rooftop, láttam a körlevélbe nem ítad le, úgyhogy most megteszem helyetted! ;)
KÖZLEMÉNY A MOTO A GO-GO Weekenddel kapcsolatban:
Aki szeretné a rendezvényen készült képek és videók gyűjteményét a nap végén DVD-n megkapni, legyen szíves hozzon magával üres lemezt (vagy kb. 10-15 darabot én tudok adni, de hogy ne legyen rosszérzés senkiben, hogy ő hozott, más meg kapott ingyen, ezért aki kér, 100 ft-ért adok 1 lemezt - remélem nem néz senki zsidónak - nekem is annyiba került)
plusz megkérnék mindenkit, aki hoz kamerát vagy fényképezőt, és hozzájárulna az anyagával a gyűjteményhez, hogy ne felejtse otthon az adatkábelt (és szoftvert - ha szükséges)
már alig várom a holnap ilyenkort asszem ott leszünk már
Az még most nem megold6ó.A lánckerék csavarok beleérnének a villa hegesztésébe
Vagy megy egy 1-el nagyobb lánckerék hátra,vagy csavarcsere ha találok normálisat.
Azt még Kakucson pingáltam rá.Az volt a mezemen(hokis) így ez lett.V.Sanyi épp arra járt-motor nélkül-,jött is a megjegyzés.. Ez volt a robogómon is,azt mondja:Paszki akárhová nézek,csak 79-et látok.Hogy van ez?
Aztán odajött,bemutatkozott és elárulta miért mondja,mert én nem ismertem.
jahh, erre nem gondoltam, azt hittem, hogy még csak beszélgettek, hogy "apúúú, majd kapok egy motort, ha jól tanulóóóók?"
hát igazad van, akkor viszont minél előbb kell egy 50es.
a karate az meg csak egy régi hülyeség, ami átvillant az agyamon - (ne foglalkozzatok vele - bolond )
az a gáz, hogy nekem az msn-em ellenőrzi, hogy kapok-e levelet, és most fél óránként villog, hogy 6 új üzi, 7 új üzi, és tudom hogy a 90%-át úgyis törlöm olvasás nélkül, de idegesít, hogy nem tom megnézni meg ráadásul most fontosak is jönnének kapja be a karate
igen - úgy néz ki talán meglesz a kért jóidő - remélem!
rooftop, el tudnád küldeni az uccsó körmélt a zoltan_r_(kukac)hotmél(pont)kom-ra? mert a frímél valamiért nem jó nálam már éjszaka óta és nem szeretnék lemaradni semmiről
KÖZLEMÉNY A MOTO A GO-GO Weekenddel kapcsolatban:
Aki szeretné a rendezvényen készült képek és videók gyűjteményét a nap végén DVD-n megkapni, legyen szíves hozzon magával üres lemezt (vagy kb. 10-15 darabot én tudok adni, de hogy ne legyen rosszérzés senkiben, hogy ő hozott, más meg kapott ingyen, ezért aki kér, 100 ft-ért adok 1 lemezt - remélem nem néz senki zsidónak - nekem is annyiba került)
plusz megkérnék mindenkit, aki hoz kamerát vagy fényképezőt, és hozzájárulna az anyagával a gyűjteményhez, hogy ne felejtse otthon az adatkábelt (és szoftvert - ha szükséges)
már alig várom a holnap ilyenkort asszem ott leszünk már