hohóóó. hát ez csodás. Kakucson szerintem ott leszek :D már most várom... életem első versenye. Mire kéne oda figyelnem szerintetek? kíváncsi vagyok a véleményetekre.
a nevezési díj 30-40€ az egynapos licens 20 € az elozonapi edzes 20€ , maradnak a tavalyi árak (tavaly a sponzor fizette a napi licenset) az éves licens 50€ ,ha meglessz az 50 ember éves licensel, de majd még pontosítok ,nemtudtam ma beszelni az illetekesel http://supermotard.sk/index.ph...
azt nem tudom hogy az exc lengővillája milyen,de az smr-be elfért.
170 es Dunlop-al használtam,hát nekem merevebbnek tűnt miatta a motor a szűk fordulókban ennyi
ha egy versenyen akarok indulni akkor a napi licensz díjon kivül még mit kell fizetni? illetve egyáltalán lehetséges-e egy-két versenyen indulni? ha betennél egy linket ami ezzel kapcsolatos akkor megköszönném...
üdv
Nekem sikerült kipróbálni azt a vasat amiről a Petya beszél. Elég jól megy és rendbe van teljesen. Patent kis gép ;) majdnem azt vettem meg az SMR helyett, de úgy voltam vele hogy a KTMtől nem tágítok :D:D:D
Szia Albi!
A 8 kiló részemről csak tipp, ha komoly az érdeklődés, rákérdezek. Ez az ár forgalomba helyezés nélkül értendő természetesen. De szerintem nem is érdemes forgalomba helyezni, felhasználhatósági szempontból ez egy KTM 450 SMR-rel egyenértékű pályára való motor.
A blokk ránézésre egy az egyben a KTM Racing blokkja. De közelebbről nem ismerem.
Hali!
Ha ilyesmin töröd a fejed, szerintem még megvan a volt Sherco kereskedő haveromnak a beragadt 450-es Supermotoja (0km-es szalommotor). Gondolom 8 kiló körül meg is válna tőle....ha érdekes keress meg magánban!
http://supermotard.sk/index.ph...
170 es Dunlop-al használtam,hát nekem merevebbnek tűnt miatta a motor a szűk fordulókban ennyi
üdv
gondolom az smr lengővillája ugyan az...
Milyen gumival használtad?
Mi volt a gond vele?
Mit és hogyan kell elintézni?
Milyen kategóriák lesznek?
ha valakit érdekelne, lenne egy eladó Gilera DNA 180-as rendszámos, mindItt láthatóen zsír körülötte mocim :)
köszöntem, csáó!
joci232@hotmail.com
Köszi!
(akinek nem sxv van)
valakinek vmi? olcson
A 8 kiló részemről csak tipp, ha komoly az érdeklődés, rákérdezek. Ez az ár forgalomba helyezés nélkül értendő természetesen. De szerintem nem is érdemes forgalomba helyezni, felhasználhatósági szempontból ez egy KTM 450 SMR-rel egyenértékű pályára való motor.
A blokk ránézésre egy az egyben a KTM Racing blokkja. De közelebbről nem ismerem.
A 8kiló az papírok meg regadó nélkül van?
A blokk az saját fejlesztés ezekbe a motorokba vagy valamelyik más gyártótól van?
Ha ilyesmin töröd a fejed, szerintem még megvan a volt Sherco kereskedő haveromnak a beragadt 450-es Supermotoja (0km-es szalommotor). Gondolom 8 kiló körül meg is válna tőle....ha érdekes keress meg magánban!