Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
ok kösz, voltam már ott de nem találkoztam vele..... majd meglesem..
Fakk
pfejj, de korán van... viszont gyönyörű idő, kiváló egy kis városi őrüccséghez szóval Laci, ha felkeltél, dobj egy kommentet, és már megyek is! ;)
nagyon jó volt az előadás!
jut eszembe, most ahogy így egyezkedek meg tervezgetek a matricás sráccal, egyre inkább úgy néz ki, hogy összomlik a projekt. nem tud valaki Bp-n valami céget, vagy személyt, vagy bármit/bárkit, aki foglakozik egyedi matricák készítésével
na fiúk, holnapra is úgy állítsátok a ruhaszárítókat, mint vasárnap! vagy legalábbis olyan penge idő legyen, mert azóta nem is láttam a vasat már elvonási tüneteim vannak
Sok képet feltettem ide: http://www.picasaweb.com/koczk...
amugy énmr megittam vagy félüveg finlandia vodkát és indu link a partyba és ba vagyok ... jááááá
magácska jelölt az iwiw en?
Jó munkát aki dolgozik! Na Csernus leoktatott?
dzsí-dí barátom el kell hogy szomorítsalak, mert csak 8-as mérettől felfelé van belőle. és amint olvastam az igényeket, az nagyon nagy lesz belőle. pedig az éra most nagyon kecsegtető: 10.900Ft
a bolt Egerben van.
ha szemüveg érdekel, akkor kérlek írj, a lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu címre. amugy a szemüveg ára 16900ft. jár hozzá egy 7es csomag laminált tear-off
Szia Börni,

A képeket innen vedd le: http://www.koczka.com/borni.zi...
Szólj, ha megvagy, akkor törlöm innen.
Az XS még simán nagy rá...múltkor krosszkesztyűből találtunk végre egyet ami jó volt a kezére - 3XS-es volt, de sajnos proteltor nélküli
XS S M L XL XXL méretekben van ez a kesztyű pl!
De ez nem számokkal van méretezve!
Nem nekem kell, hanem bnőmnek...de azért köszi
www.superzone.hu
Itt szerintem fogsz találni neked való kesztyűt!
Háztető úr!
Érdeklődni szeretnék hogy a Bomber kesztyűből mi a legkisebb kapható méret?

De a többiek is segíthetnek: keresünk rövidszárú, keményprotektoros kesztyűt (bőr v- textil is jó), fekete színben amiből van 6-os méret (és az se baj ha 15e alatt van az ára). Tippek?
Szevasz smhooligan René vagyok Jánossomorjáról:) (Mikhely)
Lenne egy pár kérdésem ha nem baj
(Motor vétel ügyben)
És azt tudja valaki , hogy az ő boltja merre van?
Mert a a gas hogy nekem 7 végére feltétlenül kellene a cucc...
köszi szép N!
Rooftoppal vedd föl a kapcsolatot!