Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorkám eltávozott a paradicsomba, ahol állandóan süt a nap, sosem esik az eső, és minimum plusz 30fok van . PáPá Yz
A motor már egygurigáér is volt kitéve!Ő lengedte az árat 980 ra meg beszámította volna a cuccaimat 150 be szerinted ez egy fer ajánlat?

Minden annyit ér amennyit adnak érte!
Fórumkérdéseimhez semmi közöd itt legalább mindenki őszintén válaszol Te fikázol minden mocit csak a tiedet isteníted mégsem kell a kutyának sem!A mocid meg irreális áron van fent ezt Te is tudod azért szórakozol az árral!
Nem is kell a mocid mert az Sxs-t veszem meg ezt az üzletet buktat!
Szevasz!
Hali.
Igazad van.
Nem is kéne reagálnom ezekre a dolgokra.
Hát elgondolkodtam rajta hogy inkább megtartom.
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok neked és Kedves családodnak!
üdv.Dávid. :)
200 km-er vazze csak azért megyek valamikor 300 -at,hogy pár barátommal akik messzeb laknak tudjunk egy szép motorozós napotmagunk mögött..Hozzáteszem a te smr-ed pedig nagyon tuti,,ne is pazarold el,felesleges...Sokan fillérekért akarnak szép és új motort,, vasgy 50000-ért sm kereket,de nem nézik ha ujonan meg kell venni 3-400,000 egy garnitura,,Engem is hivogatnak ideg betegek ,,a végén már megdumáltak 350,000 ér a motorom 350,000-et az alkatrészek,,szerintetek?
DRZ 400 SM Szett Kompletten Eladó!
Ir.ár.:170eft.
Újszerű gumik,Tárcsák,Lánckerék.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu

Hallod Pistike!
Azt azért tedd hozzá hogy 1 motorba kellett volna beszámolni a szetedet 200eft ért!
A Motor árából lealkudtál 100eft-ot és utána kínálgatod a szettedet!El se jöttél megnézni csak a hívogatásaiddal bombáztál!
Azt sem tudod hány sebességes a motor amit akarsz!
Hülyéket kérdezel a fórumon!
Ha komolyan érdekelt volna a motor eljöttél volna megnézni!
Én azt mondtam hogy kifizetem az utiköltséged felét ha nem tetszik!
Te erre meg hogy 200km oda vissza az út!
Úgyhogy vegyél 540 sx et az való neked!
És haggyuk egymást!
Minden Jót!
Kellemes Karácsonyt!
üdv.
Áhoj!

Ja az a szám a régi céges! Látom neked a 688-as végű stimmel!
Napközben rád csörgök!
ZÉ te anélkül is biztonsággal áthaladsz a szalmabálán nem ?
Hey hosszúnya kú (mint a jóféle tokaji) indítottam a hajtóművet
Albi bazz hívtalak ma sms-t küldtem aztán felhívott egy tag,hogy a tel szám az az vé valami unixos ember. /948/ végű. Megnéztem Almánál az smc-t

S'tét

Box
Az a baj, hogy megy a szájkarate, de mindenki csak a fél információt írja ki. Azt miért nem teszed hozzá, hogy te mennyit akartál alkudni a motor árából?
Délnél hamarabb csak akkor, ha ritka szerencsém lesz, de maj' ha végeztem hílak
450fe
Mekkora ez a berg (450,550,650)?!
kb 40km, M31-es meg 0-áson 20 perc az egész, viszont a vecsési kihajtó elé nemrég raktak egy telepített radart a szervek , óvatosan a gázzal
előtte csörgess meg, amúgy mikor jönnél kb?
Nekem meg a czetkámon volt CZ-lánc, de a se nyújtotta, monnyuk nem terepeztem vele
Sima, vagy gumigyűrűs CZ lánc volt?
Holnap megyek veresegyházra, mennyi km- az tőled?
nálunk is nyúlt mint a "nájlon-geci"
Érdekes, nekem nem nyúlt a CZ lánc, pedig a 625-ös kicsit talán erősebb mint a DRZ...
nem brutálabb, ugyanigy 4 dugós nyereg lesz, a gyári FTE design-os beringer, a hozzávaló FTE ultrakomolyan adagolható főfékhengerrel
de sztem 15-ér odadja ha az jó