Hát sajnos nagyon úgy állunk, hogy nem megyünk. Rooftop felhívta a Zolit pár órája, de akkor még ő nem tudta, hogy az unokahúgom balesetet szenvedett,és totálkárosra törte az autóját, és ő is megsérült. Sajnos a bátyám eddig még nem hívott, ebből gondolom, hogy nagy a baj. Nagyon lett volna kedvem elmenni, de az unokahúgom nagyon közel áll hozzám.
Én a múlkor durván 600 Ft fizettem a 4 napos "matricáért".
Oks, mert lehet, hogy sikerül elintézni Nekem is A KTM VIP tesztnapra való bejutást és akkor én is leugranék a párommal Kakucsra kipróbálni pár gépet. Térkép van nálam: Budapest és Magyarország is.
nekem mind1 merre megyünk! ;) csak azt nem tom, hogy kell-e motorra matrica az m3-on vagyis matrica biztos nem, mert már rendszámos blokkot adnak, csak hogy fizetős-e... pest annyira nem gáz szerintem, tudok nyomtatni egy térképet szerintem ami alapján kitalálunk. viszont a gyurival beszéltem délelőtt, aztmondta lehet kész lesz a gépe, és akkor szerintem kikísér minket ;) úgyhogy nem lesz gond. miattam meg ne siess! akkor megyünk, amikor mondod!
Még pontosan nem tudom, hogy mikor tudok indulni, de igyekszem ígérem.
Hol akarunk menni?-pályán vagy a régi 3-son? Elvileg mind két irányba ismerem az utat Pesten, de azért jobban örülnék, ha lenne egy Pesti emberke velünk. Pesttől meg már ismerem a járást egészen a pályáig.
jahh, nem azért mondtam
gondolom ezer meg egy dolgod van - nyilván ez a legkevésbé fontos most. csak gondoltam kiírom, mert mégis péntek van, aki esetleg nem gondolt rá, és kellene neki a stuff, az még ma vagy holnap tud dvd-t venni, vagy ilyesmi - érted
én is
Na..... látjátok már a vasárnapot?
és nem is nézel le vasárnap sem?
Oks, mert lehet, hogy sikerül elintézni Nekem is A KTM VIP tesztnapra való bejutást és akkor én is leugranék a párommal Kakucsra kipróbálni pár gépet. Térkép van nálam: Budapest és Magyarország is.
Hol akarunk menni?-pályán vagy a régi 3-son? Elvileg mind két irányba ismerem az utat Pesten, de azért jobban örülnék, ha lenne egy Pesti emberke velünk. Pesttől meg már ismerem a járást egészen a pályáig.
gondolom ezer meg egy dolgod van - nyilván ez a legkevésbé fontos most. csak gondoltam kiírom, mert mégis péntek van, aki esetleg nem gondolt rá, és kellene neki a stuff, az még ma vagy holnap tud dvd-t venni, vagy ilyesmi - érted