Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem esőgumival mész?
Amatőr open.

Michelin pilot smr 15a elől 14a hátul

Van róla valami +infód.. nekem első pár... viszont jól teljesít
SM-ben van profi és amatőr, vagy együtt mindenki? Milyen gumival mész?
És már meg is van!

Beneveztem.
Köszi a segítséget!
Én megyek...
De még nem találtam meg hol kell nevezni...
Hi! Indul valaki a teremcross sm futamában?
Kellemes ünnepeket minden kedves Supermotos kollegának!
ktm sx kipu eladó vatta új füst még nemjárta
A Kawa golyóálló (mindent bír, tartósságra verhetetlen), és brutál erős, tőből tépi ki a kezedet, hátul meg egy nyitott rendszerrel nyomja a lángot.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Ezt pl. személyesen ismerem. A kupplungdeknit cserélni kellett, mert hártyavékonyságúra kopott a sok üzemórától, - bontatlan blokkal. A gép hangja olyan selymes volt, mint egy szalon xt600. Teljesítményben, élményben veri a legújjabb rmz-t is, pedig 2008-as.

A 450-esek között a legerősebb, legtartósabb,-és szerintem a legegzotikusabb.

A motorgyártás subaru-ja.
Huskyt semmi esetre se! Nem értem miért remeg mindenki tőle van valami rossz tapasztalatod vele?Nekem évek óta hibátlan működik,lehet hogy csak szerencsés vagyok
Aha...

Látom nem lesz baj a pacikkal
Hali,

Látom eldőlt a dolog nálad! .
Lehet lesavaznak de bírom a dolgot...

Huskyt semmi esetre se! A kxf jó alternatíva ha ki tudod használni belőle az erőt.
Halihó, motor vásárlás előtt állok. Két verda közt hánykódom Kxf450(Sm) vagy Husky510Smr. Megköszönném a segítő hozzászólásokat ha valakinek van tapasztalata ez ügyben.
Csak pálya használat lenne és hát pro és kontra véleményekre lennék kíváncsi. Előre is köszönöm és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
lefestették a felnim.
jaa 500as hát az a cinvedér effektus
Mindent értek... .
cinvedér
Jahh, de talán megnyugszanak. Ez viszont ütős... mekkora höblöty ketyeg benne?
ja utána visszaolvastam a felnis dologra gondolsz ?
Lacikám, a tavasz messze van... ha így kezdődik, nem fogják megélni a következő szezont... Szét idegesítik magukat... és másokat is.
amugy meg nincs itt semmi
Apám,

Szét Off-oljátok a topicot wazze .
idén 2X ha ültem rajta nem volt rá időm, majd veszek másikat ha úgy látom. Az Yz elment Afrikába Szaharába rója majd a köröket.