Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg NGK DIMR8A10
kell bele ez volt a nehezebb Giráffe,,, nem értem a külömbséget a kettő közt de nem mertem belerakni a B-set,, nekem az A-s 10.000 el drágáb volt
NGK DIMR8B10-et tudok 8.500-ért egy vagonnal, ha kell...
kerestem fél évig ezt a gyertyát senki nem tudott hozni,,nem mindegy mit raksz bele,figyelj oda... Aztán a vége az lett ,hogy austriába bementem egy sima opel kereskedésbe foglalkoznak motor cuccal és a kezembe nyomták
lájkolom :)
NGK DIMR8A10 a hivatalos gyárija a könyv szerint! Ez ami nagyon ritka már. Lehet kapni DIMR8B10-et, ez neki a jó elméletileg!
A kiváltógyertya számát holnap leírom!
Annyit foglakoztam eddig a géppel, h lepucoltam, betettem fűtött helyre.
Tényleg.. mondtál vmit a gyertyákkal kapcsolatban, h valamelyiket már nem kapni, ami bele jó lenne, a másik meg nem bírja...
Melyiket nézzem bele akkor,
Leírnád nekem.
Előre is köszi Peti!
Mennyi barabja?
Meglett a turpisság okozója?
Aztabetyakutyakurvaeget
Jó a szemed Dani! :-)
Az egy Duke 1 lengővilla! Ami már 94ben excenteres állítást biztosított....elavult KTM!
Kurva jó ez a videó!
Hát neked meg miféle trauma érte a bringát?
Jameg akartam kérdezni, régebben te eszkábáltál valamiféle téli kézvédőt...milyenisvótaz?
Most nézem csak azt a képet...milyen lengővilla van abban a gépben hogy excenteres a láncállítás?!?
Nem is kicsit...... de jön a tél sm-nek lassan vége az évre
Hát eléggé...
a fórum meg meg van dögölve rendesen
nagyon rég nem láttam ennyire komoly videót,professzionális munka mindenki részéről 55555555555555
Ütős video... hiába... CRF! Ennyi!
hát ehez nem tudok hozzászólni ! egyszerűen nagyon király !
Hú de komoly!
Ugyanilyen tank ugyanilyen üléssel. Csak az üléshuzat nem ilyen újszerű. Az adatlapomon lévő fényképen az van a motoron. Még azok az idomok is megvannak szerintem...
írtad hogy van SC tank is üléssel. az a tank nem ilyen? az oldal idom hogy ha nem pont ilyen lesz az nem gond !
Ilyen idomjaim nemigen vannak. Illetve nem voltak eddig még. Elég ritka, pont ezért is az ár...