Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem...pénz se jött össze,motor se készült el... meg amúgyis,most nem lesz motorozás,eladom szóval,akit érdekel... 7kiló!
Gyuri, te nem jössz? Vega, ti hány órakor indultok? Az a baj, hogy egyedül nem találok oda
tőlem pont egy 100as...
80 kilcsi kb Bp-től visonta!Nemvészes
kisteherrel,de már megteltünk, ha a raktér nemis,de 3 személyes csak az autó
És a motorját utánfutón viszi?
A pestiek már ma elindultak... holnap megy Tomi(vega) kocsival,Veresegyházról.
Indul valaki pestről? Nem találkozik senki senkivel sehol? Ezt jól megfogalmaztam
Simán jöhecc kisgatyába is! Én meg az idősek othonából lépek meg pizsamában ! ! !
GYeremár ...jóbuli lesz...lesz ott más kezdő is...jön még egy 125/160 crm is...majd hármasban elderbizgetünk Majd vezetem a sort
Jó szórakozást, és baleset mentes körözgetést kívánok minden részvevőnek!
Rooftop hívlak!
Hi,
Mindjárt felveszem a kontaktust Motard44 barátommal, hogy hol tudnám átadni neki a gummát.
Hátsó az nekem is fogyóeszköz nagyon...
akár sima krossz cuccban is felmehetnél...felmehetsz akár 1 szál poloban is,saját felelősséged!
Kordurában beengednek a pályára? Mert nincs bőrszerkóm Még nagyon kezdő vok Estig még eldöntöm, hogy menjek e kiröhögtetni magam vagy sem
itt is még esik, de pest felől jön a jó idő! na én leléptem a pályára, telefonon eláérhető vagyok!
Ez nem jó hír
vasárnapra gondoltam.... vagy akár mind2 napra
csaó
Hallod Gyeremár te is....legalább lesz egy pár 125 gép is...egymásnak valók vagyunk idézőjelben
Sziasztok! Nyár végén úgy néz ki veszek egy kis supermotot (50ccm). 3 jelölt van:
- Yamaha DT50
- Derbi Xtreme 50
- Aprilia RX50
Vélemények?
szakad az eső...mintha dézsából öntenék
hali megpadkáztam az elsö felnimet zzr400 as supermoto felni szerintetek ki lehet centirozni?
meg tegnap elszálétam egy rm 125el szét vágta a térdem egy szikla 15 öltéssel varták össze faszom drz is eldobtam meg ezt is ja és tegnap lett meg a jogsim
az elsö telót hogy tudom megnézni othon hogy nem kapott?
mindenki megy motorozni én meg csak figyelek.
Help my?
Hello!Arrafelé milyen az idő Erre elég gáz
MOTO A GO-GO
jah és természetesen nagy szeretettel várunk köreinkben!
Szia!
Részletes információt a www.hasznosholmik.eu honlapon talász, a hírek/ MOTOO A GO-GO Weekend cím alatt. további iformációkért a honlapon megtalálható számon tudsz érdeklődni. E-mail-t és itt kommentet ne írj, mert már csak cirka 1 óráig vagyok gépközelben.