Csak a kérdés második felére tudok válaszolni. Az 5,5 col széles kerékre nem jó a 160-as gumi (mielőtt valaki megszólja, felszerelni lehet, csak nem arra való).
4,0 - 150
4,5 - 160
5,0 - 170
5,5 - 180
6,0 - 190
Kivételt képeznek a speciális - főleg versenygumi - esetek:
pl.:
Dunlop KR108 slick 165/55, ez 5,5-re (5,25-5,5), míg a 170/55 4,5-re (4,25-5,0) való.
Goldentyre SM slick 162/55 és 170/55, ezek 5,0 - 5,5 között használhatók.
Maxxis Slick 160/60 4,5-5,0 között és a 165/56 5,0-5,5 között használható.
A dagonyára már nem jutott tájm, pályára meg alkalmatlan volt SZÁMOMRA hangsúlyozom az exc. Súlyos futómű és pörgéshiány problémákkal küzdöttem. No meg olyan szép volt, kár lett volna összeb@szni. Ugyanis sokakkal ellentétben én fekve is bírom a pályát...
A mai napon több Budapesti és agglomerációs körzetében lévő gokart pálya üzemeltetőjének küldtem kérdést egy délutáni/esti edzés/powerkodás lehetőségének kérdésével. Hátha be tudnánk kuncsorogni holtidőben valamelyik pályára csikicsukizni... mitcósztok?
az elso hsz-embe irtam hogy aki amilyen motort tud supermoto kategoriaba akkor az dobjon egy osszehasonlitast (cbr ellen) Dani volt az elso aki segitett ebbe mert mar mindkettovel volt dolga azaz a husqvarnaval es a cbrel is. Mas nem irt osszehasonlitast igy a motor kategoriakkal nagyon nem is vagyok kepbe. De kosz a ket javasolt motor fajtata elolvasok roluk egy ket tesztet
az elso hsz-embe irtam hogy aki amilyen motort tud supermoto kategoriaba akkor az dobjon egy osszehasonlitast (cbr ellen) Dani volt az elso aki segitett ebbe mert mar mindkettovel volt dolga azaz a husqvarnaval es a cbrel is. Mas nem irt osszehasonlitast igy a motor kategoriakkal nagyon nem is vagyok kepbe. De kosz a ket javasolt motor fajtata elolvasok roluk egy ket tesztet
Nem akartam én senkibe belekötni.
A segítség ott van.
Yamaha xt 125
Yamaha ybr 125
Honda xr 125
Honda cbr 125
Ezek a 125-ös 4t gépek nem sokban különböznek. Majdnem mind az A1 jogosítvány szintjéhez igazodik, tehát 125 ccm és 15 LE.
Blokkja sokat bír, keveset fogyaszt, munkába járáshoz ideális.
Az, hogy melyiket választja szinte mindegy. Rá kell ülni, ki kell próbálni és amelyik jobban tetszik azt megvenni.
Nem kell belekötni a másikba. Én próbáltam segíteni neki, Te szartál írni bármit is. Ne utólag okoskodjál, inkább használható információkat írjál neki.
Már bocs, hogy beleszólok, de ha már supermoto fórumon kérdezel ilyeneket, akkor miért nem veszed számításba a yamaha xt 125-öt vagy a honda xr 125-öt, ha olcsón fenntartható 4t 125-öst keresel munkába járáshoz? A cbr 125-öt nem egy kihegyezett 30-40 lóerős 2t husqvarnahoz kell hasonlítani.
termeszetesen 4t-vel terveztem es nezegettem cbf-eket is csak kicsivel lomhabbnak tunnek mint a cbr-es tarsuk. Megerositetted a dontesem hogy a cbr lenne a legjobb valasztas minden szempontbol persze meg elolvasok 1-2 tesztet az altalad javasolt yamahakrol. Koszi a segitseget :)
4.25-ös de azóta fél centivel jobbra van fűzve a kerék
itt meg amugy csak a gumit látod a felni ezen belül van sokkal
de 5 colos lenne az igazi, de azt nem találok
4,0 - 150
4,5 - 160
5,0 - 170
5,5 - 180
6,0 - 190
Kivételt képeznek a speciális - főleg versenygumi - esetek:
pl.:
Dunlop KR108 slick 165/55, ez 5,5-re (5,25-5,5), míg a 170/55 4,5-re (4,25-5,0) való.
Goldentyre SM slick 162/55 és 170/55, ezek 5,0 - 5,5 között használhatók.
Maxxis Slick 160/60 4,5-5,0 között és a 165/56 5,0-5,5 között használható.
Tavaly a pitbikeosok és a robogósok itt tartottak edzéseket valami fedett csarnokban.
A segítség ott van.
Yamaha xt 125
Yamaha ybr 125
Honda xr 125
Honda cbr 125
Ezek a 125-ös 4t gépek nem sokban különböznek. Majdnem mind az A1 jogosítvány szintjéhez igazodik, tehát 125 ccm és 15 LE.
Blokkja sokat bír, keveset fogyaszt, munkába járáshoz ideális.
Az, hogy melyiket választja szinte mindegy. Rá kell ülni, ki kell próbálni és amelyik jobban tetszik azt megvenni.
Spiegler 320-as supermoto féktárcsa valakinek KTM-hez? 30 pénz.
itt meg amugy csak a gumit látod a felni ezen belül van sokkal
de 5 colos lenne az igazi, de azt nem találok