Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

roftop-nak oakley és fox boltja van,szóval biztos tud segiteni
www.hasznosholmik.eu
Hali!
Tudna nekem segítteni valaki?
Oakley Crawbar Mx- szemüveget keresek, lehetőleg fehér vagy metalic silver iridium színűt.
Nem tudja valaki , hogy ilyet hol lehetne venni?
így van tiszteletemet tettem, mondjuk a teljesítményem nem csodálom hogy nem hagyott mély nyomokat
no de sebaj majd május 11-én Kakucson
Te is voltál Visontán igaz? Tulajdonképp a fórumról csak azzokkal találkoztam/beszélgettem/ akik már szombaton is tiszteletüket tették.Vasárnap valahogy nem volt idő semmire, legfőképp hogy reggel 2-órán át csak a mocimmal foglalkoztam. Nem baj legközelebb több időt szánok erre is.Sorry
Jaaaaa
így már értem a turpisságot
Tudod súlycsökkentés! O16]O16]O16]O16]O16]
Tulajdonképpen az én mocim 2004-es modell csak 2005-ös fejidom van rajta.Hát ez benne a trükk!
Üdv, mindenkinek!

Smlaca a te gépeden miért van csak egy oldalas kipuff?
Szevvvvva BÖRNI!
Arantesó! Lc-4 el kapcsolatban lenne pár kérdésem majd!Mármint futóműre vonatkozóan.Mellesleg köszönöm nagylelkűségedet az SMR-el kapcsolatban, legközelebb rajtad a sor, feltéve ha akarsz egy kicsit nosztalgiázni? Azért veretős vagyok mi vazze?
SM-ből vennék órákat mert nemérem el a KETTESALÁ szintet sem
testnevelés/BMX/SM
Mijen szakos ha lehet tudni?
TANÁRBÁCSI
ok teso rendben
okay! de legközelebb ha ilyen helyzetben hívlak kicsit bővebben tájékoztass, mert elizgultam a fél délutánT!
Lucas rögzitettem a cimet holnap feldobom a cájgot
ok kössz
az április 16.án megjelent AutoMotorban volt egy aprónyi hirdetés, este majd bescannelem. a fényképeket összegyűjtjük, majd Slash- barátom feltölti egy ftpre.
Hey Slash . A technologiát nem tudnám pontosan elmondani,az agy az egyszinű narancs azt nem is tudták felesbe,mert a küllő lyukakon átszóródik a cucc oda is ahova nem kellene.
Elküldöd nekem a befutói egykerék képeit?
supermotohooligan@citromail.hu
vegyél már fel msn ha van neked ojan cim az adatlapomon.
ROOFTOP!
Lenne kérdésem
mondtad régeben hogy nem volt bereklámozva a dolog csak nagyon picit na az a nagyon pici az hol van? Kiváncsi lennék rá!
NAmeg hogy csináltál te is meg sokan mások is többekközött profi fotósok képeket, azopkat hol lehet elérni?
gondolom theograf kandót végzett vagy ilyesmi lehet a dologban, és rosszul vette a poént - akkor viszont sorry theo, nem komoly bántásnak írtam
jahh, mert nem felfújós :D
De legalább az nem ereszt
ezért jutott az eszembe!