Nalátod te neked a motord gyengébb volt mint az enyém, (Lásd egyenesben elhuztam) de viszont kanyarokban lenymtál, tehát jobb vagy nálam.
De amikor tartottam magam kanyarokban meg minden és amikor a célegyenesben kigyorsitáskor én majd szét pörögtem a 450es valami meg elszeleltmellettem
Na éppen ezért, mert crossozol.....Rooftop mondta,mindenki maga döntse el...sokan a zuccsi kis bringájukat szabták át,és soha nem mentek pályán(még crosson sem,pláne) de,annyira nem akarok beleszólni,ezt mindenki maga vállasztotta...majd következőre már tudjátok mire számít6tok kategoriákban és könnyebb lesz a vállasztás
Ezüstszinü felnivel? szép motor, de nemtudtam felvenni vele a versenyt.
e is köröztél, nemlett volna jobb a haladó bandához verődni?
A nyugalom megörzése képpen ez csak kérdés, semmi gondom nincsen
Én is még egyszer köszönöm a szervezést!
Nagyon baba volt. Kimotoroztam magam rendesen. Alig ketyegtem hazafelé.
Unokatesómra bíztam a fényképezést, így egy darab normális képem sincs. Jó lenne ha lehetne töltögetni valakitől. Esetleg amin rajta vagyok az is király lenne. Van valakinek?
Köszi
a hipermoto egy sok felesleges bizbasszal meg kütyüvel telepakolt supermoto amivel ha elcsuszol kapásbol 200e Ft kár! mert letörik valami az biztos!
(ha nem akkor javítsatok ki)
De amikor tartottam magam kanyarokban meg minden és amikor a célegyenesben kigyorsitáskor én majd szét pörögtem a 450es valami meg elszeleltmellettem
e is köröztél, nemlett volna jobb a haladó bandához verődni?
A nyugalom megörzése képpen ez csak kérdés, semmi gondom nincsen
om van téma rendesen
Nagyon baba volt. Kimotoroztam magam rendesen. Alig ketyegtem hazafelé.
Unokatesómra bíztam a fényképezést, így egy darab normális képem sincs. Jó lenne ha lehetne töltögetni valakitől. Esetleg amin rajta vagyok az is király lenne. Van valakinek?
Köszi
Remélem legközelebb én is tudok csatlakozni hozzátok!
http://www.youtube.com/watch?v...
Ducati hipermotard...
(ha nem akkor javítsatok ki)