Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló Mindenki,

Azt kell mondjam, hogy a mai visontai buli jobban nem is sikerülhetett volna Szinte hihetetlen hogy sok motoros mennyire tud figyelni és vigyázni egymásra. Mindössze egyetlen alkalommal volt összeakadás két motoros között.
Szerintem nagyon jó összejövetel volt és reménykedem benne hogy folytatás is lesz. Sokan voltunk ott kik sumo lázban égünk ami talán az egyik legbiztonságosabb versenyzési forma.
"nem lesz motorozás,eladom"

tandem bicó
HellÓ!

A barátnőmmel nagy motorrajongók vagyunk, és rászántam magam a vásárlásra. Viszont az a gond, hogy nekem csak B kat. jopgsim van, és azzal nem igazán lehet fuvarozgatni. Nem lehet ezt valahogy kijátszani, hogy ő is felpattanhasson mögém? Vagy jobban járok, ha valami nagyobb kategóriát vásárolok, és leteszem abból is a vizsgát? mert arra nem igazán van felesleges lóvesz.

köszi mindenkinek aki válaszol
Sziasztok!
Úgy döntöttem eladásra bocsátom szexi lila színű sm kerekeimet 70.000 huf-os irányáron (: Akit érdekel, írjon! íme
Én sokat járkálok 50-es supermotokkal is! Nekem eddig ami a legjobban bejött az 50 ccm-esek közül az a Derbi Senda és az Aprilia Mx 50 , de ezen belül az Aprilia a jobb! Én ezt ajánlom!
Szeva Fazer
06205630714 ez a tel számon, hívjál fel, és megbeszéljük,hogy hol találkozzunk. 11-ig hívhatsz addig ugy sem alszok.
Sziasztok! Milyen 50 ccm-es supermoto/endurot-t ajánlotok?
Ok. Próbálkozok majd. Fazer, te mikor szeretnél indulni? Én délre gondoltam.
Nemgarantálom h felveszem,mert lehet pályán leszek vagy valami...érted
Szeva,
Ok. Mikor hol?
Ok. Köszi szépen. Akkor ha ott vagyok hívlak.
30/4656921, tatyót beteheted nyugottan
Én Pestről idulok, ugy néz ki egyedül. Ha gondolod mehetünk együtt.
Heló Mindenki,

Holnap vasárnap lesz a visontai buli? Ha igen megy valaki pestről mocival és mikor?
Hy! Van valakinek tapsztalata aprilia MX 125-el?
Itt szakad az eső
Menetkészen!
Sziasztok!
Én holnap reggel indulok, még sajna nem tudom hánykor. Van egy bőrruhám kölcsönbe ha kell valakinek. Én kb 170cm és 65kg vagyok. Kicsit viseletes de a semminé jobb. Gerincvédővel nekem szűk anélkül jó. Ha kell valakinek holnap kölcsönbe akkor este 11-ig jelezze itt és akkor holnap viszem. Ha szakad az eső akkor nem biztos hogy megyek.
Valahogy odatalálok. De szerintem én csak valamikor délben érek oda. Az autópálya valóban nem nekem való .Tomi tudsz adni egy tel számot,és ha ott vok felhívlak.Legalább a hátitáskám hadd tegyem be az autóba ha ez nem gond.
Ém vágom Otthelo nemtudja az utat....
A régi 3-ason nem tudsz eltévedni! Azon kell menni egy picit túl Gyöngyösön!
Go Go
De ha neked nemgond az autópálya akkor jöhetsz utánnunk
olyan 8 körül! az a baj,hogy autópályán megyünk ott meg sztem elvérezne a mocid!
www.utvonalterv.hu itt nézd meg az útvonalat!
Tomi,ti mokor indultok? Veresen találkozhatnánk valahol oszt' gurulok utánatok.