Olyanokat olvastam hogy torzít a plexi meg hogy nagyon hangos.De ezek szerint téves infók?Neked nincs ilyesmi problémád vele?
Most találtam egy Uvex enduro típust ami tetszik.Erről a fajtáról vélemény,esetleg tapasztalat?
Hello srácok!
Segítséget szeretnék kérni!Bukó vásárlás elött állok,de nem igazán találtam eddig számomra megfelelő kupakot. Plexis-Sildes megoldást szeretnék mindenképpen mint mondjuk az Airoh S4 csak erről a típúsról elég rosszakat olvastam.Tudnátok tanácsot adni hogy hol tudok keresgélni neten, esetleg valami üzletet mondani hogy hol nézzek szét?
Köszi szépen!
Micsoda susmus :) Majd ha nyilvánosságra lehet hozni, légyszives osszátok már meg velünk is, mert nagyon kíváncsi vagyok, néztem az SMC-s hirdetést de pár óra mulva már le is vették
Lehetne még átlemezelni, szelepelni is, de a rugócsere is elég lenne arra a célra amire nekem kell! Köszi a segítséget! Adatlapodról az elérhetőség megvan, jelenleg kopó alkatrészek felemésztették a keretet de előbb utóbb kereslek ezügyben!
Ebben a szezonban csak utcán használtam, leginkább szerpentinen; de régi vágyam a pályázás, és ha köv szezonban nem készítenek rólam drága fotókat akkor mindenképpen szeretnék pályázni is, 20%pálya 80%utca arányban! 90kg vagyok!
:O öhlins és wp ? eddig nem is találtam őket! Örömmel hallom! a 33e mindkettő? Ez már az XT rugójára vonatkozik? vagy egy átlag ár?
Rugót tudok szettben olajjal 33000ft jelen euro forint alapján Öhlins Vagy WP márkában. Hol használod Utcán ? Hány kiló vagy stb? sok mindentöl függ az ár a 15 olajra váltás nagyon nagyon kismérteékben oldja meg a hintaló efektust
Esetleg Xt660x-be progresszív rugó árakat tudnál mondani? Illetve nem csak progresszív érdekel, mert ha jól tudom csak a hyperpro gyárt progresszív rugót XT-be! Amit még progresszívként árulnak pl wirt, wilbers azok valójában dupla lineáris rugók?! Javítsatok ki ha tévedek. Ezek közül a wirt volt árban a legkedvezőbb, a biker-wordnél adták 27.000ért, de ugye bezárt!
Szóval így kétséges, hogy lesz-e rugócsere, nem tudom, hogy mi fog beleférni a keretbe! B variációként arra gondoltam, hogy a gyári 10w-s olajat 15ösre cserélem! Ezzel elvileg keményebb lesz a futómű, és sajnos lustább is, de a jelenlegi hintaló hatáson valamennyit javít. Erről mi a véleményetek?
Csak képem van róla Tavaly vette az ember egy Yamahástól valamelyik Vb-n Néztem élöben kint a Huskikat nagyon szépek. Tudnál adni egy árlistát ha szeretném árulni? Cserében tudok adni KAWA ,Yam,Hon,Suz,Ktm árakat!
http://www.rideicon.com/varian...