Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész jól néz ki
Szia!

Amit múltkor kérdeztél Kx-et! Az nem 12-es! hanem 2006-os! Viz és olaj nélkül! Barom Jenkik ezt élvezik Fent van Valami Bikepic oldalom
mivel alapból se sok így kábé egyet vagy kettő de lövésem sincs. meg ugye azokhoz hozzá kell hangolni, úgy lesz az igazi

akkor azt mondod hogy egy légszürö és dob minimálisan dobhat.ez mennyi plusz loeröt és km-h t jelent?
jó hát sok lóvét is bele lehet tolni
mondjuk láttam olyat hogy egy srácc a 125ös cbrjét felhuzta 190ccmesre.itt a link
http://youtu.be/WBzGr4OATSo
szerintem a ccm-et semmi nem pótolja igazán. sportdobbal vagy akármivel is csak nagyon kis pluszt tudsz adni annak a motornak. váltani kell nagyobbra, ez az élet rendje
bocsi természetesen 125ös :)
na... nebeszélj csúnyán ...
de még mindig nem írtad milyen CBR 125/400/600/900 ? ? ( de gondolom 125 )
itt már "ismerek" 1-2 embert Kelemendani multkor kisegitett 1-2 tanáccsal neki is cbr-e volt. a 04-07es szériára gondolok azért erre mert ez picivel gyorsabb mint a 07es széria a injektor hiánya miatt vagyis ezt olvastam hallottam.:) am a cbr topicba is beirtam de ez a topic aktivabb :)
jó, de te le vagy szarva !
nekem is van cbr-em
szerintem itt senkinek nincs CBR-e (csak nekem ) úgyhogy nemtudom miért ide címezted a kérdést amikor van kb 5-6 topic ahol tudnának érdemben válaszolni. Egyébként írhatnád mikori és milyen CBR. De mint minden motoron ezen is dob pár lóerőt a kipufogó . Főleg ha komplett rendszer. Ezek mellé, sport légszűrő. És kb ennyi ami kicsi pénz. Többi már mind zsebbenyúlós
Sziasztok rég irtam ide igy egy kérdést szegezek felétek.Tudom nem a CBR topic de akit zavar veheti a CBR betüket lesem irtnak mindenképp tud nekem segiteni ebbe a kérdésbe szoval
ha a jövöbeni CBR-met megszeretném kicsit vaditani teljesitmény terén akkor mit ajánlotok?legkézenfekvöbb egy sport kipufogo felrakása gondolom.egy sport dob mennyit dob a motor teljesitményén és végsebességén? és milyet ajánltok.
köszi a segitséget :)
Engem az érdekelne, hogy mit tudsz mondani a Zóka Attila volt Bergjéről, ha jól emlékszem Te vetted meg tőle? Milyen változtatások voltak a szériához képest, blokk állapota/üzemóra állása, futómű stbstb.?
eladó 1 db. gyári berg dob
1 db. berg vadi új üléshuzat
2 pár ledes index relével
1 pár utas lábtartó vadi új az is
1 db. SM első féktárcsa
Szegény magyarázkodhat majd ha el akarja adni a motort, hogy nem azért van elkopva az egész oldala mert eldobta párszor!
"Kicsit" érzi a dolgot...ez már a nem normális kategória!
Kicseszett ügyes a srác!
pörsze... biztos speckó széles kormánya van
ki akar így menni?! nem elég hogy a lábtartó kopik kanyarba...
na itt egy videó a sok hitetlenkedőnek Rudi barátomtól B-Sanya főleg neked szól http://youtu.be/1-hmPmuzSKE
Amit a gyári adatbázisok megadnak, de ez márkán belül - és évjáratonként is - akár más névleges méretet is jelenthet.

Dunlop hivatalos adatok (nem én találtam ki őket):
150/60 ZR17, D209GP és GPR: Best rim: 4,0 Rim range: 4,0-5,0 (146 mm)
160/60 ZR17, D208GP és 209GP: Best rim: 4,5 Rim range: 4,0-5,0 (164 mm)
170/55 R17, KR108 (csak kb. DOT 2008-tól): Best rim: 4,5 Rim range: 4,25-5,0 (199 mm, NEM elírás)
170/55 R17, KR108 (csak kb. DOT 2008-ig): Best rim: 5,5 Rim range: 5,0-5,5 (163 mm)
165/55 R17, KR108: Best rim: 5,5 Rim range: 5,25-5,5 (162 mm)

A szélesség értékek ezeknél a gumiknál szinte sose a valós méretét jelentik!
150,160,165