hali Valakinek esetleg KTM LC4 Duke ? 2006os évj karcmentes forgalomba nem helyezhetö 5900km -es..ár megegyezés szerint..
esetleg csere érdekel cross v endurocross..
email : ise07@freemail.hu
a gyári titánszelepekre a KTM 50 üzemórát mond a cserére,ami nem azt jelenti,hogy 51-nél leszakad,de azt sem garantálja,hogy 200 üzemóráig bírja majd. Hallottam ilyet is olyat is
Köszi, nekem is hátul lyukas tengely van, elöl meg fele lyukas mert szemben csavarral van rögzítve a tengely. jólenne vmi kép aki tud tehetne fel segítene biztosan. köszi.
Ha lyukas a tengelyed, akkor átmenő tengelyes gomba kell, ha nem akkor a tengelyben van, vagy vágni kell bele menetet és abba rögzíteni! Nálam hátul átmenős, elől pedig ment van vágva! Ha érdekel lefotozom?!
Valakinek tudna Segíteni? van itt Bukó gombáról kép ami a tengely végén van hogy hogy néz az ki hogy lehet felszerelni? Husqvarna sm 125 re akarok nemsoká venni-tenni. Hogy ahoz lyukas tengely szüséges vagy hogy van ez? Minden részét ismerem a motornak de mivel ilyen sosem volt nem is láttam nem is tudom hogy van.
kérdés: 88üó van a gépbe. egy szerelő mondta hogy 100üó-nál szoktak szelepeket cserélni. mennyire kell ezt komolyan venni? ill. mi lenne a következménye ha nem cseréltetném ki?
üdv
esetleg csere érdekel cross v endurocross..
email : ise07@freemail.hu