Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nézd és ilyet akarsz majd
http://www.rideicon.com/varian...
A plexi szerintem nem torzít, hát kinek mi a hangos ugyebár ezen kívül semmi bajom vele
Olyanokat olvastam hogy torzít a plexi meg hogy nagyon hangos.De ezek szerint téves infók?Neked nincs ilyesmi problémád vele?
Most találtam egy Uvex enduro típust ami tetszik.Erről a fajtáról vélemény,esetleg tapasztalat?
Mik voltak azok rosszak, mert én nem találtam róla semmi infot mikor vettem
Hello srácok!
Segítséget szeretnék kérni!Bukó vásárlás elött állok,de nem igazán találtam eddig számomra megfelelő kupakot. Plexis-Sildes megoldást szeretnék mindenképpen mint mondjuk az Airoh S4 csak erről a típúsról elég rosszakat olvastam.Tudnátok tanácsot adni hogy hol tudok keresgélni neten, esetleg valami üzletet mondani hogy hol nézzek szét?
Köszi szépen!
Micsoda susmus :) Majd ha nyilvánosságra lehet hozni, légyszives osszátok már meg velünk is, mert nagyon kíváncsi vagyok, néztem az SMC-s hirdetést de pár óra mulva már le is vették
Írtam :)
Én is írtam neked!
mail sent
500 üó!
Az durva! Akkor ebbe a motorba már új blokk kell!
Azért a féke annak is jóféle!
Áhoj!

Naná hogy ismerem Ferikém!
Remélem meg vagy vele elégedve én nagyon szerettem!
Hali!
Írj nekem magánt, mert van valami ami érdekelhet Téged! Címem az adatlapon!
Enyém is ilyen volt....
Srácok!
Ismeri vki ezt a motort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc-5357965
Pár milcsi kevés lesz...
kössz a tippet
Pályán told beljebb pár mm-el a telokat és egyelöre probáld ugy a tehénnel!
Lehetne még átlemezelni, szelepelni is, de a rugócsere is elég lenne arra a célra amire nekem kell! Köszi a segítséget! Adatlapodról az elérhetőség megvan, jelenleg kopó alkatrészek felemésztették a keretet de előbb utóbb kereslek ezügyben!
Szép volna! Adatlapomra gondoltam Ott látod az email cimem!
Ez komoly, ide linkeljem az árlistát?
Átlag ár! Meglehet a telót csinálni nagyon jól de hosszú idö proba szerelés proba szerelés.Kérdés megéri e ennyit belefeccölni ha pályázni akarsz!
Ebben a szezonban csak utcán használtam, leginkább szerpentinen; de régi vágyam a pályázás, és ha köv szezonban nem készítenek rólam drága fotókat akkor mindenképpen szeretnék pályázni is, 20%pálya 80%utca arányban! 90kg vagyok!
:O öhlins és wp ? eddig nem is találtam őket! Örömmel hallom! a 33e mindkettő? Ez már az XT rugójára vonatkozik? vagy egy átlag ár?
Rugót tudok szettben olajjal 33000ft jelen euro forint alapján Öhlins Vagy WP márkában. Hol használod Utcán ? Hány kiló vagy stb? sok mindentöl függ az ár a 15 olajra váltás nagyon nagyon kismérteékben oldja meg a hintaló efektust
Esetleg Xt660x-be progresszív rugó árakat tudnál mondani? Illetve nem csak progresszív érdekel, mert ha jól tudom csak a hyperpro gyárt progresszív rugót XT-be! Amit még progresszívként árulnak pl wirt, wilbers azok valójában dupla lineáris rugók?! Javítsatok ki ha tévedek. Ezek közül a wirt volt árban a legkedvezőbb, a biker-wordnél adták 27.000ért, de ugye bezárt!

Szóval így kétséges, hogy lesz-e rugócsere, nem tudom, hogy mi fog beleférni a keretbe! B variációként arra gondoltam, hogy a gyári 10w-s olajat 15ösre cserélem! Ezzel elvileg keményebb lesz a futómű, és sajnos lustább is, de a jelenlegi hintaló hatáson valamennyit javít. Erről mi a véleményetek?
Csak képem van róla Tavaly vette az ember egy Yamahástól valamelyik Vb-n Néztem élöben kint a Huskikat nagyon szépek. Tudnál adni egy árlistát ha szeretném árulni? Cserében tudok adni KAWA ,Yam,Hon,Suz,Ktm árakat!