Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olcsóbb 5000 a drágább 8000 forint. Két napra mentek?
Leszögezhetjük, hogy jó volt! Jó kis koránkelésre, egy Szekszárd-Fehérvár táv motorozásra, és egy egész napos pályanapra inni fura álmosságot váltott ki belőlem
Mit tud a drágább, vagy mennyivel gagyibb az olcsóbbik jegy? (nem is tudom az árakat )
A "márkakollégáid" is árulnak egy motot!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kx450f_berin
ger-5316124

Faszányos csak kár hogy nincsen pappírja!
Nagyon szép darab!

Egyébként volt már Nissin fékes motorom, mert a Hondán az volt meg még ABS-es is! Kurva jó volt mert bátran lehetett markolászni!
Meg is mentett egy esős napon(az nagyon csúnya lett volna ha nem) amikor át akartam érni a sárgán aztán meg még kanyarodni is akartam csak sok lett a kanyar sebesség kicsi a tapadás majd nagy fék és nem engedte kifordulni az elejét! Nem szépen de bevettem a kanyart!
annyira olcsó hogy egy "s"-et ki is spóroltam
Ehez mit szólsz? WB-s FULL Öhlins Feldobná a gépet ?
Már tervben volt jó pár éve de csak most jött össze
Szia!

Igen minden porcikája kawasaki a féket a superbikeban használták annó .Kawasaki racing alkatrészként lehet rendelni!
Ocso nissin
Az az igazság hogy akkor ott este már nagyon kellett koncentrálni...
Én sem voltam szomjas...

De annyiban igazad van hogy arra én is emlékszem hogy valaki mesélte Zóka motorját!

Persze egész este róttuk a köröket csak szájjal! (motoros eszmecsere meg alkohol)
Anyától kapok jegyet rá .
Olcsóbb vagy drágább helyre üljünk?
nem csak mostanába nincs kedvem semmihez,,neked? smr megy még?
Én mennék
Akkor a harmadik Börni bulin szombat este valamit nagyon elhallottam Azért köszönöm!
Áhoj!

Szép motor, gratula!
Az első fékrendszer az moto-ra termett vagy másról való!
Csak azért kérdezem mert moton még nem láttam ilyen nisin rendszert!
Az Ő motorját sajnos nem ismerem!
Én Bencsik Palitól vettem (fórumon Palcsee a nick-je!)! Ő újította fel rakta össze a számomra azt berget amim volt! Ott a videóim között mindent láthatsz róla! Youtube-on "Husaberg Jam" néven találod!

Egyébként berget csak is kizárólag Palitól fogok venni vagy ha nem tőle akkor az első utam hozzá vezet... és persze ki is találhatod hogy miért?! Mert akkor a lesz a Husaberg Jam 2 videó anyag felvétele!
háááá vazzze Zsolesz ez aztán kinéz rendesen,, meg ííípííítetted he
Na elkészült!
Ha ez kell az embereknek akkor
Hali.
Mizu?
Megvéltozott az e.mail címed?
üdv.
Emerek

Megy valaki a februári SUPERMOT-ra a SYMA- csarnokba?
Azé van ott egy-két CEFRE IS..... .
Kis izelitö a Honda KAWASAKI Armadából!