Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legyőztem a mumust!Bent van a hátsó kerék.Most csak az.
Holnap beteszem a zelsőt is és próbapróba
Tutti esni fog
Így már nekem is biztos a 7vége!Már csak a matekkal lesz gond
De mint tudjuk:pénz?Az a legkevesebb...
én most hanyatvetem magamat és kinyitok egy Tokait. Jó éjt mindenkinek!
Nem akarok berúgni, másnap ugye motorozás, csak már egy ideje nem szeszeltem, és erre az estére tartogatom magam...
kicsit én is szeszelek de csak kicsit...de te gyanus vagy nekem a kicsi jelzővel.
Háj ! El kell keseritselek nélkülem kell alkeszkodnod, mert csak vasárnap reggel tudok indulni a spanokkal, ui előző nap csinálunk Szoboszlón egy jelentősebb motorosbulit, ami már tavaly is nagyon zsir vót! De vasárnap a racing végén simán ráb@szhatunk az agyunkra !
Aztán engem Ernőék bedobnak a merci rakterébe a vasak közé és majd hazajutok valahogy offon !
ZRider, akkor szombat este szeszelünk, kicsit? Hogy készüljek?
persze,hogy tudom ki vagy azt is hol laksz meg azt is,hogy mit ittál az ifjusági találkozón
kösszi ,mondjuk annyira nem is gáz hogy rúgni kell

de azért a szervizbe megkérdezem majd ,mi lehet az ok

jó iccakát mindenkinek
Nyugottság, nincs gáz csak olasz motort vettél , lassan hozzászoksz együttélni vele ! Olyan mint egy izgi jócsaj. Qrvás, b@szós, de sose lehetsz biztos benne .
Nem René vagyok Jánosról a faterod faterom munkatársak v mi Tudod ki vagyk nem sm hooligan?:)
JAHH ittvagyok buzi helyzet?
smhooligan ha vagy írj:) Légyszi René vagyok Jánosról
a következőnél már minden biztos könnyebben megy majd
hát meg kell mondjam kicsit le vagyok merülve de jönnek a folyamatosa jó hírek és az ilyen jó pajtik mint Ti itt a fórumon. ma kb 4 órát telefonáltam, és olyan 50 e-mailt írtam.
a faterod jó fej kösszi
hey mondjad csak?
A Barnabást a Ficó mondta mi ?
jah meg a mai másik jó hir amit ma megtudtam hogy legközelebb jövő 7en lesznek csak papirok

Börni apum üdvözöl
nah végre kukac ideértél?
ok kössz csak mert mekkora hosszabbitót vigyek a gummagépnek....
belefáradtál az intézkedésbe mi?
Börni a M. René szeretne neked kérdést feltenni! De nem talált ide a supermoto fórumba! pedig mennyit magyaráztam neki....
Szevasz Barnabás René vagyok Jánosról Lenne egy pár kérdésem ha avgy akkor légyszi írj:) Szeva
egyértelmű
nem jött üzenetem.... olyan max 10 méterre van.
Én se mondom magam báránynak!
nem tudom állathoz hasonlítani magam! Nincs hozzá szivem!
vagy vegyem ki az aksit és felejtsem el úgyis csak plusz súly