufni-tuning lánckerekem jobban bírja, mint a gyári csapokkal. jahh, és Foxgirl - nem köszöntem el a lámpánál, mert zőőd volt, mire eldöntöttem, hogy merre megyek, de üdv így utólag! remélem rendben hazaértetek ti is!
legközelebbi megmozduláson majd ideadod! addig forgasd kicsit meg!
egy kicsit lehetek egoista?
Főnök!
Amig motoroztál le kellett lépnem , de üzentem a zoltán_r_-el hogy minden jót és nagyon jól éreztem magam de csak az úton jutott eszembe az orvosi díj.
Ha adnál egy számlaszámot akkor kamatostul átutalnám.
Sziasztok, minden mai napon megjelenő motorosnak szeretném megköszönni az együttműködést és a sok dícséretet. Remélem tényleg annyira jól éreztétek magatokat, mint ahogy én azt láttam. Most kis időre eltünök, de nem kell aggódni: My brain still GO-GO!
én nemtommde élőben kurbajól néz ki, lehet csak le van festve , őis egy licences versenyzű asszem ugyhogy talán a www.supermot.hu oldalon fentvan hogy ki

de ez csak egy ötlet
További jó szórakozást!

sziasztok én léptem!