Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Én még új vagyok itt, de ugy látom holnap nagyon készültök valamire de mire? Csatlakozhatok? Bár bíztos állandoan hátul kullognák . Valahol el kell kezdeni
vasárnap nemfog (elméletileg)
esik ez a hülye eső
Xlzx nyugi! A következőn mi is ott leszünk!
Én supermotard hiányában nem tudok menni, de ettől függetlenül jó szórakozást és hajkurászást kívánok minden tesának!
Jah meg az esti bulihoz erőt és kitartást!
jó nektek... érezzétek jól magatok!
én is! fürdeni...
ELINDULTAM
Genyóó holnap vasárnap végre Holnap találkozok mindenkivel
eejj, ez a pakolás..
annyi cuccot viszek, hogy ha megtetszik, odaköltözök Visontára
Köpönyeg is meg időkép is aszongya holnap szép napos idő lesz. Kurva hihetetlen ez most
Sanya,ha jössz,hozd el a legolcsóbb hátsó gumikat
Én meg addig megpróbálok keríteni sok-sok pénzt meg ötezrest
Csak Börni nem írt árat.Nekem meg most még időm inkább van mint pénzem
sanya mester! 150-es gumma van az enyémen hátul. (150/80 asszem). annak a helyébe tudsz slicket? mert ha igen, hozhatnál 1et nekem, mert ezzel nem kell sokáig versenyezzek szerintem...
Biker1000
Viszem akkor a WET gumát. Kivel küldöd?
Ha esetleg lenne hátsó slicked cserébe, ráfizetnék kicsit.
Csak vasárnap reggel megyünk, de gyanítom zongora hangra fognak ébredni a sátrazók:)
most üzent Szisza06, hogy megérkeztek
maradjon csak fent ami éppen van, ugyanis Börni hoz gumizó gépet!
jahh, most nézem, mikor írtad, akkor gondolom éjjel. hát, jahh, ilyenkor sietek haza melóból...
mikor láttál délután vagy éjjel? mondjuk az észrevétel szempontjából nem oszt-nem szoroz... amúgy is vakon vagyok általában, de miről kellett volna felismerjelek?
Bízom benned.
éjjóóóóóó, micsoda szép reggel, női hang ébreszt, mindjárt megyünk motorozni, mi kell még?
slick, nekem tök jól fogott esőben is
MOTO A GO GO
Gumizás.
Kérdés: slick,vagy ucccccai
Szép reggelt Motosok!

Már fent vagyok Pesten, itt esik az eső, de nem érdekel, kivárom a sorom! Nem tud elijeszteni!