Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem alszom, bejelöltelek, de semmi válasz...
Középen a raining man(esőember )
Remélem hamar meggyógyulsz!
Remélem még nem alszol :) Wake up Wake up !
Ejjnye hooligánus barátom te is ittén vagy?
Azért Lukító nagyon hiányzott a csapatból ,és ugy gondolom megnehezítette volna egy két ember dolgát az élmezőnyben!
Sanya köszönöm a futómű állítást
Szeva Danika!Ebben tök igazad van de hidd el nagyon jó kis sisak ez!Tudod a gaernere sem vártam keveset és mégis meglett!Emlékszel?Különben folyamatban van a dolog!

sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sziasztok.Grat mindenkinek
na pápá......vuááááá vasárnap óta csak 5 órát aludtam,mentem durmolni......
*ügyi

csak én bénázok az írással
Én tem, jó volt a meccs,ha a gumi nem fogy el..............
Csak úgy halkan: nem kéne egy pöttyet frissebb sisakot beszerezni esetleg Mert ami a fejeden van azt vagy 5 éve nem is gyártják (de inkább 8)...
vele semmi baj, így tökéletes minden a képen,a tempón fogunk javítani majd....amúgy mindenki üy i volt a technikához és magához képest
Akrapovic dobot ha vki tud szerezni olcsón vagy van neki eladó az írjon/hívjon. Új és használt is érdekel. KTM EXC 450re! 70/2959522, hld@freemail.hu
Motort mosni? Azt nem úgy szokták hogy megvárják míg megszárad rajta a sár és akkor lerúgják róla? Csak mert én eddig így csináltam
Emberkék!A haladó kategória rajtjáról se egy fotó vagy videó?Az a baj semmit nem láttam mert szemellenző volt rajtam!Csak mentem az orrom után!Pedig jó lenne visszanézni belőle!
Ezt értsd úgy, hogy tapasztalt :) Nem akartalak ezzel megbántatni :) ! Akkor vegyél fel te is, lehet beszart, a címem az adatlapomnál !
Egyáltalán nem vagyok öreg róka, tavaly augusztusban ültem vissza motorra 25 év kihagyás után. Az MSN-nen nem látom, hogy felvettél volna.
Na mostmááá hagy dicsekedjek én is!
Majd vmikor nézz fel, vagy e-mail címmel dobj meg Slash- ! Időpontot majd beszéljünk!
mostni elég volt rá a 2 óra hossza dehát én ezt a részét is szeretem.
én a verseny alatt egyszer egy jobbosban elfelejtettem emelni a lábam aztán berántotta az aszfalt a motor alá, ha nincs a csizma tuti bokatörés, akkor le is maradtam, de nagyon fájt.
Nemvolt elég szombaton motort mostni?
Ezért kellene már megtartani az oskolát!