Hehe ugy ismersz? Nem papirbúl vagyok ! Mire összehozod a következő bulit simán tolom rajta, addig megszegelem a bergemet is, oszt ha az egyiket eldobom Van mááááááááááásik !
Köszi kihagytam volna, de szegény Polya belémállt balról mint a kamikáze, amúgy zsirság van csak még ki kell találni ,hogy ha motardozni megyek hová fér fel a járókeret
Szega! A betony az tuti kemény vót, minimum nállam keményebb, mert letört 1 darab a jobbtérdemből , boka-könyék csak zúzódás Most jövök a sebészetről, könyörögtem ne gipszeljenek, mer nagy meló leszerelni!
Erre rámbasztak egy f.szomnagy térdrögzitőt (egy ilyen nagy géplábszerkezet) ,hogy egy hónapig legyek abban! Királyság!
Jó mondjuk kocsikázni, az megy valahogy, de a motort át kell alakittatnom lassacskán hykomatra ! Na mindegy a következőn megyek majd a rehabcsapatban, abba ugyse sokan indulnak, talán még becsúszhat egy dobogó is
Igen tudom, hogy lementek. Lassan a Zoli is átszerel szerintem, vége lesz a crossos időnek, aztán megyünk túrázni, meg pályázni mi is.Már várom nagyon. Neked mennyi idő alatt tört be a ruhád?
Igen jobban van az ilyedtség nagyobb volt a bajnál. Az iwiwen feltett képeidnél már lehetett látni,hogy meglesz az a lábtartó . A Sanyinak is mondtam, hogy teljesen más ahogy motorozol, mint amikor én utoljára láttalak. Kiteszed a lábad, más a tartásod és szerintem sokkal bátrabban is mocizol
zrider: sorry a labadert - azt hittem mar senki nincsen mogottem :(
par kep a teljesseg igenye nelkul.
Erre rámbasztak egy f.szomnagy térdrögzitőt (egy ilyen nagy géplábszerkezet) ,hogy egy hónapig legyek abban! Királyság!
Jó mondjuk kocsikázni, az megy valahogy, de a motort át kell alakittatnom lassacskán hykomatra ! Na mindegy a következőn megyek majd a rehabcsapatban, abba ugyse sokan indulnak, talán még becsúszhat egy dobogó is
Tegnap ók is ott voltak Visontán, beszálgettünk egy picit a motozásról.
Hogy van az unokahugod? Remélem nem lett komolyabb baja.
Én is sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni, tutira nagyon jól éreztétek volna magatokat! Nagyon sokan voltunk, mondhatom azt, hogy hihetetlenül sokan!
és képzeld, egyre jobban sikerül döntögetnem, már a lábtartót is elkezdtem koptatni, titta jó, soha nem gondoltam volna, hogy eljutok idáig.
Hiányzik hogy valaki kiüsse a párod alól a motort?