Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rooftop, láttam a körlevélbe nem ítad le, úgyhogy most megteszem helyetted! ;)

KÖZLEMÉNY A MOTO A GO-GO Weekenddel kapcsolatban:

Aki szeretné a rendezvényen készült képek és videók gyűjteményét a nap végén DVD-n megkapni, legyen szíves hozzon magával üres lemezt (vagy kb. 10-15 darabot én tudok adni, de hogy ne legyen rosszérzés senkiben, hogy ő hozott, más meg kapott ingyen, ezért aki kér, 100 ft-ért adok 1 lemezt - remélem nem néz senki zsidónak - nekem is annyiba került)

plusz megkérnék mindenkit, aki hoz kamerát vagy fényképezőt, és hozzájárulna az anyagával a gyűjteményhez, hogy ne felejtse otthon az adatkábelt (és szoftvert - ha szükséges)

már alig várom a holnap ilyenkort asszem ott leszünk már
Nem is tudtam hogy van olyan lánckerék amin nem süllyesztettek a csavarok helyei...
Eger,Almagyar út valahány asszem...
Télleg pá
Hol van az a bolt?
Tiplizek,majd este jövök.
(ha zsír idő lesz,lehet meglepem a BMX-banditát a bóttyában )
Értelek.
Az még most nem megold6ó.A lánckerék csavarok beleérnének a villa hegesztésébe
Vagy megy egy 1-el nagyobb lánckerék hátra,vagy csavarcsere ha találok normálisat.
Azt még Kakucson pingáltam rá.Az volt a mezemen(hokis) így ez lett.V.Sanyi épp arra járt-motor nélkül-,jött is a megjegyzés.. Ez volt a robogómon is,azt mondja:Paszki akárhová nézek,csak 79-et látok.Hogy van ez?
Aztán odajött,bemutatkozott és elárulta miért mondja,mert én nem ismertem.
láncbó kikő venni vagy 2 szemet
Du csinyálok rendeset,amin látszik is valami.
Bővebben:
király a rajtszámod
Mosás után :
hátde gonbdolom nem ezekkel a kerekekkel jössz visontázni
Mosás előtt:
jahh, erre nem gondoltam, azt hittem, hogy még csak beszélgettek, hogy "apúúú, majd kapok egy motort, ha jól tanulóóóók?"
hát igazad van, akkor viszont minél előbb kell egy 50es.

a karate az meg csak egy régi hülyeség, ami átvillant az agyamon - (ne foglalkozzatok vele - bolond )
A karate? Miért a karate?
Tudod, már azonnal akarja. Biztos nem megy bele, hogy még várjon. Mellesleg papírja sincs, most kezdi az egészet, szerintem nem baj ha kicsiben indít.
az a gáz, hogy nekem az msn-em ellenőrzi, hogy kapok-e levelet, és most fél óránként villog, hogy 6 új üzi, 7 új üzi, és tudom hogy a 90%-át úgyis törlöm olvasás nélkül, de idegesít, hogy nem tom megnézni meg ráadásul most fontosak is jönnének kapja be a karate
a freemail kapja be nálam is szarozik
igen - úgy néz ki talán meglesz a kért jóidő - remélem!
rooftop, el tudnád küldeni az uccsó körmélt a zoltan_r_(kukac)hotmél(pont)kom-ra? mert a frímél valamiért nem jó nálam már éjszaka óta és nem szeretnék lemaradni semmiről
mégsem motorral megyek dolgzni, kicsit szétcsúsztam az időben!
halo

Apukámtól függ a vonós kocsit odaadja-e, szóval még írok..
Nekem van futom, nincs kocsim es a BAH csomoponttol megyek ;)
nekem most is működik a rendszer 95%-os kihasználtsággal!