Igazad van biztosan,téged láttalak már menni a Brezován jól mész!
Van egy 560 smr azt még nem láttam képről jól néz ki lehet ismeritek is a gazdáját Nagy Dávidnak hívják kalocsai a srác!
Van egy komplett Sm szettem ktmhez ő beszámítaná de szerintem kevés pénzér!
Köszi az infót valamit majd lesz!
Szia!
Van egy 1000rr em annyira nem lesz erőss ha meg erőss legalább nem húzom neki annyira később lesz kosár a motorja!
Ennyi motorozásra egy szartalicska is elég lenne de szeretem símogatni a gépet csak szívessebben teszem egy 10 konzumlánnyal mit egy utszéli csetres kurvával!
De lehet egy 560 smr lesz belölle!Vagy a táncolós csillámpóni!
Köszi az infókat!
lehet benne swaroski kristály berakásos teló is ha egyszer krossz teló... soha nem lesz olyan mint egy a te súlyodra belőtt fasza sm szett...
mégha full bekeményíted is, fékezésnél bebólint mint állat, kigyorsításnál túlságosan összeül, jóval magasabb is az egész, kanyarban elpattog az eleje, ami lehet nem az első alkalomkor jön ki, de ha van benned egy kis spiritusz, fél év után lazán hátráltatni fog a szar futómű, főleg ha ki is tudod próbálni milyen egy sm telós géppel menni visontán, akkor agyfaszt kapsz hogy mekkora különbség van, de ettől még lehet menni krosszal is faszántosan, és ha eljutsz oda hogy már szar akkor mérlegelsz...
Pedig most láttam egy olyan 540sxs 29 üzemórával hogy gyakorlatilag beleköthetetlen!
Ezen nem a normál sx telók vannak hanem a Titán nitrites WP azokat nem lehet jobban hangolni?
Nekem csak nagyon amatőr motorozásra kellene évente kb 10szer megyek el vele motorozni.
vagy rádobsz legalább egy 100-ast a rövidítésre, vagy betekered kokk-ra és még mindig hintázós szar lesz...
de 100 körül tudok komplett smr futóművet is (Börni gépéből)
Igazából csak hobbicélra kellene, nem is mennék vele csak a Brezován ott ugysem lehet végigkapcsolgatni 6 ig legalábbis nekem nem ment egy 525 exc vel 14-45 áttétellel!Kicsit furcsa vele menni hogy magas azt hittem van rá valami lehetőség a gyári telókkal is ,hogy ültetni lehessen!
Eddig én is krosszbukót használtam,igaz h noname szemcsivel ami párásodott is meg esőbe se nagyon láttam benne,gondolom egy jobb szemüvegnél nincs ilyen probléma,de amit néztem h jókat írnak róla annak az ára is elég kemény.Meg szerintem sokkal kényelmesebb is lehet a plexis,ezért is esett erre a választás
Van egy 560 smr azt még nem láttam képről jól néz ki lehet ismeritek is a gazdáját Nagy Dávidnak hívják kalocsai a srác!
Van egy komplett Sm szettem ktmhez ő beszámítaná de szerintem kevés pénzér!
Köszi az infót valamit majd lesz!
Szia!
Ennyi motorozásra egy szartalicska is elég lenne de szeretem símogatni a gépet csak szívessebben teszem egy 10 konzumlánnyal mit egy utszéli csetres kurvával!
De lehet egy 560 smr lesz belölle!Vagy a táncolós csillámpóni!
Köszi az infókat!
Így kell megmondani a frenket!
Abszolute igazad van Komám
mégha full bekeményíted is, fékezésnél bebólint mint állat, kigyorsításnál túlságosan összeül, jóval magasabb is az egész, kanyarban elpattog az eleje, ami lehet nem az első alkalomkor jön ki, de ha van benned egy kis spiritusz, fél év után lazán hátráltatni fog a szar futómű, főleg ha ki is tudod próbálni milyen egy sm telós géppel menni visontán, akkor agyfaszt kapsz hogy mekkora különbség van, de ettől még lehet menni krosszal is faszántosan, és ha eljutsz oda hogy már szar akkor mérlegelsz...
Ezen nem a normál sx telók vannak hanem a Titán nitrites WP azokat nem lehet jobban hangolni?
Nekem csak nagyon amatőr motorozásra kellene évente kb 10szer megyek el vele motorozni.
de 100 körül tudok komplett smr futóművet is (Börni gépéből)
Nagy gondba vagyunk már vele.. Elfogytak a MOTOGP 250es gumik :S
Szerintetek az 540 sxs rugóstagjait be lehet lőni SM használatra meg a 4 sebességes váltóval el lhet karistolni?
volna valakinek 10db sm küllöje anyaval elado?17es kerekhez kb 19,3cm