Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barátaim neki ugrok a mai napnak! Későbbiekben még leszek. MOTO A GO-GO!
rooftop ne csükkedj!
A már belefektetett munka után nm szabad hogy bármi elrontsa a bulit!
Ahogy olvastam a fórumot mindenki nagyon készül, úgyhogy bizosan nagy buli lesz és talán az időjárásért tett lépéseink sem voltak hiábavalók
lehet átugrok:) valameik óra helyett de én gyalog vok szal :)
már küldtem is!
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy vasárnap mi is ott leszünk Visontán! Zrider és Ernő barátom társaságában a 3 fekete DRZ-t visszük! Lehetne kérni egy általános összefoglaló e-mailt, hogy mit kell tudjak a vasárnapi nap menetrendjéről. janordt kukac freemail pont hu-ra várom nagyon. Előre is köszi. Jano
miért? amugy ma a vaddisznóval megyek dolgozni, ha szeretnéd megnézni a slickeket, akkor tudod hol találsz meg!
reggelre összeállt a kép! minden rendben! tegnap kicsit magam alatta voltam, de hamarosan itt a MOTO A GO-GO, pont én nem engedhetem meg magamnak, hogy csüggedjek! Hajrá SuperMoto-sok, Hajrá MOTO A GO-GO!
nemmegyek bazdki hétvégén a versenyre
ha nem nyélgázon jössz, akkor nem probléma szerintem lemotorozgatni!
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy a szövetség részéről támadás érte a rendezvényt! Éjszaka beszéltem Rooftop kollégával, még most sem ülepedett le bennem a dolog!
Azt megértem, hogy sokan féltik a licencet, a támogatóik miatt, de a szakágvezető jogtalan támadását nem tudom megemészteni.
Bár ismerve a mentalitását kicsit rosszabbra számítottam!
Arra kérek mindenkit menjetek el minél többen a rendezvényre, mutassátok meg igenis van igény az efféle kezdeményezésekre!
Fel a fejjel Rooftop!
Hali,
Engem érdekel a 16,5-ös wet gumma. Cseréljünk 17" slicre. Leküldöm Visontára, dunlop medium 80%.
120/...
meg most megnéztem, ha nem az m3 felé akarunk menni, akkor a váci úton kell mennem az árpád útig, ami azért jó, mert addig még képben is vagyok, meg van ott egy shell kút, ahol tudnánk talizni - persze ha te is arra jönnél. na majd írj - inkább itt, mert a freemail... no comment
jahh, meg azt még nem is kérdeztem: hozzáverődött azóta még valaki a konvolyhoz? mert akkor nyilván az ő útjukat is figyelembe kell venni!
akartam írni, de persze pont ilyenkor nem jó a frímél, hívni meg már nem akartalak ilyenkor
szóval ahogy megbeszéltük, a szombat dél frankó, hogy honnan induljunk, az nekem mind1. a Te útvonalad Bp-n mi lenne, ha egyenesen oda mennénk? mert valószínűleg valahol kereszteznie kell az enyémet, és ott lenne ideális találkozni, valami benzinkúton vagy ilyesmi, és akkor fel is tudunk tankolni az útra
meg akkor xlzx-xel mi közel vagyunk, ráadásul ő ideválósi, szóval ha csatlakozik, szerintem nem lehet gond az eltévedéssel (nálam még előfordul... )

szóval nekem úgy kellene mennem, hogy az árpád-hídon át, és a róbert-károlyról kanyarodnék rá az m3 felvezetőjére - de mehetünk másfele is, ha nem ez az optimális ;)
hát ha 15 éves, én elgondolkodnék rajta, hogy amint lehet rakja le az a1-et, és akkor egy 125ös 4t teljesen flottul legálisan belefér, mind1 mit változtatnak a közeljövőben. és bár én nem sokkal régebben még szidtam itt a 125 4t-ket, de egy 50esnél (vagy akár 80asnál)azért mégis csak jobb, de annyira még nem vadállat, hogy ne lehessen vele biztonságban megtanulni motorozni. aztán a másik előnye, hogy úgyis hamar kinövi, és két év múlva meg már meglehet így a korláltlanja (amiből persze nem az következik, hogy egy 950est kell venned neki ) de egy 250-es vagy 350-es jó váltás lehet, aztán utána meg már úgyis magának fog motort venni- most nyilván nem mondtam sok újat egy hozzáértőnek, csak én most pont ebben a tanuló-korszakban vagyok, és az eddigi friss tapasztalataim alapján szerintem ez jó lépcső
csőőőcs
én 35óra mulvamár visontán leszek
na jóccakát
Dobhatnál be képet a doktor-z ről hogyan fest. de mondjuk majd ugyis meglátom
Itt van bőven.
Amugy mijen árban gondolkodsz segitek szivesen.
Vannak ötleteim
Kösz fiúk, ezek tényleg jól néznek ki. Biztosan tetszenek neki :-) Megnézem az árakat. Behozni érdemes ezeket valahonnan, vagy itt keressek?
Na mégegy sderbi gyöngyszem:

Derbinek nagonutánna jártam annakidején
Gas Gas ec 50 rookie is van még
na jó ez pont nem
És persze a Gilera smt 50 ami 100%ban ugyanugy néz ki mint a derbi csak más a matrica.
Ezt érdemes megnézni. Hogy tolják neki a kis derbivel.
Megértelek.
100-ról én is futóval viszem,pedig az nem is annyira üzemórás talán...

Akkó jó éjt mindegykinek