Hali!
Tudna nekem segítteni valaki?
Oakley Crawbar Mx- szemüveget keresek, lehetőleg fehér vagy metalic silver iridium színűt.
Nem tudja valaki , hogy ilyet hol lehetne venni?
Te is voltál Visontán igaz? Tulajdonképp a fórumról csak azzokkal találkoztam/beszélgettem/ akik már szombaton is tiszteletüket tették.Vasárnap valahogy nem volt idő semmire, legfőképp hogy reggel 2-órán át csak a mocimmal foglalkoztam. Nem baj legközelebb több időt szánok erre is.Sorry
Szevvvvva BÖRNI!
Arantesó! Lc-4 el kapcsolatban lenne pár kérdésem majd!Mármint futóműre vonatkozóan.Mellesleg köszönöm nagylelkűségedet az SMR-el kapcsolatban, legközelebb rajtad a sor, feltéve ha akarsz egy kicsit nosztalgiázni? Azért veretős vagyok mi vazze?
az április 16.án megjelent AutoMotorban volt egy aprónyi hirdetés, este majd bescannelem. a fényképeket összegyűjtjük, majd Slash- barátom feltölti egy ftpre.
Hey Slash . A technologiát nem tudnám pontosan elmondani,az agy az egyszinű narancs azt nem is tudták felesbe,mert a küllő lyukakon átszóródik a cucc oda is ahova nem kellene.
Elküldöd nekem a befutói egykerék képeit?
supermotohooligan@citromail.hu
ROOFTOP!
Lenne kérdésem
mondtad régeben hogy nem volt bereklámozva a dolog csak nagyon picit na az a nagyon pici az hol van? Kiváncsi lennék rá!
NAmeg hogy csináltál te is meg sokan mások is többekközött profi fotósok képeket, azopkat hol lehet elérni?
www.hasznosholmik.eu