Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Mindenkinek!
Nalátod te neked a motord gyengébb volt mint az enyém, (Lásd egyenesben elhuztam) de viszont kanyarokban lenymtál, tehát jobb vagy nálam.
De amikor tartottam magam kanyarokban meg minden és amikor a célegyenesben kigyorsitáskor én majd szét pörögtem a 450es valami meg elszeleltmellettem
erre emlékszem...ki is mentem külső ívre hadmenjen el sanya,aztán kergettem tovább Lacit
Nekem a maga 125ccm-emmel tökmind1 holvoltam ,de persze a kezdőben
Első pályázásom volt bocsi mindenkitől ha csináltam hülyeséget vagy összevissza mentem...
*zuccai
Mikor megelőztetek, kicsit elbitonytalanodtam
Na éppen ezért, mert crossozol.....Rooftop mondta,mindenki maga döntse el...sokan a zuccsi kis bringájukat szabták át,és soha nem mentek pályán(még crosson sem,pláne) de,annyira nem akarok beleszólni,ezt mindenki maga vállasztotta...majd következőre már tudjátok mire számít6tok kategoriákban és könnyebb lesz a vállasztás
Ezüstszinü felnivel? szép motor, de nemtudtam felvenni vele a versenyt.
e is köröztél, nemlett volna jobb a haladó bandához verődni?
A nyugalom megörzése képpen ez csak kérdés, semmi gondom nincsen
Na csákó GO-GOsterek!
om van téma rendesen
szeva,én vagyok az yzf450-es,idén valóban vasárnap ültem elősször sm-en amúgy krossozok.......
az aldatlapomon a fényképalbumokban vagy hol a rákban feltöltöttem egty csomó képet amit a haverom csinált aki velem jött kisérőnek , böngészd végig.
Én is még egyszer köszönöm a szervezést!
Nagyon baba volt. Kimotoroztam magam rendesen. Alig ketyegtem hazafelé.
Unokatesómra bíztam a fényképezést, így egy darab normális képem sincs. Jó lenne ha lehetne töltögetni valakitől. Esetleg amin rajta vagyok az is király lenne. Van valakinek?
Köszi
Szerintem a hétvégén VALAMI ELKEZDŐDÖTT... Nemgondoljátok?
Moto a go go
Remélem legközelebb én is tudok csatlakozni hozzátok!
vegyél fel msn-re ha érdekel a dolog
Juj lemaradt egy pár ilyen:
Szép jó estét mindenkinek! Bár itt nálunk nem olyan szép (feketeség mindenhol), no de mind1! A hétvégéről ennyit:
Azt hittem, az valami külön műfaj. Ebből látom, hogy Ducati, meg hogy nagyon erős.
http://www.youtube.com/watch?v...
lol

Ducati hipermotard...
a hipermoto egy sok felesleges bizbasszal meg kütyüvel telepakolt supermoto amivel ha elcsuszol kapásbol 200e Ft kár! mert letörik valami az biztos!
(ha nem akkor javítsatok ki)
Mi az a hipermotard?
Van már egy fél DVD-nyi fotóm, szeretném elküldeni az "étekadó gazdának". Tudja valaki a címét?