Rendszám van, műszaki nincs, ami városban nem lenne gáz, de a város az felejtő amúgy is.. És csak rakni bele az üzemórákat Visontáig.. Nem erre való a bringa.. Szóval semmi sincs a lábon vitel mellett
Ha más supermoto fórumban vagyunk akkor mondanék pár 50-es sm gépet ami kezdőmotornak nagyon jó , én is ezekbe voltam belebuzulva 15évesen és ugyanugy néznek ki mint a nagyok de sokkal jobban mennek mint egy simson meg megbizhatóbbak is
Aprilia sx 50
Derbi senda x-treme 50sm
yamaha dt 50x
Honda Hm CRE 50 ( nagyon vagány gép pont mint egy crf kinézetre)
Rieju rr 50 (névre kókánynak tünik de valami megbizható yamaha licences blokkja van)
Beta rr 50
Nekem a legnagyobb kedvencem a derbi én 50esből azt venném.
Hogy jövőre rendszámuk lesz.Mondják már vagy 4-5 éve.Ahhoz még nem vagyunk elég fejlettek sztem.
Egy 2 sebességes babetta?Az váltós
Mondanám hogy simson,mert mindenki életében megfordult már olyan,de egy mai fiatalnak nem túl trendi felülni már arra. Biztosan nem lenne felhőtlen az öröm.
Aprilia AF1/RX 50-70-80? Abból egy 80-as már egész jó tud lenni.
A fiam ma előállt azzal, hogy motort akar. 15 éves, így ugye valamilyen segédmotor jöhetne szóba. Mit javasolnátok első motornak neki? Azt gondolom, hogy váltós motor kéne neki, nem robogó.
Sokan nyomulnak 50 ccm-nél nagyobb "segédmotorral", de azt olvasom, hogy jövőre állítókag mindnek rendszáma lesz, se ekkor kiderül, hogy ezek nem is segédmotorok.
Gondolkozhatok szerintetek egy 70-80 köbcentis motorban is? Milyen áron vannak ezek?
Mondom, először az okot kellene megérteni, aztán lehetne gondolkodni, hogy hogyan tovább. Lehet, hogy az az ok, hogy a versenyzők ne töltsenek el egy közös kötetlen estét, ahol nyilván szóba jön a szakosztállyal kapcsolatos elégedetlenség?
Mit furmányoskodik?Ha nem versenyez,nincs miért megvonni a licencet,nem?
Amúgy mi sem versenyzünk,hanem tudásfelmérünk!
Mint a neve is mutatja weekend,nem racsing
Ui.: ma mentem a szarommal UTCÁN! Végre majdnem kész,ki lehetett próbálni.Meg vagyok elégedve vele(magához képest).
Eddig ezeket viszem, vagyis erre gondoltam ami nem a versenyhez kell:
-Motor (jajj nehogy elfelejtsem a nagy pakolásban)
-Pár liytó Pálesz jóféle Gönc Barack keritésszaggató 50fokos
-3haver(mind hülye -hangulatfelelősnek jólessz, nameg ők a staffomvagy a szerelőbrigád vagy miafaszom)
-20liter benya elég?
-videókamera+digit fényképező.
-zenegép
Csak a rajtszámra gondoltam ugy hogy ráférjen erre a 10x10es vagy hanyas cuccra érted? Plusz a nevemet is rányomtatnám öntapadós papirra és akkor anyi a lényeg hogy nem filcel lessz ráirvva mert én ezt verseny után a gépen akarom hagyni.
gondnak nem gond. de ha lehet kerüljük el a különcködést (bár nem szeretnék arra hasonlítani akirőlnembeszélünk!) csak ha már csináltattam, akkor használjuk!
Aprilia sx 50
Derbi senda x-treme 50sm
yamaha dt 50x
Honda Hm CRE 50 ( nagyon vagány gép pont mint egy crf kinézetre)
Rieju rr 50 (névre kókánynak tünik de valami megbizható yamaha licences blokkja van)
Beta rr 50
Nekem a legnagyobb kedvencem a derbi én 50esből azt venném.
Honnan mennél?
Vki leírná milyen címen is kell rooftopnál jelentkezni?!
Még 1 olyan kérdés lenne, hogy van-e mód vkivel lejutni vasárnap a pályára, mivel futó az nincs.. Persze csak ha rooftopnál belehet még csekkolni.
Köszi
Egy 2 sebességes babetta?Az váltós
Mondanám hogy simson,mert mindenki életében megfordult már olyan,de egy mai fiatalnak nem túl trendi felülni már arra. Biztosan nem lenne felhőtlen az öröm.
Aprilia AF1/RX 50-70-80? Abból egy 80-as már egész jó tud lenni.
Sokan nyomulnak 50 ccm-nél nagyobb "segédmotorral", de azt olvasom, hogy jövőre állítókag mindnek rendszáma lesz, se ekkor kiderül, hogy ezek nem is segédmotorok.
Gondolkozhatok szerintetek egy 70-80 köbcentis motorban is? Milyen áron vannak ezek?
Amúgy mi sem versenyzünk,hanem tudásfelmérünk!
Mint a neve is mutatja weekend,nem racsing
Ui.: ma mentem a szarommal UTCÁN! Végre majdnem kész,ki lehetett próbálni.Meg vagyok elégedve vele(magához képest).
A profi kimaradna,nekik se rajt se leintés,ők csak edzenek Így ők nem versenyeznek,csak "körözgetnek"(le)
-Motor (jajj nehogy elfelejtsem a nagy pakolásban)
-Pár liytó Pálesz jóféle Gönc Barack keritésszaggató 50fokos
-3haver(mind hülye -hangulatfelelősnek jólessz, nameg ők a staffomvagy a szerelőbrigád vagy miafaszom)
-20liter benya elég?
-videókamera+digit fényképező.
-zenegép
Sportmotor felirat már van a gépemen..