Hozzászólnék azért nagyon más a két motor EXC 525,SXS 540.Mindkettővel mentem már én is sőt 525-ösöm van de az 540 SXS egy mocskos rohadék dög.És nem csak abban különbözik hogy csak 4gangos.Ahhoz képest az 525 EXC egy finom kis szerkezet.Szóval kösd föl a gatyát ha ilyen motort akarsz magadnak!
Drz-hez keresek fűzött sm kerekeket (ha lehet felgumizva, tárcsákkal és fékkonzollal), ha tudtok jó vételt, írjatok a rottarbence (kukac) gmail (pont) com címre!
az smr-en ülsz mint egy szülőszéken? nem ültél még 10.5 literes tankú bergen? az a nem piti... de legalább nem pálik be zacsi-pacsi
smr-t amúgy nem ismerem, csak haverék vették meg Börni gyári telóit és most megint eladók, csak azért írtam...
az is igaz mondjuk ha már pénzt adok érte akkor magamra állíttatnám be és nem gyárit vennék akár smr akár nem
540 sx meg nem pont olyan lesz mint az 525 exc, de legalább izgalmasabb, 4 sebességes az sx vagy 5 vagy hogy van azokba?
SMR.... ház wazze nagyon meg kell szokni azt a motort. Konkrétan a titanik tetején ülsz szétnyitott lábakkal mint a szülőszéken, minél jobban pörgeted annál jobban fogy az erő pedig alapból többet forog mint a többi.... engem rohadtul nem nyűgözött le pedig 08'as volt!
Semmi pénzért nem kellene. Ez speciel a saját véleményem és bírom a savat...
Jahh és nekem ez is ugyanúgy elpattogott a kanyarban mint az "ócska" krossz futómű. És nem azért mert szarul volt beállítva.
Ez tutti magasabb mint Sm ránézésre is meg a kis kerekekkel aránytalanabbul is néz ki mint egy Smr az tény!
Én a gyári kerekeit meg az elsőféket eladom sajnálom összesarazni szegényt!Nyáron találkozunk a Brezován!
de a rugó rövidebb, nem? így a becsúszószár kilátszó része 'rövidül', vagyis ha egymás mellé állítod a krosz meg sm első telókat akkor alacsonyabb lesz az sm - én úgy tudom - 4 centivel, szóval jól tudom vagy jól tudom?
Ha megszereztem akkor Küldök én sem hittem el
egy 45 év körüli fickóé szerintem Ő sem tudta minek vette meg!
Semmin nincs egy kopás nyom sem
A lepkék sem voltak cserélve nem is a polcon álltak és most rakták föl!
Van ilyen az én mocim is ilyen amit el akarok adni másfél év alatt mentem vele kemény 5000kilométert!
Nincs idő rá sajnos
Szia. Én 2006 óta megyek cross telóval hidd el lehet vele jót menni. Tény hogy egy gyári sm teló a tuti, de én ezzel is haladok. Ja, meg ilyenkor is mocizok és nem kell telót cserélnem.
Drz-hez keresek fűzött sm kerekeket (ha lehet felgumizva, tárcsákkal és fékkonzollal), ha tudtok jó vételt, írjatok a rottarbence (kukac) gmail (pont) com címre!
Köszi,
Bence
Azé tudnék olyat mondani amin úgy szorítod a golyóidat hogy felforr...
Elég nekem 4!
smr-t amúgy nem ismerem, csak haverék vették meg Börni gyári telóit és most megint eladók, csak azért írtam...
az is igaz mondjuk ha már pénzt adok érte akkor magamra állíttatnám be és nem gyárit vennék akár smr akár nem
540 sx meg nem pont olyan lesz mint az 525 exc, de legalább izgalmasabb, 4 sebességes az sx vagy 5 vagy hogy van azokba?
525exc vel már mentem!
Nekem tökéletes az 540 hasonló akkor az lesz!
Semmi pénzért nem kellene. Ez speciel a saját véleményem és bírom a savat...
Jahh és nekem ez is ugyanúgy elpattogott a kanyarban mint az "ócska" krossz futómű. És nem azért mert szarul volt beállítva.
Én a gyári kerekeit meg az elsőféket eladom sajnálom összesarazni szegényt!Nyáron találkozunk a Brezován!
egy 45 év körüli fickóé szerintem Ő sem tudta minek vette meg!
Semmin nincs egy kopás nyom sem
A lepkék sem voltak cserélve nem is a polcon álltak és most rakták föl!
Van ilyen az én mocim is ilyen amit el akarok adni másfél év alatt mentem vele kemény 5000kilométert!
Nincs idő rá sajnos
Jó lesz az nekem ha meg nem így jártam!
CSő
Pöc röff rendes gazdától!
Karcolás nincs a dekliken sehol!
29 üzemóra
egy csavar nem volt megfogva rajta!