Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Sanya!
A helyére került a gépezet szíve?
A rajtszámmal is kapcs. a 69-re gondoltam
én mondtam ,hogy gáz lesz
Szervusztok Barátaim!

A mai napomat azzal töltöttem, hogy hogyan tudnám azt megoldani, hogy a licence-l rendelkező versenyzők, hogyan tudnának úgy megjelenni kicsiny rendezvényünkön. A szakágvezető \"úr\" nekem telefonon szóban megígérte, hogy ha nem lesz futam, nem lesz rajt, nem lesz leintés és értékelés, akkor a profi versenyzők részére nem alkalmaz semmiféle szankciót. Több licence-l rendelkező versenyző, kétségbeesetten hívott, délután, hogy egy kör e-mailben a szakágvezető "úr" tájékoztatta a szponzoraikat, hogy ha az adott versenyző megjelenik, a rendezvényen, azonnali licence megvonással "honorálja" a megmozdulását. Ezen tények fényében, meg tudom érteni, hogy igen tisztelt és nagyra becsült PROFI versenyzők, még a jelenlétükkel sem fognak megtisztelni bennünket. Nagyon sajnálom, hogy ez így történt, nem érzem, ha az én hibám lenne. A holnapi napot még rááldozom, hogy különböző kapcsolati rendszereken keresztül megváltoztassam ezen döntést.
Szép jó estét mindenkinek!

A Husabrg is készen áll a hétvégére! Amennyiben lehetséges a 121-es rajtszámra igényt tartanék
Elnézést, most szóltak rám hogy ez a szám le van védve, csak egy ember használhatja.....

Én pedig a "9"-es számot akarom mert az az enyém....
Hali! Ha lehet stipi-stopizni számot, én a 80-ast szeretném
a "ha" fölösleges...
Broáfka, de most nem ez volt a kérdés...hanem hogy ha mekkora erőfeszítés lett volna önállóan megtalálni a választ a kérdésre...
és ki virít a lap alján? ...
Google, "supermoto" szóra keresve az első találat:
http://www.supermot.hu/index.p...
Szia Kisfiam!

Oksi, délben indulunk, de még nem tudom pontosan honnan.
ha kész lesz a gép esetleg ma vagy holnap...akkor egy darabig szerintem gurulok veletek szombaton
Titta jó!

Én a 84-re pályázom.
azért nekem is tegyél félre egyet kérlek...8as számmal lesz még úgyis ilyen összeröfi

Sajna igen, tittára átázott a rucim, a csizmámban állt a víz, nem volt valami kellemes

de legalább leteszteltem a gumit esőben és nagyon kellemeset csalódtam benne , volt pár parás helyzet Pesten belül és nagyon ügyesen megoldottuk a dolgokat.
Ahan................. , próbáltam titkolni a bennem megbújó tegetséget!

Komolyra fordítva a szót: akkor már elég fáradt voltam és nem mertem kockáztatni, meg most picit próbálgattam még jobban ledönteni a dokit. Hát, ennyire sikerült, de nem adom fel!
Sziasztok! Mondjátok már meg nekem hogy ez a "Supermoto" kifejezés mit takar? Enduro vegyítve Crossal? Mikre használhatók ezek a supermoto gépek konkrétan?
Nem tapostalak le! Csak picivel többet jártam pályázni, mint Te! Mondjuk, nem hiszem, hogy jobban mennék nálad!
ahogyan közeledünk a MOTO A GO-GO-hoz, úgy sokasodnak a tenni valóim, így keveset tudok gép előtt lenni. kárpótlásul küldöm ezt a képet, minden leendő jelenlévőnek. remélem szeretni fogjátok!
juppíí, kisütött a napocska nem fogok megázni munkába menet

amúgy mi ez a nagy pangás itten? vihar előtti csend

vagy mindenki szereli a gépet a meetingre?
okés, hozom ;) viszont rooftop, ha küldesz még körlevelet, írd bele plz, hogy aki szeretné ott helyben megkapni az anyagot, hozzon magával 1-2 üres dvd-lemezt, mert mindenkinek nem tudok adni sajna!
na csöcs
nagyon jó ötlet a notebokk! hozzad csak. 220 az van dögivel. aki csak tud, hozzon fényképezőt, kamerát, legyen minnél több anyag a mi kis rendezvényünkről.
azthiszem leszünk ott páran sátorral - vagy legalábbis ottalvók. ami a "mit kellene hozni"-témát illeti, én beígértem a jóféle házi-szilvát, erre otthonfelejtettem de azért vettem másik jófélét, csak hát az nem hazai... de azért be lehet cefrézni ettől is
ja, meg csak most jut eszembe! nem tom hogy álltok a kép-videó témával, de ha van rá igény, el tudom hozni a notimat, és ott napközben össze tudnánk gyűjteni egy helyre az anyagot, és akinek kell, ki tudnánk írni dvd-re ott helyben semmi perc alatt. csak egy 220 kell hozzá
(ez ma jutott eszembe - ne vessetek meg, ha túlbuzgó vagyok)