Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LaciCRM tudunk beszélni motor ügyletben?
ja
CSá!
TE ottvoltál hétvégén és mivel?
Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott a hétvégén , és így a feltett képeket nézve még jobban . Rooftop neked pedig le a kalappal...ennyi embert összehívni, megszervezni és még arra is jutott energia, hogy motorozz, hát szóval . Remélem lesz folytatás....
Sziasztok!
Én nem hibáztatlak téged egyáltalán mert te azt mondtad hogy mindenki a saját józan itélőképessége alapján sorolja be magát. Ezért előttem az járatta le magát ezzel a döntéssel aki amatőrbe tette magát és a haladók vagy a profik között is megálta volna a hejét. Nem akarok ezzel senkit megbántani, ha ugy érezte igy hejes lelke rajta kész, én nagyon jól éreztem magam a verseny is felejthetetlen volt, ígérem még találkozunk

MOTO A GO GO
ROOFTOP

Fíling
ez szerintem nem a szervezés hibája volt (bár ne kezdjük egymás faszát szopni... ), de gondolom para volt, hogy sokan vagyunk, és nem lesz elég idő
ebben teljesen igazatok van! a következőn lesz szigorúan időmérés, és így kiküszöböljük az ilyen dolgokat, sőtt a rajtrácsra is ez alapján fognak felállni a versenyzők. szervezésből még nagyon sok tanulni valóm van kétség kívül!
mondjuk az én illúzióimat is kicsit megrombolta, amikor odaálltunk a rajthoz, és az elsősorban szinte mindenki magasan felettem volt tudásban is meg motorikusan is. bár jó eséllyel akkor is uccsóelőtti lettem volna, ha csak a kisebbköbcis gépek mehetnek amatőrben, de kicsit közelebb állt volna a fair-playhez.. viszont ne értsetek félre - fél pillanatig sem éreztem magam rosszul ez miatt - ez volt az első alkalom, hogy pályán mehettem, tök jó volt ettől függetlenül!
jaja... na most megyek,még van 1 órám,majd írok otthonról,sziasztok!
énsem rinyálok.
Nemértessz igazán szerintem, ottvoltál egyáltalán?
volt szabadonválasztható 3 kategória de lényegében mindenki amatőr volt és azon belül választhatott kezdő haladó profi....
szerintem a srác nyugottan elmehetett volna a haladóba és akkor vihat normális csatát
értessz?
Én jelentkezem!

Lábon jönnél le Kisfiam?
nálunk is van 1-2 ember akitől kört kapok...még se rinyálok...ők jövőre felmennek A ba és kész...
Ki jönne akkor 7végén Kakucsra? Tomi,Anita? Luki?
félre ne értsen senki mindennel maximálisan meg voltam elégedve meg nagyon tetszett az egész dolog, de ha elkészül rooftop koléga beszámolója akkor lessz néhány kérdésem amit majd elküldök neki e-mailban és remélem megkapom rá a megfelelő választ.
Ésakkor fórum racing .
hogyis vanez?
éjjel készítek egy összefoglalót a honlapomra és ott meglesz minden! addig is türelmet kérek
értem

remélem a következőn már én is ott tudok lenni
Pont ugy nézett ki mint egy amatőr..... ...
főleg hogy még le is körözött, pedig néha a lábtartóm is leért . Igaz én is amatőr vagyok meg életem első pályázása volt .

Én mindenképp Pestről indulok, mert itt van a doki. Szombat délelött dolgozom én is, úgyhogy inkább maradjon a vasárnap délután.
aham köszi

a többi kategóriát le tudná irni valaki
sajna így fejből nem tudom felsorolni, meg volt pár ismeretlen arc közöttük
atól mert jó motorja van,még lehet amatőr
az az első három az ugy volt hogy maga ez az amatőrködés fel volt osztva
amatőr
haladó
profi
kategóriára , én anyit tudok hogy az amatőrben amiben én is indultam a magam 2ütem 160ccm jével abban egy yz45f es emberke ( AMATŐR? )benne volt az első 3 ban enyyit tudok.
Az a csávó csak a verseny előtt érkezett vagy fél órával. aztsetudom fórumos e egyáltaán. kiváncsilennék kiaz ha fórumos
hát nekem most nyugizni kell. 3 hónapja nem mentem vele...Sanyától még kell egy hátsó gumi is de remélem tudok menni egyet melyik nap szeretnél? szombaton suliba vagyok délelőtt,de ha úgy alakul akkor jó lenne délután menni ,de csak 3ra érnék le kb...nem jössz fel pestre értem?