sanya a másik srác, akiről beszéltünk, mármint a másik profi, holnap felhívja aztakirőlnembeszélünket és megérdeklődi a tényállást. Ő nagyon szeretne jönni és fog is, rajta kívül egy másik profi sráccal. nem régen beszéltem vele telefonon. a nevét azért nem szeretném leírni, mert nem szeretném további problémás helyzetbe keverni a profikat!
tipikus magyar hozzáállása a vezetésnek.
Érdekes módon a KTM fesztiválon egy sor profi különböző bajnokságokban versenyző köztük Bernd Hiemer mindenféle fenyítés nélkül motorozot velünk amatőrökkel és ugy lehetett látni rajta,hogy jól is érezték magukat,beszélgettek,fényképezték őket és ezzel nem csak magmagukat népszerüsitették,hanem magát a SUPERMOTO-t mint sportágat amit lassan semmilyen médiában nem közölnek ill. közvetítenek.
Mondjuk én nem értek a supermoto versenyzéshez. De kérdezem én tisztelettel, mégis milyen alapon vonná meg azt a licenszt? Mi lenne az indok? Az hogy eljött egy versenyző néhány "amatőr dzsemborijára" és esetleg jól érezte magát ott? Mert ezt azért mégsem mondhatja szerintem, az indokláshoz mást kell kitalálni.
És ezek után hogyan tovább? A versenyzők, ha edzeni akarnak Gyöngyösön, és mi ott megjelenünk, akkor haza kell menniük? Vagy elég, ha nem válaszolnak, amikor mi hozzájuk szólunk? Mehetnek a pályán, amikor mi ott vagyunk, vagy az már verseny? Vagy ha ők ketten edzenek ott, az is verseny?
Kérdezem, mi a valódi oka annak, hogy nem akarja, hogy ott legyenek velünk? Erre válaszoljon már valaki!
És még egyet, ezek után: lehet még abból a Sanya-féle supermoto suliból valami, vagy már azt sem szabad? Mert akkor nagyot fogok csalódni...
Van valakinek 16,5-ös felnije? Van kicsi pénzért egy eladó(vagy cserélném 17-es slickre) esőgumim 120-as Pirelli.(Olyan mint a rágógumi)Ha valakit érdekel elviszem a bulira.
Esetleg utcai gumikat is tudok vinni amennyi kell. 120, 160, 180, 190 méretekben.
Nem meglepetés az "aknamunka" mindíg ez történik.
Amit szeretnék megjegyezni : több régebbi versenyző nam váltott licenszet, tehát nincs mit elvenni.
Aki váltott az kifizeti a sok pénzt az OB-nak nevezett bohóckodáson és a végén nem kap pontot.( 6 induló alatt nem jár)
Egyébkén ha visszavonja a licenszet, akkor még kevesebb eséllyel tub bajnokságot rendezni.
(szerintem a nemzetközi licenszet ő nem vonhatja vissza, de utánanézek a szabályzatban)
Helló
Ha van rá igény tudnék szólni egy srácnak, hogy jöjjön fotózni. Ő azzal foglalkozik, hogy kijár versenyekre, csinál komoly képeket, és a honlapján lehet böngészni és rendelni.
Egyetlen képét sem láttam még, csak eszembe jutott, hátha tetszik az ötlet.
sanya téged sajnállak a legjobban. nem szeretném leírni hogy miért, de szerintem tudod. holnap még megmozgatok minden kapcsolatot, hátha menni fog a dolog. már az a pár óra telefonbeszélgetés mit sem számít. ha esetleg nem jöhetsz, erre még szinte gondolni is fáj nekem, akkor a szellemiségedet képviselhetem azzal, hogy a 72-es számmal megyek? persze ha nem, azt is megértem!
Mármint melyik pajtásnak?Lukító ha lehetséges a 73-as stipi-stopi!
és számot is kapunk ott vagy hogylessz?
www.koponyeg.hu
Érdekes módon a KTM fesztiválon egy sor profi különböző bajnokságokban versenyző köztük Bernd Hiemer mindenféle fenyítés nélkül motorozot velünk amatőrökkel és ugy lehetett látni rajta,hogy jól is érezték magukat,beszélgettek,fényképezték őket és ezzel nem csak magmagukat népszerüsitették,hanem magát a SUPERMOTO-t mint sportágat amit lassan semmilyen médiában nem közölnek ill. közvetítenek.
Gyere a Yamahával majd a kerekeket kölcsön adjuk és nyomod Álnéven
És ezek után hogyan tovább? A versenyzők, ha edzeni akarnak Gyöngyösön, és mi ott megjelenünk, akkor haza kell menniük? Vagy elég, ha nem válaszolnak, amikor mi hozzájuk szólunk? Mehetnek a pályán, amikor mi ott vagyunk, vagy az már verseny? Vagy ha ők ketten edzenek ott, az is verseny?
Kérdezem, mi a valódi oka annak, hogy nem akarja, hogy ott legyenek velünk? Erre válaszoljon már valaki!
És még egyet, ezek után: lehet még abból a Sanya-féle supermoto suliból valami, vagy már azt sem szabad? Mert akkor nagyot fogok csalódni...
Esetleg utcai gumikat is tudok vinni amennyi kell. 120, 160, 180, 190 méretekben.
Nem meglepetés az "aknamunka" mindíg ez történik.
Amit szeretnék megjegyezni : több régebbi versenyző nam váltott licenszet, tehát nincs mit elvenni.
Aki váltott az kifizeti a sok pénzt az OB-nak nevezett bohóckodáson és a végén nem kap pontot.( 6 induló alatt nem jár)
Egyébkén ha visszavonja a licenszet, akkor még kevesebb eséllyel tub bajnokságot rendezni.
(szerintem a nemzetközi licenszet ő nem vonhatja vissza, de utánanézek a szabályzatban)
Ha van rá igény tudnék szólni egy srácnak, hogy jöjjön fotózni. Ő azzal foglalkozik, hogy kijár versenyekre, csinál komoly képeket, és a honlapján lehet böngészni és rendelni.
Egyetlen képét sem láttam még, csak eszembe jutott, hátha tetszik az ötlet.