Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 19 es rajtszámu rmz be milyen márkájú felni van?
sziasztok,ittis 1pár kép
Ilyen nekem is van
Sziasztok! Az első adag képeket feltettem ide: http://picasaweb.google.hu/koc...
Ezek az első este készített képek, nem nagyon szelektáltam, hogy mindenki megtalálja magát. Van egy pár videó is, azokat is ki fogom tenni.

(Ajánlom figyelmetekbe ezt az ingyenes képkatalogizáló szoftvert, aminek az egyik szolgáltatása, hogy ilyen albumokat készíthettek vele, a neve Picasa.)
Mindent elrendeztem faszául épp indőben pont ahogy kell ugyhogy a szülők semmit nem vettek észre mikor hazaértek.

Aztán mindent elmondtam és béke van.

Szép volt!
Ja és továbbra is tetszik a ruhád
Jó estét SM-esek!
Tudjátok amikor a dijkiosztónak vége lett ,szerettem volna mindenki előtt megköszönni a szervezőnek a nagy erőfeszítést amit a cél érdekében tett egy közös nagy tapsviharral,de sajnos ilyenkor minden olyan gyorsan történik, és ez valahogy elmaradt.Pedig ez nagyon jól esett volna neki és talán pár könycseppet megint sikerült volna kicsikarni a szemeiből.Ugye LUKI tudod kiről van szó?Mégegyszer köszönjük!

Lebuktál?
Van ez így

Rooftop:"a hírhedt Husaberg" azért mégis indult

rajtelőtt valaki:

"Indul az csak rá kell adni a gyujtást"
Jó mulatság volt!
Köszönet a SZERVEZŐNEK és a RÉSZTVEVŐKNEK ezért a SZINVONALAS SUPERMOTO
RAJONGÓI TALÁLKOZÓÉRT!

Üdv: duke
remélem lesz következő,mert menni akarooook
Nyugi báttya képviseltük a 2T szakosztályt Vegával, Zoltan_r_ el veled meg velem.
Fasza volt
Sziasztok!
Tök jó volt a buli! Nekem ez volt az első Kicsit hátul kullogtam állandóan, de azért a kanyarokat nagyon élveztem, majd megyek legközelebb is! ...az én motorom volt a leggyengébb láncszem Köszönjük a szervezést, várjuk a képeket
kéne a pénz..majd nyáron meló és a te motorod
Köszönünk mindent a szervezésnek. tökély volt minden.
na jó estét összefutottam Zoltán(crm250) barátunkkal,mesélt a dologról...sajnálom hogy nem lehettem ott
Összebasszameg és ráadásúl mindkettő az én lábamra borult ,de pár nap és már verem neki tovább! Jah és külön köszönet Zókaatisnak ,aki leemelte róllam a dokikat
Különben zsir vót minden! remélem májusban is lesz egy ilyen
helló!
Én sem maradtam ám supermotós élmény nélkül a 7végén.Nagyon király volt a sk ob nyitó futam!
(nevezési díj kb 8000Ft belépőt meg valahogy nem szedtek! most akkor hogy is van ez nálunk )
KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY VOOLT

Majd irok egy csomó mindent menyyire tetszett a dolog de most dolgom van
Szeva,
Minden OK. a lábaddal?
Kissé összeakasztottátok a vasat....
Királyság volt! Mongyuk pont én mondom ,aki napok óta esek -kelek ! De azontul kib@szottul megköszönöm Lukinak, hogy összehozta és mindenkinek az utolsó motorosig ,aki csak eljött és együtt égethettük a benyát!