Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

640-et nem szeretnék, mert az nagyon böszme

meghirdetem a mostani idomokat, és megpróbálok rámenni erre a csudaszép sxc idomzatra ha elmegy , szólok . úgyis van neked sokszor ilyen cuccod, jópárszor legalábbis már láttam hogy hirdetsz
640-es ülés-tank kombót kapsz olcsóbban! Szóljak ha tudok?
Vagy van egy kevésbé újszerű SC tank-ülésem. 35-ért odaadom. Igazából csak az üléshuzat nem 100%-os rajta.
ok értem. akkor a tankhoz ülés is kell az úgy meg hűűű
Minden tanknak meg van az ülés fogadó része, amibe csak a hozzá való ülés illik bele. A régi 620as 12 literes tankjának, az SC 9 literes tankjának, és a 640es 12 literes tankjának is más az ülésfogadó része tehát csak a hozzá való ülés illik bele.
Elhiszem, hogy sokallod a 20eft-ot. Ez a két idom gyakorlatilag új, az új ára pedig kompletten 45eft körül van...szerintem korrekt a 20eft...
ha a jelenlegi idomot áthelyezném úgy hogy illeszkedjen az ülés végébe ?
ez is egy régi gép új idomokkal
így gondoltam:

csak nem ilyen cigányosan. meg gondolom ez 640es tank.
azt a fajta tankot szeretném, amire rákérdeztem a hirdetésbe.

na és ha ülés tankkal együtt a régi sárvédővel és oldalidommal? neked jó mert van ilyen is olyan is össze tudnád nekem próbálgatni a mostani tankomnak semmi baja, csak jó lenne felfrissíteni a gépet. ez már akkor is beszéltük amikor megvettem. 20 ezerért kicsit sokallom a két oldalidomot, mert vaterán ugyan olyan van 3 ezerért is persze gondolom kopottas..
Hogy szép legyen nem lehet. De van hozzá való ülésem is. Vagy ha csak tank kell, van régi 620-as tankom is. Meg ülésem is...
szerinted össze lehet hozni a régi ülést azzal a tankal ?
Oké!
Aha, a tankról is velem!
Hali!
20/350nyolc433
köszi , úgy néz ki megoldódott a dolog
a tankról is veled emailezek?
sima alu kézvédője nincs vkinek felesleges? vagy link hol találok?
van tel sz -mod kellene valami tőled
Hali!
Elvileg a 43as és a 48as villahíddal is fel tudod építeni. Csak azzal jár sok más dolog is. Kerék, fék, kormány tájék, stb...
Én is irtam most add meg a számod felhívlak aztán megbeszéljük
írtam neked 3x
Nekem van egy WP 40-es ha érdekel 0620 3498275
Nekem egy céggel van személyes tapasztalatom (Fémépítő), de őket túl jó szívvel senkinek nem tudnám ajánlani, első alkalommal (még valamikor 2005 táján) nagyon szép munkát végeztek reális áron, viszont mikor másodjára (2009) csináltattam velük ilyesmit, akkor már a minőség is lényegesen gyengébbre sikerült, az ár viszont jóval magasabb és ráadásul kurva sokáig is tartott
Másik céget (Grobelox) pedig csak ismerős ajánlásából ismerek, úgyhogy semmiféle konkrétumot nem tudok róla elmondani...
Nekem nem írsz levelet?
és ki a drágább/olcsóbb?
akkor újabb befogót is be tudok tenni ez azt jelenti.. tehát lehet elsőteló upgrade
Elvileg semmi.
Eloxálás.
Az ár attól is függ hogy hol csináltatod, de polírozással lehet akár 20e Ft környéke is a két ráfra...