hali megpadkáztam az elsö felnimet zzr400 as supermoto felni szerintetek ki lehet centirozni?
meg tegnap elszálétam egy rm 125el szét vágta a térdem egy szikla 15 öltéssel varták össze faszom drz is eldobtam meg ezt is ja és tegnap lett meg a jogsim
az elsö telót hogy tudom megnézni othon hogy nem kapott?
mindenki megy motorozni én meg csak figyelek.
Help my?
Szia!
Részletes információt a www.hasznosholmik.eu honlapon talász, a hírek/ MOTOO A GO-GO Weekend cím alatt. további iformációkért a honlapon megtalálható számon tudsz érdeklődni. E-mail-t és itt kommentet ne írj, mert már csak cirka 1 óráig vagyok gépközelben.
Rooftop hívlak!
Mindjárt felveszem a kontaktust Motard44 barátommal, hogy hol tudnám átadni neki a gummát.
Hátsó az nekem is fogyóeszköz nagyon...
Hallod Gyeremár te is....legalább lesz egy pár 125 gép is...egymásnak valók vagyunk idézőjelben
- Yamaha DT50
- Derbi Xtreme 50
- Aprilia RX50
Vélemények?
meg tegnap elszálétam egy rm 125el szét vágta a térdem egy szikla 15 öltéssel varták össze faszom drz is eldobtam meg ezt is ja és tegnap lett meg a jogsim
az elsö telót hogy tudom megnézni othon hogy nem kapott?
mindenki megy motorozni én meg csak figyelek.
Help my?
Részletes információt a www.hasznosholmik.eu honlapon talász, a hírek/ MOTOO A GO-GO Weekend cím alatt. további iformációkért a honlapon megtalálható számon tudsz érdeklődni. E-mail-t és itt kommentet ne írj, mert már csak cirka 1 óráig vagyok gépközelben.