na ez meg a haverom vasa és pénteken ezt eldobtam minden védöfelszerelés nélkül a térdemen 7cm repedés meg 10 öltés varrás ez terepre félelmetes sok motort kiprobáltam de ez terepre brutál mancsnak üzenem vigyázzon és mindent bele
MANCS gratula a mocidhoz
na ezt csuktam be!
a kipufogo bementa sárvédö felé 2cm-t vissza lehet görbiteni valaki?
iszonyat jo vettem 38 lánckereket és igy is 2be még gázra kerékre áll igaz 160km kifullad szerintem 4t az igazi
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy megtanulni motorozni meg váltani meg stb. melyik 50-es 2t supermoto a legjobb?
Aprilia SX, RX, Rieju, KTM, Yamaha meg egy csomó más márkát látni 50esben!
szoval melyik a megbízhatóbb, melyik gagyibb vagy melyik megy legjobban?
( legfőképp betonon hasznélnám)
Nekem volt szerencsém ma kiprószálni egy Hypermotardot.... Meredek a bringa nagyon el is fogadnám, de ha pénzt kéne adni érte, akkor viszont gondolkodás nélkül kihagynám.
lehetne csinalni egy sorozatot forumos supermoto cup amugy gratula mindenkinek nagy kar nem lehetem ott majd majus 4en jovok Magyarorszagra es Sanyat meg lesem es elso supermoto versenyt itthon
Cső zsiványok. Látom, olvasom hogy mennyire fasza volt a hétvégi jamboree, sajnálom h nem tudtam elmenni, mindent megtettem, de maíg vannal az embernek főnökei, addig sajnos van úgy, h az van amit ők mondanak. A következőre ha nem mehetek el, felmondok...:)
köszönjük szépen Rooftop ( Lucas) ezt a felejthetetlen hétvégét amit leszerveztél.
Olyat tettél ezért a sportért ami nagyon kellett már. Várjuk a következőt
MANCS gratula a mocidhoz
a kipufogo bementa sárvédö felé 2cm-t vissza lehet görbiteni valaki?
iszonyat jo vettem 38 lánckereket és igy is 2be még gázra kerékre áll igaz 160km kifullad szerintem 4t az igazi
lenne egy olyan kérdésem hogy megtanulni motorozni meg váltani meg stb. melyik 50-es 2t supermoto a legjobb?
Aprilia SX, RX, Rieju, KTM, Yamaha meg egy csomó más márkát látni 50esben!
szoval melyik a megbízhatóbb, melyik gagyibb vagy melyik megy legjobban?
( legfőképp betonon hasznélnám)
Valaki tudja mennyi regisztrált hétvégéző volt? Szerintem 40-50 között lehettünk. Ha tudja valaki írjtok meg hagy kapjon a konkurencia idegbajt.
meg a másnap reggel is...
Olyat tettél ezért a sportért ami nagyon kellett már. Várjuk a következőt