Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A cbr/cbf-ek viszonylag kényelmes motorok, ezt a távot lazán meg tudod tenni vele, meg sem fogod érezni. Amúgy még az ő kategúriájukhoz tartozik az Apriliától az RS 125, ez kicsit kényelmetlenebb, viszont itt is tőled függ a fogyasztás.. ha pörgeted, akkor 7-8 liter is lehet akár, de alacsony fordulaton ha elváltogatsz, és max 100at mész, szerintem 5 liter körül lesz.. Erre is lehet vigyázni, bár én még mindig azt mondom, hogy amire te akarod használni arra egy 4T kell.. csak azért írtam, hogy ismertessem veled a kategóriát.:)
Yamahának is van 2 4T 125 motorja. Személyes tapasztalatom sajnos egyikkel sincs. Az egyik a Yamaha YZF-R125 a másik pedig a Yamaha YBr 125. A boncteremben találsz teszteket. Valamint ha google-ban utánakeresel, ott is találhatsz infókat.!
mostanid hányas? 4.5 nem? mert ide nem igen fér be még egy col
tudom hogy jó a 4.25-re

de még rámegy a 5.5 re?
160as gumi még a 4.25 re is jó. 5.5re 180 simán (de szerintem nem is fér be 5.5 az 525 be)
Uraim!

Egy 5.5 colos hátsó felnit be lehet applikálni egy Exc-be?

kell valami átalakítás hozzá?
Milyen gumi jó rá?
160-as rámegy?
Akkor mindenképpen cbr-t javaslom.. Vagy Cbf. .. Vagy ha megteheted, akkor 125ös varadero. Ezeknek soha nem lesz semmi bajuk. A helyedben tuti 4T-t vennék ilyen hosszú távra.. Különben minden pénzedet benzinre fogod elkölteni.. :)
Szép estét Mindenkinek!
Nagy az örömöm ma végre elkészültem a kis dt-vel
Sok munka és pénz van benne és még lesz is de sikerült befűzni az sm kerekeket így szezon végére ma aláraktam kipróbáltam és tökéletes
Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
meg persze a kényelem is nagyon fontos 30km-t oda vissza lehuzni azért kikészitheti a hátat föleg az enyémet nem is nehéz.CBR kényelem szempontjábol milyen?nem teljesen gyorsasági motorhoz hasonlo alakja van ha jol láttam nem kell teljesen rágörnyedni.ez nálam elég fontos szempont.
köszi szépen a segitséget sokat segitettél a motort napi használatra venném ami napi 60kmt jelentene munkába járáshoz.városon kivül menném a legnagyobb részt természetesen.ehhez a távolsághoz bizony kell az erö ez szol a husqvarna mellett viszont az a 7 literes fogyasztás és a nagy szerviz igény nem tetszik heti 300kmt mennék a kis géppel ez a távolság eléggé kihasználná a motort szal szervizelni biztos kellene.ahogy irtad a cbr egyáltálán nem igényel semmi szervizt csak ez a lassuság az ami hátráltat bár nekem a 120 utazo böven elég lenne mert olyan utvonalon megyek ahol nagyon száguldani nem lehet.nekem böven elég ez a 120 km-h föleg az én 60kilommal ez tuti teljesülne.szal nem is tudom még mindig a cbr mellett állok de nagyon nagy respect a Husqwarnanak is. köszi a segitséget :)
Heló! Nekem volt szerencsém mindkét motorhoz. A CBR-125ről annyit tudnék elmondani, hogy elég gyengus. Kezdésnek pont optimális, de egy jobbféle 50es szintje szerintem. Végsebessége 120 körül lehet, de 90-100at még el lehet vele menni utazóban. Fogyasztása alacsony, a teljesítménye ugyan így. Nekem most egy 125ös Husqvarnám van. Ezt a galériámban megnézheted. Ezt összehasonlítanám a cbr-rel. Kényelem és fogyasztás szempontjából teljes mértékben a cbr mellett állok, mivel ez nálam idáig kb 7 litert eszik, míg egy cbr-rel 3-4 liter között el tudsz közlekedni, még talán kevesebbel is. (Bár hozzátenném, hogy az inkább egy sportmotorfeeling, míg ez supermoto.. Ennek nem is a kényelem a fontos.) Ha a teljesítményt nézzük: Összehasonlíthatatlan körülbelül. A cbr jóesetben 15 lóerő, az enyém 30-40 között valahol. Testvéremnek van egy 600as Honda Hornetje, és néha ő is elcsodálkozik, milyen kis bitang gép ez a moci.
Összesítve:
Husqvarna SM:Nagy fogyasztás, sok ráfordítandó pénz, sok élvezet, sok szervíz, erő! (Végsebessége áttételfüggő 120tól 150ig)
CBR:Kis fogyasztás, keveset kell rá költeni, szinte 0 szervízigény, iszonyatos gyengeség. (Ittis függ valamilyen szinten az áttételtől a vége, de szerintem legjobb esetben 140)
Szóval szerintem vegyél egy 2T Supermotot. Ezzel lehet igazán SMként használni. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok! Eladnám Alpinestars S1 supermoto ruhám! Kék színü, karcmentes állapotban. 54-es méret! Üdv!
Vegyél aprilia MX 125!
nekem van egy eladó 580ért a tied
szerintetek elég hátra 4mm-es küllő? most 4,5mm-es van bent.
gondolok itt pl a husqwarnára vagy az aprilia sx-re. nem tudom melyiknél tudtok segiteni elsösorban egy cbr- xy supermoto összehasonlitás esne a legjobban igy márkára nem térnék ki csak ugy körvonalazodva a teljesitmény és fogyasztás különbségre.
utoirat motor téren amatör vagyok de ez le fog esni
"A "supermotorol ? ? ? melyikről ? ?
persze a 125ös kategoriára gondolok.:)
Sziasztok motor vásárlás elött vagyok Supermoto és a CBR125 között gondolkodok. a honda adatait tudom de ha lenne valaki olyan segitökész irhatna egy pár infot a Supermotorol is hadd hasonlitsam össze öket pl fogyasztás sebesség stb elöre is köszönöm a segitségetek.
Szia! Én a Bridgestont ajánlom! Ha adsz méretet adok ráárat! Adatlapomon elérsz!
Mutant pontosabban ja és van 150 es méretben is,bár nem tudom mire kell
Dunlop Sportmax Mutatnt

tmtauto.hu n találsz
Üdvözlet! Kérdésem lenne hogy 450-es SM útcai használatra, (NEM ÁLLAT módra) milyen gumit érdemes használni. Ami nem csúszik vízen, szárazon és nem kopik el rövid időn belül. Kezdő vagyok SM téren, nincs gumi tapasztalatom. Kössz!
Csak mert a múltkor faszoztam
Köszi