Leszögezhetjük, hogy jó volt! Jó kis koránkelésre, egy Szekszárd-Fehérvár táv motorozásra, és egy egész napos pályanapra inni fura álmosságot váltott ki belőlem
Egyébként volt már Nissin fékes motorom, mert a Hondán az volt meg még ABS-es is! Kurva jó volt mert bátran lehetett markolászni!
Meg is mentett egy esős napon(az nagyon csúnya lett volna ha nem) amikor át akartam érni a sárgán aztán meg még kanyarodni is akartam csak sok lett a kanyar sebesség kicsi a tapadás majd nagy fék és nem engedte kifordulni az elejét! Nem szépen de bevettem a kanyart!
Az Ő motorját sajnos nem ismerem!
Én Bencsik Palitól vettem (fórumon Palcsee a nick-je!)! Ő újította fel rakta össze a számomra azt berget amim volt! Ott a videóim között mindent láthatsz róla! Youtube-on "Husaberg Jam" néven találod!
Egyébként berget csak is kizárólag Palitól fogok venni vagy ha nem tőle akkor az első utam hozzá vezet... és persze ki is találhatod hogy miért?! Mert akkor a lesz a Husaberg Jam 2 videó anyag felvétele!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kx450f_berin
ger-5316124
Faszányos csak kár hogy nincsen pappírja!
Egyébként volt már Nissin fékes motorom, mert a Hondán az volt meg még ABS-es is! Kurva jó volt mert bátran lehetett markolászni!
Meg is mentett egy esős napon(az nagyon csúnya lett volna ha nem) amikor át akartam érni a sárgán aztán meg még kanyarodni is akartam csak sok lett a kanyar sebesség kicsi a tapadás majd nagy fék és nem engedte kifordulni az elejét! Nem szépen de bevettem a kanyart!
Igen minden porcikája kawasaki a féket a superbikeban használták annó .Kawasaki racing alkatrészként lehet rendelni!
Én sem voltam szomjas...
De annyiban igazad van hogy arra én is emlékszem hogy valaki mesélte Zóka motorját!
Persze egész este róttuk a köröket csak szájjal! (motoros eszmecsere meg alkohol)
Olcsóbb vagy drágább helyre üljünk?
Szép motor, gratula!
Az első fékrendszer az moto-ra termett vagy másról való!
Csak azért kérdezem mert moton még nem láttam ilyen nisin rendszert!
Én Bencsik Palitól vettem (fórumon Palcsee a nick-je!)! Ő újította fel rakta össze a számomra azt berget amim volt! Ott a videóim között mindent láthatsz róla! Youtube-on "Husaberg Jam" néven találod!
Egyébként berget csak is kizárólag Palitól fogok venni vagy ha nem tőle akkor az első utam hozzá vezet... és persze ki is találhatod hogy miért?! Mert akkor a lesz a Husaberg Jam 2 videó anyag felvétele!
Mizu?
Megvéltozott az e.mail címed?
üdv.
Megy valaki a februári SUPERMOT-ra a SYMA- csarnokba?