rooftop ne csükkedj!
A már belefektetett munka után nm szabad hogy bármi elrontsa a bulit!
Ahogy olvastam a fórumot mindenki nagyon készül, úgyhogy bizosan nagy buli lesz és talán az időjárásért tett lépéseink sem voltak hiábavalók
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy vasárnap mi is ott leszünk Visontán! Zrider és Ernő barátom társaságában a 3 fekete DRZ-t visszük! Lehetne kérni egy általános összefoglaló e-mailt, hogy mit kell tudjak a vasárnapi nap menetrendjéről. janordt kukac freemail pont hu-ra várom nagyon. Előre is köszi. Jano
reggelre összeállt a kép! minden rendben! tegnap kicsit magam alatta voltam, de hamarosan itt a MOTO A GO-GO, pont én nem engedhetem meg magamnak, hogy csüggedjek! Hajrá SuperMoto-sok, Hajrá MOTO A GO-GO!
Sziasztok!
Nagyon sajnálom, hogy a szövetség részéről támadás érte a rendezvényt! Éjszaka beszéltem Rooftop kollégával, még most sem ülepedett le bennem a dolog!
Azt megértem, hogy sokan féltik a licencet, a támogatóik miatt, de a szakágvezető jogtalan támadását nem tudom megemészteni.
Bár ismerve a mentalitását kicsit rosszabbra számítottam!
Arra kérek mindenkit menjetek el minél többen a rendezvényre, mutassátok meg igenis van igény az efféle kezdeményezésekre!
Fel a fejjel Rooftop!
meg most megnéztem, ha nem az m3 felé akarunk menni, akkor a váci úton kell mennem az árpád útig, ami azért jó, mert addig még képben is vagyok, meg van ott egy shell kút, ahol tudnánk talizni - persze ha te is arra jönnél. na majd írj - inkább itt, mert a freemail... no comment
akartam írni, de persze pont ilyenkor nem jó a frímél, hívni meg már nem akartalak ilyenkor
szóval ahogy megbeszéltük, a szombat dél frankó, hogy honnan induljunk, az nekem mind1. a Te útvonalad Bp-n mi lenne, ha egyenesen oda mennénk? mert valószínűleg valahol kereszteznie kell az enyémet, és ott lenne ideális találkozni, valami benzinkúton vagy ilyesmi, és akkor fel is tudunk tankolni az útra
meg akkor xlzx-xel mi közel vagyunk, ráadásul ő ideválósi, szóval ha csatlakozik, szerintem nem lehet gond az eltévedéssel (nálam még előfordul... )
szóval nekem úgy kellene mennem, hogy az árpád-hídon át, és a róbert-károlyról kanyarodnék rá az m3 felvezetőjére - de mehetünk másfele is, ha nem ez az optimális ;)
hát ha 15 éves, én elgondolkodnék rajta, hogy amint lehet rakja le az a1-et, és akkor egy 125ös 4t teljesen flottul legálisan belefér, mind1 mit változtatnak a közeljövőben. és bár én nem sokkal régebben még szidtam itt a 125 4t-ket, de egy 50esnél (vagy akár 80asnál)azért mégis csak jobb, de annyira még nem vadállat, hogy ne lehessen vele biztonságban megtanulni motorozni. aztán a másik előnye, hogy úgyis hamar kinövi, és két év múlva meg már meglehet így a korláltlanja (amiből persze nem az következik, hogy egy 950est kell venned neki ) de egy 250-es vagy 350-es jó váltás lehet, aztán utána meg már úgyis magának fog motort venni- most nyilván nem mondtam sok újat egy hozzáértőnek, csak én most pont ebben a tanuló-korszakban vagyok, és az eddigi friss tapasztalataim alapján szerintem ez jó lépcső
csőőőcs
A már belefektetett munka után nm szabad hogy bármi elrontsa a bulit!
Ahogy olvastam a fórumot mindenki nagyon készül, úgyhogy bizosan nagy buli lesz és talán az időjárásért tett lépéseink sem voltak hiábavalók
Úgy néz ki, hogy vasárnap mi is ott leszünk Visontán! Zrider és Ernő barátom társaságában a 3 fekete DRZ-t visszük! Lehetne kérni egy általános összefoglaló e-mailt, hogy mit kell tudjak a vasárnapi nap menetrendjéről. janordt kukac freemail pont hu-ra várom nagyon. Előre is köszi. Jano
Nagyon sajnálom, hogy a szövetség részéről támadás érte a rendezvényt! Éjszaka beszéltem Rooftop kollégával, még most sem ülepedett le bennem a dolog!
Azt megértem, hogy sokan féltik a licencet, a támogatóik miatt, de a szakágvezető jogtalan támadását nem tudom megemészteni.
Bár ismerve a mentalitását kicsit rosszabbra számítottam!
Arra kérek mindenkit menjetek el minél többen a rendezvényre, mutassátok meg igenis van igény az efféle kezdeményezésekre!
Fel a fejjel Rooftop!
Engem érdekel a 16,5-ös wet gumma. Cseréljünk 17" slicre. Leküldöm Visontára, dunlop medium 80%.
120/...
szóval ahogy megbeszéltük, a szombat dél frankó, hogy honnan induljunk, az nekem mind1. a Te útvonalad Bp-n mi lenne, ha egyenesen oda mennénk? mert valószínűleg valahol kereszteznie kell az enyémet, és ott lenne ideális találkozni, valami benzinkúton vagy ilyesmi, és akkor fel is tudunk tankolni az útra
meg akkor xlzx-xel mi közel vagyunk, ráadásul ő ideválósi, szóval ha csatlakozik, szerintem nem lehet gond az eltévedéssel (nálam még előfordul... )
szóval nekem úgy kellene mennem, hogy az árpád-hídon át, és a róbert-károlyról kanyarodnék rá az m3 felvezetőjére - de mehetünk másfele is, ha nem ez az optimális ;)
csőőőcs
na jóccakát
Amugy mijen árban gondolkodsz segitek szivesen.
Vannak ötleteim
Derbinek nagonutánna jártam annakidején
100-ról én is futóval viszem,pedig az nem is annyira üzemórás talán...
Akkó jó éjt mindegykinek