Üdv, esetleg valakinek nem kell így hirtelen 300e Ft-ért.
Hibátlan állapot, forgalomba nem helyezhető. Kinéztem egy másik motort megvan a pótlás már csak gyorsan el kéne adnom.
Ne húzd fel magad ilyen ez a srác nekem adni akart fekeet behr sérülésmentes első hátsó kerékér rajta Ktm hgyári hullámos tárcsa+radiális magaura pumpa +Ktm beringer alsó munkahenger az első felnin zsír új gumi!
Ezért 150ropit akart adni!
magasról teszek rá, csak azon kaptam fel a vizet hogy ennyire hülyének nézed a másikat, az elsőtárcsa 45e... ráadásul használtan... na hagyjuk már, ennyiért újat kapsz boltban... apropó a képeken látható magura tárcsát 20-ér odaadom
illetve a bergen lévő sm szett 120 körül eladó (pontos árat nem tudok, haveré)
az új árát nem szabad ilyenkor nézni
én ezért nem veszek ilyen szarokat újat... jó állapotú használt és pár év után kb árában el tudod adni, ha nem lakod le...
anno gyári behr sm szettet vettem a bergre használtan, powerpartsos 6dugós beringer nyereg, brembopumpa, 250ért, az fasza vétel volt
Stimmel, nem lehúzni akartam, írtam neked is, hogy tényleg szép. Ennyi pénzem viszont nincs pillanatnyilag (mert dolgozom és nem unatkozó milliomos vagyok) - tehát nekem drága.
Ja Ja.
170eft.
Persze hogy sok.
A gumik darabja 30eft.
Első tárcsa 45eft.
Hátsó tárcsa 15eft.
Lánckerék 5eft.
Rakok rá neked másik tárcsát és gumit és máris 120eft az ára.
Vehetsz olcsó kereket de ha utána kell venni gumit tárcsát,lénckereket csapágyazni stb.....
És rájössz hogy mi a drágább.
AmÚgy ha valakit érdekel SM szett ELADÓ!
06-20-5-636-213
Hy öcsi. A japó láncokról jókat mondanak! Ha lánc,akkor RK vagy DID! A gixerre DID-t tettem az nem nyúlik! A DR-z-n most cseh Cz van,nyúlik mint állat, de olcsó,nem sajnálja az ember! Azt is érdemes figyelembe venni,hogy az O gyűrűs lánc levesz némi lóerőt! Majd
Hibátlan állapot, forgalomba nem helyezhető. Kinéztem egy másik motort megvan a pótlás már csak gyorsan el kéne adnom.
Ezért 150ropit akart adni!
illetve a bergen lévő sm szett 120 körül eladó (pontos árat nem tudok, haveré)
én ezért nem veszek ilyen szarokat újat... jó állapotú használt és pár év után kb árában el tudod adni, ha nem lakod le...
anno gyári behr sm szettet vettem a bergre használtan, powerpartsos 6dugós beringer nyereg, brembopumpa, 250ért, az fasza vétel volt
Adtam már el pár sm szettet úgyhogy nem aggódom hogy rajtam marad.
Üdv.
170eft.
Persze hogy sok.
A gumik darabja 30eft.
Első tárcsa 45eft.
Hátsó tárcsa 15eft.
Lánckerék 5eft.
Rakok rá neked másik tárcsát és gumit és máris 120eft az ára.
Vehetsz olcsó kereket de ha utána kell venni gumit tárcsát,lénckereket csapágyazni stb.....
És rájössz hogy mi a drágább.
AmÚgy ha valakit érdekel SM szett ELADÓ!
06-20-5-636-213
Mit csinál a szexmániás vadász?..... bemegy az erdőbe és meghúzza a ravaszt
itt is megosztom, hátha érdekel valakit:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_smr_570-
5364259
Ádám
Kösz a hozzászólást!
Majd kipróbálom előtte nehogy tényleg elküldjön 8 napon túlra!